Earth hour


Tips för alla One Direction fans!

Om man har goole chrome så finns det One Direction tema! Det finns också flera teman på olika kändisar.
//Agnes

Wierdo weather!

Idag så har vädret verkligen vart superkonstigt precis som Agnes skrev. Det har typ regnat, snöat, haglat och varit soligt på mindre än en timma!

Bild från när jag var ute med min kanin Nisse idag, han verkade inte direkt störas av vädret...

♥Lovisa


Fy vilket väder!

Tycker ni också att det är mycket konstigt väder idag? Först så är det sol i typ 2 sek sen kommer det lixom snö! Man vill lixom bara ha somma nu!
Just nu sitter jag, tilda och Edvin på tildas fridrott och väntar! Imårgon blir det bio!
Skriver mera senare!
//Agnes
Konstiga och rufsiga i håret efter regnvädret!
P.s: Idag när jag skulle hämta Tilda och Edvin så såg jag en kille i en bil och han var jättelik Harry i One direction! Det var helt galet! Jag trodde nästan att det var han, haha!
Hahha!

Painted my nails



Målade mina naglar igår. Jag blev inte helt nöjd, men jag tycker att de blev lite våriga i alla fall!
♥Lovisa


Our deal- Best coast

♥Lovisa

Pippi, regndroppar och musik café

Hej på er!
Nu sitter jag här på mitt rum och lyssnar på en låt som heter "With or without you". När jag gick hem så regnade det, fram med gummistövlarna då!
För er som vill lyssna på när vi sjunger med klassen och kanske köpa lite fika, så är ni välommna till 2:ans fritidsgård i Nacka (ligger mittemot Nacka forum)  lördagen den 21 april. Då har vi musik café, som jag skrev om här i ett tidigare unlägg.   Vi kommer att sjunga några gemensamma sånger med klassen, men klassens band mf.l kommer även att uppträda! Så, välkommna, välkommna!
Den här videon med Pippi som inhandlar godis tillsammans med Tommy och Annica, tycker jag är så härlig!
Varning: Om man har godislöfte eller annat typ av godis förbud, bör man inte se filmen!:)


Kram Ida♥

NU KÖR VI!

Jag och Kimberly talar ut om Hungerspelen!:)  Klicka på länken här: http://idasbokhylla.blogg.se/2012/march/utkast-mars-27-2012.html
/Ida♥

Livskunskap!

Hej!
Idag så har jag och klassen varit på livskunskap. Vi pratade mest om att man typp inte ska dömma folk innan man lär känna dom och lite sådant! Sen åkte jag och Alva och hade dans! Det var kul!
Nu så måste jag plugga för snart är det prov!
Ha det bra! //Agnes

Del av dagens outfit!

 

♥Lovisa


Livskunskap

Idag så har vi vart med klassen i typ kyrkan och haft livskunskap. Det var rätt så kul. Vi fick prata ganska mycket om att man inte ska döma personer för hur de ser ut och sådant.

♥Lovisa


Monday

Nu har jag nyss varit på kör med Sylle! Vi sjöng så höga toner att man inte visste vad man skulle ta sig till!Det fina vädret verkar bestå iallafall några dagar till, och mina tussilago står och lyser på mitt rum.
Vet ni vad? Vi ska börja med ett Indien-projekt i skolan. Det är en dag i april som man får vara ledig och arbeta ihop pengar som går till barn i behov av stöd i Indien. Vi såg på en film därifrån, som var väldigt rörande!
Ni är förrsten väldigt välkommna till musik café som vi ska ha med klassen, i april, jag återkommer med datum, men vi håller iallafall till i Sickla skola när vi har Musikcaféet och det kommer att vara uppträdanden och bjudas på fika.
Ha det bra. Kram Ida

Så himla söt bild!

Det var någon som frågade hur man la upp bilder som är rörliga. Alltså man kan bara söka på Gif´s och sen om man vill ha en spesifik sak så söker man på det också. Alla som vet vad wehertit är för något, så kanske dom vet att det kommer upp en massa rörliga bilder då och då men man kan också söka på google. Sen när man ska lädda upp själva bilden så är det bara att ladda upp som vanliga bilder! Hoppas ni förstår min konstiga förklaring!
//Agnes

Footloose

Strax ska jag kolla på den nya verisionen av Footloose! Har någon av er sett den?

