I Cypern!

Nu sitter jag uppe i receptionen på hotellet, för här finns det internet haha! Jag har det jättebra här. Det är väldigt soligt och varmt här. Igår när mamma och jag var på en guidad utflykt till Cyperns huvudstad Nicosia så var detsom varmast 39 grader i skuggan! Då var det inte direkt skönt varmt... Idag så har jag mest solat och badat. Jag simmade ut till en liten ö som ligger kanske 150 meter ut i havet. För att snorkla lite. Det var jätte coola fiskar där ute! Jag kan tyvärr inte lägga upp någon bild, men det ska ni få se en del av när jag kommer hem! 

Summer

♥Lovisa

Idag har jag fyndat!

 
Från Erikshjälpen!
 
 
Också från Erikshjälpen!
 
/Agnes
 
 

Horses and daisys

♥Lovisa

Spotify playlist

 
Detta är min spotifylista (nähä!?), de flesta låtar lyssnar jag nästan aldrig på haha. Det är mest de i slutet jag gillar... Men som ni ser så är min musiksmak ganska blandad, bara det bästa såklart! ;D
♥Lovisa

Bodils bakverk!

Tjenare alla fina!
Idag har jag gjort en ganska rolig sak. Eller rolig och rolig jag har skrivigt av min farmors recept som hon hittat/gjort och vi ska göa som en bakbok av den! Vi kommer ju att öppna kafé i Finsvik och förmodligen nästa sommar har vi den boken färdig! Det kommer att bli mycket roligt!
Jag tror vi kommer att kalla boken Bodils bakverk! Ja, hon hette Bodil! 
Ne nu så måste jag gå! 
Ha det så bra! //Agnes
 

quote

Detta citat tycker jag var väldigt bra och tänkvärt!

Marc by Marc Jacobs computer case

Dessa dator fodral från Marc by Marc Jacobs tycker jag verkligen är såå snygga! Speciellt de rosa och grå som är på bild här över. Skulle gärna köpa ett eftersom att mitt datorfodral som vi fick av skolan har gått sönder i dragkedjan, och så är de muchos bonita! Tyvärr så kostar de ju en del också, men jag får väll spara eller önska mig i julklapp... 
♥Lovisa

På flygplatsen!

Hej, nu sitter jag på flygplatsen och väntar på att vi ska få gå på flyget. Det är typ en timma kvar haha! Varför ska vi vara så tidiga! Vi gick upp typ lite över tre! :O Så nu är jag väldigt trött! 
Vi har varit och köpt frukost, och så köpte jag fortsättningen på Sommaren jag blev vacker, som jag ska läsa på typ stranden och så. Jag kan tyvärr inte ladda upp någon bild, men ni får ha det så bra!
<3 Lovisa
 
Till Agnes: 
Jag kom på 3 saker som är bättre med Norrland än med Cypern:
1. Man slipper trängas på stranden.
2. Man kan tydligen starta ett Café lite hur som helst!
3. Det är miljövänligare! 

Hej alla fina!

Nu ligger jag här i min säng på vägnön och ska stracks sova.
Är dödligt avundsjuk på alla som åker utomlands dessa tider!
Ja, vad ska ni i sommar?
Jo vi skall till TURKIET! Själv då?
Jo vars, vi ska till myggiga NORRRRLAND!
Ivaifall Lovisa vad skönt det låter med la cypern! Hoppas ni får en underbar resa!

Har jag sagt det? Att vi ska öppna som ett caf'e i finsvik? Recepten som vi ska baka efter har min käraste farmor Bodil gjort/hittat!
Alla säger att hon var en 'fena' på att baka så det blir nog kul!
Fast jag vet inte om det blir så tjockt med besökare förutom kanske grannarna för vårat hus är ganska långt ut på landet men det ska nog gå bra!

Ne, nu måste jag sova!
Sov sött alla fina!
//Agnes

Vlogg

 
♥Lovisa
 

Cyprus

Jag vet inte om jag har skrivit det men på måndag åker jag till Cypern! Längtar jättemycket, speciellt idag eftersom att det är jättetrist regnväder här hemma. 
Ida åkte förresten till Grekland imorse, hoppas att du får det bra! 
 
