Gospel!

Hej!
Hoppas att ni haft en bra helg! Nu dalar det ner stora snöflingor utomhus. Vilket kanske resulterar i att ta in cyklarna i garaget och ta ut min blåa något trasiga pulka kanske?..

Igår var jag och Sylle och sjöng gospel för full hals! Det var mycket härligt och man kunde ta ut svängarna lite extra! Vi övade med massa fantastiska körledare i Philadelphia kyrkan, bla en mann från Chicago som hette Cinque Cullar. Han kunde verkligen konsten att leda en kör - en sådan energi, , och han lärde oss att man måste se glad ut när man sjunger och att man måste mena det man sjunger om. Han pratade engelska, men det gick bra att förstå.

Själva konserten ägde sedan rum i Konserthuset och jag och Sylle vandrade dit från Philadelphia kyrkan med en massa andra körmedlemmar från olika delar av Sverige. Sammanlagt var det över tusen personer som deltog i konserten. 

Det blev en mycket skoj konsert med mycket sång, dans, spring, musik, trummor och förhoppningsvis sjänkte vi publiken glädje! Sista numret som hette "Halleluja Hosianna" stod hela publiken upp och klappade i takt.

Det här häfte gick vi runt och bar på dagen lång!


Den här bilden är från förra årets Stockholm Gospel Festival, men så här såg det ut igår med.

Här är körledaren Cinque Cullar som vi fick chansen att ha igår! Tack till honom o alla andra!

 Ha det bra!
Kram ida

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Det verkar som ni hade det väldigt kul! :)

2012-01-22 @ 16:40:25
URL: http://eskilsot.blogg.se/

Kommentera?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas bara för oss)

Din :

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0