Dagen

Idag så har jag varit med Ida ett tag på eftermiddagen. Vi gick till en typ lekpark och gjorde lite olika saker, och efter ett tag så kom Bea förbi med hennes jäätte söta hund! Här kommer en bild på mig och Idas katt Tasse, det är Idas lillasyster Emma som har tagit den!
♥Lovisa

 


Hej allihopa!

Just nu så ska jag plugga no och matte. Imårgon är det skola igen som ni kanske känner till. Mitt num är så stökigt just nu att jag inte ens vill gå in där!! Känner mig däppig =( Längtar till påsklovet jättemycket! Nej nu måste jag börja här! Ha det bra! //Agnes
That´s right!

Heej!

Idag så har jag och Tilda tvättat bilen, haft längdhops tävling i gunga och haft vatten krig. Det var mycket kul! Jag har varit ute hela dagen så jag kände att det var dags att gå in nu. Nu så ska jag börja plugga lite och imårgon blir det nog städning av rummet! Ha det bra! //Agnes
Här kommer lite bilder från weheartit.com!
<3

Mina favoritappar!

Spotify- För dem som har spotify premium så kan man lyssna på musik i mobilen med denna app. Gillar den väldigt mycket för att man inte behöver varken ladda ner musik, eller köpa skivor som man sen lägger över i mobilen.
Temple Run- Detta är nog i princip det ända spelet som jag inte har tröttnat på till mobilen. Det ända tråkiga är att efter att man har köpt alla saker i spelet så finns det inget annat än att slå nya rekord att spela för.
Instagram- Min absoluta favorit app! Man kan ta bilder och lägga till olika filter, och sen dela dem med de som föjer en. Man kan följa andra och gilla och kommentera andras bilder. Följ mig gärna jag heter @lovisaas1 (ångrar verkligen nu i efterhand att jag valde det namnet, vet någon om det går att byta?).
Pepp app- Denhär appen är verkligen jättebra! Man kan lyssna på olika "pepptalks" med namn som "före träning" och "måndag morgon". Man blir liksom peppad att göra saker som man kanske inte annars hade orkat göra. Det ända lite tråkiga är att efter ett tag börjar man tröttna lite på de ca 12 st olika peppningarna.
Blogg.se appen- Denna app är väldigt praktisk och hyfsat enkel att använda. Man kan skriva inlägg direkt i mobilen. Man kan även lägga till sina favorit bloggar (bara sådana som bloggar på blogg.se) på som en lista, och se om någon har skrivit något nytt!
♥Lovisa

Vår tecken!

Så båda dessa fina blommor idag vid busshållplatsen på skolan. Nu börjar det verkligen kännas som vår!

♥Lovisa

 


Romme

Hej, nu är jag hemma igen från Romme. Det var verkligen jättekul! Orkar inte skriva så mycket just nu, men bilderna beskriver dagen ganska bra! :)
Hoppas att ni också har haft en super dag!

♥Lovisa

 


Mycket trött.

Nu snart så ska jag ta bilen till värmdö marknad och så går bussen kl 07.00. Det ska bli så kul tycker jag. Men jag skulle bara säga att jag tror inte vi kommer att skriva på hela dagen (kanske ida) eftersom att vi är i romme hela dagen och kommer inte hem förens kl 7 tror jag. Bara så att ni vet!
Nu måste jag skynda mig här!
Ha en bra dag! //Agnes

Låt tips kommer här!

Hej igen!
Den här sången sjunger vi i skolan! Jag tycker om den väldigt mycket, lyssna på texten som är väldigt fin! Det är Sting som sjunger och låten heter Fragile.
//Ida

THE SUN IS SHINING!

Hej!
Vilken fin dag det var idag! Solen sken nästan hela dagen, och det var varmt i luften! Jag fick en sån där sommar-känsla! Jag satt ute om målade på altanen utan jacka, och mössa och hela kalaset.
Vi såg en bio idag i skolan i Dieselverkstaden, den hette något i stil med "Världens starkaste holländare" , ingen höjdare kanske, men alltid något!
Hoppas att ni på Lemshaga får det bra på eran Allaktivitetsdag! Ha det bra! Kram Ida

Tagga imårgon!

Håller på att packa till romme imårgon! Ska bli jätte kul! Ena nackdelen är att vi ska vara på coop 06.40 imårgon = mycket tidigt. Men det ska bli jätte kul ivaifall! Ne nu måste jag pcka vidare här.
Vi ses och hörs! //Agnes
Haha datorn speglar sig i glaset!