Har redan börjat packa haha. Jag är nog den ända människa i universum som faktiskt tycker att det är ganska kul att packa! ;)
♥Lovisa

Mot norrland

vi håller på att packa ihop oss till norrland och snart bär det av!
Bloggar mera sen!
Ha det gott så länge! //Agnes


Glad midsommar!

 
Glad midsommar alla! Sitter nu ute på vår altan och lyssnar på Laleh konert på radion och grannarna som dansar små grodorna på deras tomt haha.
Idag så cyklade jag och resten av min familj til naturreservatet för att äta matsäck på klipporna. Det var jättemysigt om man bortser från att vi hade trott helt fel om vad det skulle vara för väder, så jag hade på mig jeans i stekande sol, inte så kul. Men om man gick ner till vattnet och badade fötterna så var det i alla fall helt okej. Sen när vi cyklade hem så såg jag Agnes som bor ungefär där ute, vid deras majstång. Men hon såg inte mig haha. ;) 
♥Lovisa

LOL

Var och såg LOL på bio med Kimberly idag. Filmen var faktiskt bättre än vad jag trodde, så det var ju nice! Imorgon är det midsommarafton för de som inte visste det. Vet inte om jag ska göra något speciellt, men annars ska jag nog försöka ta en joggingruna på morgonen, och sen gå ut med min kanin i koppel. ;)
Vad ska ni göra? 
♥Lovisa
 

Ja e tillbaka!!!!

Hej alla fina!
Nu är jag tillbaka från familjelägret på hjälmargården! Jag kom hem vid halv fem men jag har inte hunnigt blogga eftersom att vi sticker iväg till norrland imårgon (förhoppningsvis, och jag kommer att blogga där ifrån för vi kommer att vara där jättelänge). Jag och Ida lärde känna en liten kille som hette Milton! Han var så rolig, haha!! Vi hade en massa namn till han, som Ernts och lill fisen! Sen så var det en anna kille där som kallade honom för Mårten så han hade lixom olika namn hos olika personer! Det var så kul!
 
Sen så var den en tjej på lägret som hade en syster och dom 2 kunde göra så här coola flätor:
 
 
Så najs! Dom sitter lixom fast i hårbotten! 
 
Ja, jag kan inte bäretta allt om detta läger för det skulle ta hela natten! 
Men som jag sa jag kommer logga uppe i norrland också! 
Ha det bra, vi hörs imårgon!
//Agnes
 
 

Sommaren jag blev vacker

Denna bok fick jag låna av Linnea för ett tag sen, och idag på stranden så läste jag klart den. Måste säga att den faktiskt var jättebra och över mina förväntningar haha. Det är en serie med tre böcker så jag ser fram emot att läsa de två andra! Boken är en typisk sommrig och lite romantisk bok som jag verkligen rekomenderar er att läsa! Att framsidan på pocket boken är så fin är ju bara ett plus! 
 
Nu när jag har läst klart denna så ska jag läsa den andra och tredje delen av hungerspelen. Men sen så vet jag inte riktigt vad jag ska läsa. Så om ni har något tips så skriv det gärna i kommentarerna! Böcker som jag gillar är lite mer typ "tjejiga" böcker som handlar om mer vardagliga saker. Jag är inte så mycket för fantasy, men jag gillar deckare! Tipsa mig om bra sommar böcker så blir jag glad! 
♥Lovisa

True!

♥Lovisa

Smoothie

Idag till frukost så gjprde jag väärldens godaste smoothie! Jag mixade ihop jordgubbar, nektarin och youghurt. Ni måste verkligen pröva det någon gång! Ni kommer inte ångra er haha!

