Blåbärsgrottor

 
Bakade hallongrottor idag, fast med blåbärssylt! Det var både väldigt enkelt att baka och gott att äta!
♥Lovisa

Såå söt!

 
Detta klipp hittade jag på Fokis blogg. Visst är de gulliga?
♥Lovisa

Kärleksmums, dammrottor och långbenare

Hola! 
 
Nu håller vi på och packar ihop för snart far vi hem till Stockholm. Känns lite sorligt men så är det! 
Idag så hade vi besök av våra kompisar här uppe. Då hade vi fika och vi åt min misslyckade kärleksmums som var kanska goda ändå. Mycket trevligt! 
Sen så började jag och Elina städa och när jag skulle dammsuga så hittade jag ett jättekjorkt lager med dammrottor. Ush! Och sen så hittade jag en massa döda getingar, långbenare och bromsar. Ush! 
JA, veldans inttresant för er o veta var jag damsugar upp! 
Nu ska jag dra!
Hejdå! 

Bad!

Var och badade på Tranarö idag, och Alva följde med. Det var inte direkt speciellt varmt i vattnet (22 grader), men det var ändå kul att bada! Vi hoppade från klipporna, och Alva försökte lära mig dyka. Det gick väll sådär haha! ;)
 
Gammal bild på mig och Alva...
♥Lovisa

Outfit

Summer in the city
 
 


 Klicka på collaget för att komma till min Polyvore profil, där kan du också se var allt på bilden kommer ifrån!
♥Lovisa

TCA

Kollade på Teen Choice Awards igår, det var superbra! Ni kan kolla på det på Youtube här!
 
♥Lovisa

I'm back!

Nu är jag tillbaka från en superrolig vecka med fotboll i Dannmark! Jag känner att jag inte riktigt orkar skriva exakt allt vi gjorde och så (och det skulle kanske inte heller vara intressant för er att läsa om??) men här är några bilder i alla fall!


Hola muskitos!

Om det stavas så. Mitt nyinlärda ord, betyder mygga, är ganska stolt! Ivaifall! Idag så ska ci försöka hänga så mycket som möjligt med våra kära kusiner som drar hem till Linköping imårgon. Vi ska plocka blåbär vid vikingagravarna ( ja, jag vet det är gammla döda vikingar som ligger där!!!) och gå på stenstranden ich äta middag tillsmmans! Kommer bli kul! Cafeet rullar på! Vi har inte haft öppet p 2 dagar tror jag, vet inte riktigt varför. Kanske för att kusinerna drar hem snart. Kag måste få visa vad jag köpte igår! Ett bar apswagiga sjutiotalsglajjer som är så runda så att man slår alla ugglor i ugglighet! Här får ni en bild! Utsäckta finnarna. Sen för några dar sen så blev jag en polkagris! Rosavitt linne från Erikshjälpen. Nu Ska jag gå ut i det härliga vädret! //Agnes


Hejdå!

Detta blir det sista inlägg som jag skriver innan jag åker till Dannmark imorgon! 
Har ettt tips till er vad ni kan läsa medans jag är borta! thebeautydepartment.com som är en jättebra blogg/hemsida med massa hår/smink/nagel tips! 
 
Ha det bra!
♥Lovisa

Kort frisyr?

 
Jag skulle villja klippa mig kort! Kanske som bilden åvan! Elller vad tycker ni, lite läskigt och klippa av sig så mycket hår. Tål att tänkas på! 
//Agnes =)

Hallå

Som jag skrev igår så är jag nu hemma igen. Men det blir bara tills på måndag, för då ska jag till Dannmark med mitt fotbollslag! Är lite nervös (har ju liksom aldrig varit borta "själv" utomlands förut!) men känner mest att det kommer bli superkul! Vi åker på måndag morgon med tåg från centralen, och sen från Göteborg så tar vi en båt över till Dannmark! Och sen efter att ha varit där i nästan en vecka så kommer vi hem på lördag kväll.
Så som ni förstår så kommer det inte bli så speciellt bra uppdatering på bloggen från min sida nästa vecka heller, men ni får stå ut! När jag kommer hem så har jag en del att visa er!
 
Här kommer videon som Alva och jag gjorde för att tag sen haha.... 
 
