Skitdag

Tänk er att ni kommer hem från skolan vid halv fyra tiden efter en jobbig skoldag med två timmars orientering som sista lektion. Det gick skitdåligt för dig på orienteringen, din grupp sprang vilse och kom sist. När ni äntligen är klara är du skithungrig och vill hem och äta så snabbt som möjligt. När du kommer hem bestämmer du dig för att vara lite satsig och göra en smoothie till mellis. Du gör den och sätter dig vid bordet. När du väl har satt dig ner ska du sträcka dig efter något på andra sidan bordet och då stöter du till glaset med den goda smoothien så att innehållet rinner ut över hela dig, bordet och golvet. Du får  panik och reser dig upp för att hämta något att torka med men du kan inte röra dig utan att det blir ett litet spår av smootie efter dig vart du än rör dig. Till sist blir du ändå  tvungen att gå till tvättstugan för att försöka få bort det från kläderna så snabbt som möjligt. När du är klar och går tillbaka ut till köket inser du att det är smoothie ÖVERALLT. På riktigt. På golvet och mattorna, på toalettdörren, på väggen och typ resten av huset. Det tar typ 20 min att torka bort allt och då är du riktigt utmattad och vill bara börja gråta för att du är så trött efter orienteringen och att torka upp allt. Men då inser du att du måste ducha innan du kan göra något annat eftersom att hela du är täckt av smoothie. Du duchar, kommer ut ur duchen och gör ett snabbt mellanmål igen. Nu måste du städa din kanins bur och plugga till matteprovet imorrn. Du är sjukt trött och vill bara gå och lägga dig.
 
Detta hände mig idag haha. Det låter kanske inte så jobbigt men jag dog typ av utmattning... Nu måste jag bara börja plugga också...
 
 
♥Lovisa

Kommentarer
Postat av: Sylle

Förstår känslan. Inte kul... Men alla dagar kan ju inte vara bra, då vore de bra dagarna inte lika bra tror jag... Kram på dig och njut nu av helgen!

2013-10-04 @ 18:16:57

Kommentera?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas bara för oss)

Din :

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0