Bild från Tumblr!
♥Lovisa


Yesterday

Igår så var jag med Linnea och Alva hemma hos Linnea. Vi gjorde picnick som lunch, med hamburgare, stekta ägg (ingqa kommentarer om mitt missöde med ägget Linnea och Alva ;)), muffins mm. Det var jätte mysigt, för vi satt på en brygga och picnickade (heter det så?). Jag tog jätte mycket bilder haha, så här kommer några! 


Visst passar hon bra i hatt? ;)

Linnea lyckas se snygg ut även fast hon försöker komma upp på en bro...


Picnicken som var godare än den ser ut... Det ser ut som om vi bara åt en massa mackor! 


Våra fötter!


Jag är beredd i fall någon skulle ramla i vattnet...


Linnea ber till Gud?? Haha!

Vad var det som var så roligt? ;)



Ha en bra dag!
♥Lovisa

Hästisarna

Hästarna var ute i hagarna idag, så jag passade på att fottografera dem! Här är bilderna jag blev mest nöjd med. Vad tycker ni!?
♥Lovisa


Åker bort!

Hej alla fina!
Idag har jag varigt med Ida! Vi tängte hyra ljudböcker på bibloteket men det var stängt tyvärr så då åkte vi hem till mig och gjorde världens godaste varma choklad med grädde och choklad smul på. Sen så kollade vi på en massa klip från lilla bloggen. Mycket mysig dag idag när det var så dåligt väder!



Imårgon så kommer jag att åka på läger i 4 dagar. Uppdateringen kommer inte vara så bra från mig då, men jag ska försöka sno åt mig mammas tele och försöka blogga från den några snabbinlägg så inte Lovisa kommer behöva blogga helt själv. Men som jag sa uppdateringen kommer inte vara så bra från min sida dom närmsta dagarna. 

Ha det nu så bra! //Agnes

Ni får lite fina bilder från weheartit!


New in!

Detta är vad jag köpte igår! Allt köpte jag på rea :)

Byxdress från H&M


Linne från Monki


Duch tvål från The Body Shop

Det var allt! Jag rekomenderar er verkligen att åka och shoppa nu någon dag, för det är rea i väldigt många butiker! Hoppas att ni får en bra dag, även fast det regnar!
♥Lovisa

Shopping, pizza och bad!

Hej, hej! 
Idag så åkte jag och Ida in till stan på eftermiddagen! Det var jätte trevligt, speciellt eftersom att det var jätte mycket rea i alla butiker! Jag kan visa bilder på det som jag köpte imorgon. :) 
Sen när vi kom hem så åt Ida och Emma middag hos oss, vi åt hemmagjord pizza och jordgubbar till efterrätt! När vi hade ätit så cyklade vi ner till vattnet för att Emma ville bada. Jag och Ida hade inte tänkt bada från början, men vi blev sugna sen när vi såg Emma bada. Det var faktisk rätt så skönt! 



Bilderna kom visst på sne!
♥Lovisa

Grönalund!

Hej alla fina!
Igår så var vi på gröna lund! Det var jättekul fast typ hela Sverige var där. 
Jag provade en ny sak också! Insane, det var så läskigt! Jag kunde nästan inte andas haha!
Sem så van jag bling-bling tilö hörlurarna! Det fanns typ 'diamander' men jag valde smilisar hihi! 
Nu så ska jag gå och göra någonting som jag inte vet vad jag aska göra.
Hej med er! 
/Agnes

Cupcakes

Bakade cupcakes idag (hihi det känns som om det är det ända jag bakar typ). Jag gjorde vanliga vanilj muffins, och så dekorerade jag dem med choklad frosting och jordgubbar.
Sen så bjöd jag in Ida och Emma (Idas lillasyster) på cupcake fika! De var verkligen supergoda! Några av de bästa jag har gjort faktiskt tror jag!

Tycker ni att de ser goda ut? :)

Skolavslutning!

Nu är det äntligen sommarlov!
Skolavslutningen idag var jättefin! Först så samlades alla i amfiteatern. Kören sjöng, rektorerna höll tal och niorna fick sina betyg. Efter det så gick alla sjuor till musikladan där vi skulle ha "vår" avslutning. Lärarna pratade lite, och Cristin som ska sluta ha våran klass nu efter att ha haft oss i ca 4 år (Buhu, kommer att sakna henne!) hade gjort ett jätte fint bildspel med bilder från att vi gick i trean till nu i sjuan. Det var kul att se hur alla hade förändrats och så... Här kommer några bilder som mamma tog!