♥Lovisa

Hemma!

Ville bara berätta att jag är hemma från min farmor nu! (Till Agnes: Vi kunde tyvärr inte åka förbi er eftersom att vi tog en annan väg hem! <3) Nu ska jag spendera resten av kvällen genom att bläddra i H&M- katalogen hehe... ;) här kommer några bilder från resan:


Ett par jeans o armband!

Detta är nytt sen några dagar, så jag tängte visa er! Det är ganska dåliga bilder men, men..
Armband från Elina som hon göpte på Gotland!
 
 
Byxor från Monki som jag fick av mamma! 
 
Ha det bra! //Agnes

Chokladmousse

Gjorde chokladmousse för första gången igår! Blev hyffsat nöjd, men den kan bli bättre tills nästa gång jag försöker! Har ni något tips på ett bra recept? :)


Fint!

 
♥Lovisa
 

Planer

Detta är allt som jag ska göra idag...


And this is mine...

Don't rely on someone else for your happienes and self worth. Only you can be responsible for that. If you can't love and respect yourself- no one else will be able to make that happen. Accept who you are- completely; the good and the bad- and make changes only YOU agree with, not because you think someone else wants you to be different. Xoxo gossipgirl


"That´s my life motto"


Morsning Korsning!

För några dagar sen så var vi i Kramfors (eller var det igår, ja det tror jag!) Vi skulle vara på en strand och bada och äta lunch men så blev det inte för det var så apdåligt väder (även fast dom sa att det skulle bli bra!!) Istället så åkte vi till ett bilmuséum men gammla bilar! Det var jättekul att se hur bilarna såg ut! Sen så stod det en massa dockor i mäsnklig form som vi trodde var riktiga människor så vi blev jätterädda när vi kom in! 
Sen idag har jag gjort en jättekul sak! Jag har kört gräsklippare! Alltså en sådan där som man sitter på som värsta bilen! Kände mig sååå cool! Fast det var jag ju inte! Efter det så gjorde jag lunch, pasta carbonara men för mycket ägg i. Och sen så picknickade vi och jag, tilda och edvin satt i ett träd och vi hissade upp fikat med ett snöre så det var som Madiken! Hahah! 
Nu så måste jag gå! 
Hejdå! 
//Agnes
En bild från Café öppningen!
 

Bilder från idag

Idag så var jag med la familia på ett ställe, och fikade och kollade på statyer. Själva staty delen var väll kanske inte det roligaste jag har kollat på men men... Vad har ni andra hittat på idag då? :)


Dagen

Hej hallå!
Nu är jag hemma igen (eller jag har varit det ett tag redan men jaja!), det var superkuligt i stan.
Först så åkte vi till Gallerian där vi gick in på Hollister. Jag köpte två saker som jag visar en bild på här nedanför. Vi gick också in på H&M och Monki.Efter det så åkte vi till Sickla för att jag behövde köpa lite speciella fotbolls saker som de bara har i Sickla. Vi fikade på Dieselverkstaden där också, och när vi satt och fikade så komm det två personer som började spela bas och saxofon helt plötsligt haha! 
Sen gick vi runt i lite fler butiker i Sickla och sen så åkte vi hem! 
 
Superdålig mobilbild, jag vet. Men jag orkade inte ta fram systemkameran och fotta för det var ju så få saker...
Jag köpte i alla fall ett par typ mjukisshorts och en bodymist från Hollister. Shortsen var på rea.
 

Dessa suuupersnygga skor såg vi! Det är som sneakers med en klack i skon liksom. Vill jäätte gärna ha dessa eller några liknande :)
♥Lovisa

Hej på dig

Tältningen gick väll bra haha! Förutom att det typ började spöregna mitt i natten, så att det regnade in i tältet haha! Men sen på morgonen så gjorde vi en jättegod frukost med jordgubbe och nektarin smoothie! Pröva det, det är suuuupergott! På eftermiddagen sen så hadde jag lite frisyr salong och gjorde lite olika flätor på Ida och Emma, ni får se på bilden här nere. Jag blev faktiskt rätt så nöjd! 
Efter det så utmanade Emma och Idas pappa mig och Ida i kubb. Det gick väll sådär... Ida och jag förlorade :( Vi vill ha revanch! 
 