Anna, jag, Agnes och Bea. Hihi, vad kort jag ser ut när Anna och Bea hade klackskor!



Alva och jag i amfiteatern.



Här kan man se lite av hur fina alla var!



Efteråt blev det tårta i matsalen som vanligt!



Alva och Linnea hade båda lockat håret och var sååå fina! Kolla in deras nystartade blogg förresten! Då blir de superglada! Klicka här för att komma dit!

Hoppas att ni också har fått sommarlov, eller att ni får det snart!
♥Lovisa

Nothings real but the love...

eller hur det stavas. Ur låten Nothings real but the love som Rebecca Furgoson sjunger mycket bra!
Just nu vet inte jag alls vad jag ska göra. Ensam hemma hela kvällen för the family is on studentfirande. Men ja, sommarlov imårgon wheooo!
Lalalalala jag är uttråkad har ni några tips?
Så här snygga tår kommer jag ha imårgon på skolavslutningen:
jättebra bild också.
Jag känner mig så jobbig, klagar typ på allt och inget och är allmänt blä.
Hej med er! /Agnes
Totaly me haha

Nice day

Idag så slutade vi redan klockan halv ett , så Alva och jag åkte till hamnen och köpte glass. Vi fick typ väärldens största glassar haha. Jag höll på att tappa min flera gånger! ;) Nu ska jag fixa naglarna, för imorgon är det skolavslutning! Weho!


Vamos a la playa...

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
Igår så var vi på Björnö med klassen hela dagen! Det var jätte mysigt, och superbra väder! Vi badade (för första gången i år för mig!), solade, spelade kort, dansade haha och på kvällen så kom alla föräldrar med picnick! :)
Om någon som är med på bilderna vill att jag tar bort dem så komentera det!
♥Lovisa

Min tumblr!

Hej!
Ville bara säga att jag också har en sida på tumblr den heter http://igotapoketfullofdreams.tumblr.com/. Följ mig gärna där. Jag lägger oftast upp fina bilder som jag tycker om men jag lägger också ibalnd upp bilder på kläder!
/Agnes

Rix fm festival och björnö

Hej alla fina!
Förlåt att jag inte har bloggat på ganska länge men jag har varigt ganska upptagen.
Igår så var jag, Linnea och Anna inne i stan och var och kollade på alla bra artister på rix fm festivalen!
Det var ganska roligt och se bland annat Loreen och Danny!
Om ni vill så kan jag lägga ut några bilder från igår. Komentera och sej om ni vill se några bilder! :)
Ivaifall det var ganska trångt och varmt men det var kul!
Idag så var hela klassen ute på björnö. Vi började dagen klockan halv ett så det var skönt men det slutade vi 8 ungefär så det var en annolunda skoldag. Jag och några till lekte jättemycket med våran lärares barn, hon är jättesöt!
Snart så är det sommarlov, jippie!
Ne nu blev detta ett alldeles för långt inlägg! Har tyvär inga bilder för jag bloggar från mammas tele.
Ha det gött!
//Agnes
Vill gärna höra av mig angående retreatvecka i Finsvik Härnösand 19-26 augusti. Roligt om du kan o vill vara med. Vi behöver få fatt i en husmor. Vad tror du om jag frågar Agneta Lennse. Det lt som om hon jobbar till obfrån o just nu med husmorssysslor i Hammarbykyrkan tror jag. Det känns viktigt att få med de som tycker om iden med retreat o att dessutom uppskatta att bo lite primitivt men vackert undrer veckan. Vad tror du om Agneta som husmor?
Hälsn Camilla

Sovmorgon

Idag kommer förmiddagen vara väldigt lugn och slapp, för vi har nämligen "sovmorgon" till halv ett! Fast sen så slutar vi vid typ åtta, men men...
Vi börjar så sent för att vi ska till Björkvik och vara på stranden där hela dagen, och sen på kvällen så kommer föräldrarna dit och så ska vi ha picnick! Det kommer säkert bli kul, bara det inte börjar regna!
Ha en bra dag!
♥Lovisa

Fest

Igår var jag hemma hos Linnea på tjejfest/mys. Det var super kul! Vi spelade krocket (haha pensionärer), åt jättegod mat, tittade på Letters to Juliette mm. Here are some pics!


Tumblr

Följ gärna mig på Tublr! Klicka här så kommer du dit! Jag lägger mest upp bilder på fina kläder och så, men även andra bilder som jag bara tycker är fina eller roliga! Kolla gärna in den :)
♥Lovisa

Stadsvandring

Hej, idag så skulle alla sjuor, åttor och nior på skolan gå typ stadsvandring på söder. Man var i typ grupper och få fick man ledtrådar om vart man skulle gå, och så skulle man göra något uppdrag där. Ett av uppdargen var att fotta en kändis, och då var det en av grupperna som hade sett Loreen!!! Gud vad coolt liksom!

Det var rätt så kul, förutom att min grupp gick fel typ hela tiden haha ;) Vi såg också en massa studentflak, och två limousiner, en rosa och en vit. Men den rosa hann jag inte fotta! :)

 

 


Today

Idag i skolan så kollade vi på när niorna spelade brännboll emot lärarna. Det var jätte kul att kolla på hur alla lärare försökte slå i väg bollen haha ;) Jag tror iallafall att det var niorna som vann tillslut!
♥Lovisa

Kungafamiljen och allt!

Hej!
Idag har vi varigt inne i stan på liljevals! Det var ganska jobbigt för det var så mycket folk men det var ganska kul för jag gjorde detta snygga armband!
Syns inte så bra!
Vi var också där med Ida och hennes lillasyster och mormor och morfar! Mycket trevligt!
Sen så så vi hela kungafamiljen också! Trevligt trevligt, och Madeleine (stavning) och Viktora vinkade till mig! Tror jag ivaifall det såg ut som det!
Nu så måste jag plugga mer Engelska! Har engelska prov imårgon! Önska mig gärna lycka till, hehe.
Hej med er! //Agnes

Cat

Hittade denna bild på Tumblr. Tycker att den verkligen är super gullig! Har den som bakgrund på mobilen och allt :)


What I want

♥Lovisa

Lurigt

Såg på claraslife.devote.se hur hon hade satt på pärlor på sina hörlurar. Jag tyckte att det såg så himla coolt ut, så jag gjorde lika dant med mina. Visst blev de coola!?


Funny

♥Lovisa

Videos från konserten!

Haha, gud vad bra jag är på att filma alltså!
♥Lovisa

Dip dye!

Tycker att dipdye är så himlans snyggt! Speciellt rosa! Skulle jätte gärna göra det, men jag vill nog spara ut mitt hår lite först, för jag tycker att det är snyggast på lite längre hår. Vad tycker ni? :)
♥Lovisa

Rebecca & Fiona

Efter en jobbig dag i skolan med två prov så åkte jag med Alva till grönan på kvällen och såg Rebecca & Fiona, det var sjukt bra! Bilderna och videon jag kommer ladda upp sedan får förklara hur bra det var!


Tjenare!

Ja, igår då ju så sjöng vi halsen av oss på 80-tals konserten! Det var så kul, värkligen årets höjdpunkt! Jag hade på mig Tajts som såg ut som ihoplappade jeans, lila linnne, blå sammetsskjorta, blåa benvermare, converse på den första konserten, jättestora glasögon och massa smink! Så roligt! Och sen så färgade jag topparna sjok rosa också! Fortfarande lite kvar i håret nu sen igår!
Idag har vi haft 2 stycken prov! Fråga inte hur det gick - tack!
Ne nu måste jag sluta skriva här!
Hej med er! /Agnes

RSS 2.0