 
 
Nu så ska jag snart gå ner till bussen, för Bea och jag ska åka in till stan en sväng haha! Lägger upp bilder sen om jag shoppar något!
♥Lovisa

Lalaala

Igår så var jag med Ida (+ hennes lillasyster Emma) typ hela dagen. Vi badade först en gång vid bryggan och det var iiiiskallt enligt mig! 
Senare på dagen kom vi på att vi ville baka en kaka. Så Emma satte igång och gjorde kladdkakesmet och glasyr, och Ida och jag letade efter smultron och blåbär att garnera med! Vi hittade jättemycket (jag fick även jättemånga myggbett efter att ha suttit i skogen och plockat blåbär i en kvart!). Sen när kakan var klar så bjöd vi in våra familjer att smaka, och alla tyckte att den var jättegod! Jag kan skriva upp receptet här om ni vill!?
Efter det så cyklade vi och badade igen haha! Denna gång var det liite varmare, men det kom en liten regnskur också! Kvällen avslutades sen i Idas säng med lillabloggen videos! En bra dag alltså!
 
 
Idag ikväll så ska Ida och jag tälta på våran tomt haha! Önska oss lycka till med att inte ligga vakna hela natten!
♥Lovisa

Käraste pippi!

 Idag så såg vi pippi! Älskar den fimen, min favorit kommer före alla tjejfilmer och amerikanska romantiska komedier och allt det där! Den bästa låten från pippi är denna: 
 
 
 
Min absoluta favoritsång! Bästa sången någonsin!
 
//Agnes

Cher Lloyd blogg!

Hej hej!
Kolla gärna in min cher Lloyd blogg: http://cherlloydsweden.blogspot.se/
Skulle vara najs!
 
 
 
 
 
//Agnes
P.s: jag försöker att ladda upp bilderna från cafeét men det är verkligen apdåligt internet så ni kanske får se dom när jag har kommigt hem härifrån, vi får se!
 
 
 
 
 
 
 
 

I love it!

 
♥Lovisa

Video från idag!


Alva

Alva kom hem från Turkiet igår, så idag har vi vi sets för första gången på typ en månad! Vi har joggat (= typ ätit blåbär och legat på marken för att vi höll på att dö av skratt), badat (det var iiiiskallt) och picknickat. Vi har oxå spelat in lite filmer som jag kommer lägga upp någon dag... Ha det bra!


OBS!!!! Långt inlägg!!!!!!

Hej alla fina! 
Nu är det så här att jag hittar ej modemet till datorn
Så jag bloggar från mammas telefon och där går det tyvär inte att ladda upp bilder ifrån så bilderna får bli någon annan gång. Nu ska jag bäretta lite vad jag har gjort de senaste dagarna! 
Ifårgår så kom våra kompisar från uppsala. Det var trevligt det! Vi hade inte säts på ganska länge så det var kul! På kvällen så var jag och Edvin och Tilda på en mycket mysig cykeltur! Vi cyklade lixom mot solen så det var jättehärligt! Fast det var väldigt varmt.
Sen igår så var det så dåligt väder så då hade vi inte cafeet öppet. Vi åkte till birsta city istället! Det är typ som ett jättestort köpcentrum med en massa butiker. Mamma sa att vi passar på och åker dit nu när inte pappa är här för han hatar sådana ställen haha! Vi gick också till Ikea och handlade lite, det var väldigt jobbigt för Tilda sa att hon ville typ ha allt i butiken. När vi var på birsta så fyndade jag ett par solisar och en liten söt mus från ikea! Vi var där tills det stängde så när vi var inne i en affär så släckte dom och jag blev aprädd!! 
Idag har vi haft hela 6 kunder på cafeet!!! Det är nästan rekord!!! 
Nu måste jag gå! 
Bilder kommer snarast! 
//Agnes

Hej hej

Idag så har jag varit med my family på ett ställe som heter Winterviken. Det är som en trädgård, och så är det ett café. Det var helt okej förutom att det inte var speciellt bra väder. Vilket det inte är nu heller! :(
Jag har också kolla på Mean girls (ettan alltså, har sett tvåan) för första gången haha! Kalla mig efter, men jag har faktiskt inte sett den förenns idag! Tycker att den var ganska rolig haha... Hon som Amanda Seyfried (stavas hon så) spelar var ju helt klart bäst! ;)
 
 
 
Varför kom en bild uppochner haha??
♥Lovisa

LOL so true!

Denna tumblr är nog den bästa som finns!! Tusen gånger bättre än teenagerposts! Jag hittar alltid någon som stämmer in typ perfekt på mig haha!
 
♥Lovisa

Hick

 
Varför kommer aldrig denna film ut i Sverige!? Vill jättegärna se den!!
♥Lovisa

Lemonade and teddybears


 
@lovisasnick på instagram!
 
Bild 1. Lemonad som jag drack igår. Den hade en fin flaska, men var kanske inte det godaste jag har smakat... 
Bild 2. Från en liten butik full med teddybjörnar från golv till tak. Min favorit är kaninen med en blommig klänning, i mitten till vänster.
♥Lovisa

Sommar 2012

 
//Agnes
 

Nytt från Cypern

Detta är vad jag shoppade i Cypern!
 
Blommig klänning från Tally Weil
 
Blus/linne med spets från Bershka
 
Blommigt linne från Bershka
 
Jag köpte också två mascaror på flyget, men jag glömde att fotta dem hehe...
♥Lovisa
 

Bilder från Cypern!

Här kommer rätt många bilder från Cypern så jag varnar för ett långt inlägg! Några bilder är tagna ut av min mamma, och alla är oredigerade.
Detta är precis när vi hade kommit fram till hotellet
 
Vi blev bjudna på frukt....
En del av våran lilla pool, och några blommor
 
Vi hadde liiite havsutsikt från lägenheten
 
Jag som badar i poolen
 
Här kommer bilder från när jag och mamma var i Cyperns huvudstad Nicosia!
Vi såg citronträd och apelsinträd, men jag hann bara fotta citronträden...
 
Vi såg jättfina rosa blommor
 
Jag framför någon staty...
 
Massor av vattenmeloner på en marknad
 
Vi gick in i em moské, och då var man tvungen att ta av sig skorna.
 
Ett av moskéns torn
 
I moskén
 
Jag på någon gata... (Ni kanske ser att jag har andra kläder här, det är för att kläderna som jag hade på mig först blev jättevarma när det var typ 40 grader ute. Så jag köpte en ny klänning!)
 
Ett fint typ konstverk på en vägg.
 
Vi tog en smoothie på ett café
 
En fin byggnad med en massa små butiker i
 
En till liten gata med en massa små butiker.
 
Och nu kommer det fler bilder som inte är ifrån huvudstaden!
Stranden
 
En liten udde vid hotellet
 
Ett fint kaffe som mamma fick
 
Sådana här blommor växte runt hela hotellet
 
Bad i havet
 
Jag snorklar
 
Haha, supersnygg alltså!
 
Jag och Hanna vid poolen
 
Dessa bilder är till Alva haha! ;)
 
Sen var det dags att åka hem!
 
Det var nog allt jag ville visa!
♥Lovisa
 
 
 
 

Jag blir så argggggg!

 
det går typ inte ladda upp bilder för mitt internet här uppe i myggiga norrland är apdåligt! ni får kommentera om ni dödsgärna vill se bliderna så ska jag försöka att ladda upp dom! nu har jag försökt i typ aplänge så kommentara gärna så jag vet om ni vill såååååååå gärna se bilderna! (Om ni inte förstår vilka bilder det är jag pratar om så är det lite bilder från idag när vi öppnade cafeét!)
//Agnes

Hemma!

Nu är jag hemma igen efter en mycket bra vecka i Cypern! Just nu så håller jag på med lite catching up på alla bloggar som jag inte har hunnit läsa! Nu får ni se lite iPhone bilder bara, men senare i vackan så kommer fler "riktiga" bilder från kameran!
 
♥Lovisa

dags for cafe'

Nu kör vi!!! Eller det öppnar snart haha! Berättar om dagen senare!
/Agnes

Fullt upp!

Vi håller på och förbereda för fullt här till cafeet imårgon! 
Vi ska försöka öppna imårgon men får se hur det blir med det! 
Ha det bra så länge!
//Agnes
 
 
 
 

RSS 2.0