Onsdag 21 Mars

Idag så har vi varit på badhuset med klassen. Vi skulle träna på livräddning, det var verkligen superjobbigt! Imorgon så ska vi åka till Romme med klassen, det kommer bli jättekul!
Agnes kläder- Linne New Yorker, jeans secondhand
Lovisas kläder- tröja bikbok, jeans Ginatricot

♥Agnes och Lovisa

P.S. Vår utomordentligt duktiga fotograf var Alva ;).

 


Funderingar om lite av varje

Hej på er!
Ida här! Hallå , hallå! Lustigt att det började snöa lite smått här i veckan, jag som hade hoppats på vår, men jag slutar inte hoppas. Det är kommit upp ett helt litet sällskap med snödroppar och några små ljust blålila krokusar i vår rabatt, hoppas att dom inte fryser alltför mycket.
Just nu har jag kommit in på ett lite "Barbro Lindgren spår" om det finns något som heter så och jag lånade en bok på bibblan om två gräddbullar skriven av Barbro själv, lite knäppt, jag vet,  men kul! :)
Därför kommer nu även en dikt av Barbro Lindgren som heter "Lilla hand".
Lilla hand
Lilla hand
mjuka kind
som en tveksam
morronvind
darrar ögonlocket till ibland
Lilla hand
mörka natt
som en väl dold skatt
glimmar ögat
till ibland
Det var väll en fin dikt? Skulle kanske passa om någon skulle döpas, passar ju bra nu i ;prinsessan Estelle tider!
Ha det bra. Kram Ida♥  -Härlig bild!
P.s- Måste berömma Lovisa och Agnes för den nya designen, bra intiativ med lite sommar-tema!

Nicki Minaj till Sverige!

Just nu är jag ganska glad! I sommar så kommer Nicki Minaj till sverige och jag är väldigt taggad! Jag fick nyss reda på det så jag vet inte om jag kommer att gå på en av hennes konserter och så! Jag har bara hört några av hennes låtar men jag tycker hon är mycket begåvad! Ville bara säga det, haha!
Ha det gött! //Agnes

Frisyr tips!

 

Denna snygga frilla har jag gjort på Agnes idag. Hon blev mycket nöjd! ;) Jag har liksom börjat göra en inbakad fläta på ena sidan, fortsatt fläta runt huvudet, och tillslut gjort en vanlig fläta, när jag har flätat in allt hår. Enligt båda oss så är den lite finare i verkligheten, men ni får försöka föreställa er hur den ser ut!
♥Lovisa och Agnes
P.S. Som ni säkert ser, så har vi ändrat lite i designen, den förra var så vintrig, och vi vill ju ha sommar!

 

 

 


Romme på torsdag bad imårgon!

Hej!
Just nu är jag mycket glad för att imårgon så ska jag och alla tjejer i klassen åka och bada! Det blir bara träingsim men det är alltid något! Och sen på torsdag så bär det av till romme klockan jag vet inte vad. Jag vet bara att det är jättetidigt så jag kommer typ att vara ganska trött på morgonen och när jag kommer hem!
Nu börjar jag snart här så nu måste jag sluta!
Ha det bra! //Agnes

A life without love is like a year without summer

Källa
♥Lovisa

Jag saknar dig

Nu så har jag precis sett filmen "Jag saknar dig". Jag tycker att den var väldigt sorglig, men samtidigt väldigt bra. Jag skulle absolut tipsa er om den.
♥Lovisa

Live, Love, Laugh

Detta är min väldigt stora anslagstavla som jag har på mitt rum. Jag ogillar verkligen tyget som jag valde att sätta upp på den när jag var typ 8 år väldigt mycket. Därför har jag satt upp så mycket posters mm som möjligt, så att det inte ska synas allt för mycket! Ser ni citatet som står överst på tavlan?



♥Lovisa 


Nya Jeans!

Dessa två jeans fick (det var alltså inte jag som betalade dem) jag idag. Gillar dem båda jätte mycket! :)





♥Lovisa


Last saturday night...

Igår så var jag på fest/tjejkväll hos Kimberly, det var super kul! Det roligaste var ju när vi skulle göra en tävling med att få ner en kaka från pannan till munnen genom att bara använda ansiktsmusklerna! Jag har det på film bara så att ni vet! ;) Här kommer lite bilder med usel kvalitet, eftersom att de är tagna med mobilkameran när det var rätt så mörkt! Om någon vill att jag ska ta bort någon bild så säg till!!
♥Lovisa

 

 


Vi drar till Kimberly!

I skrivande stund så håller jag och ida på att packa ihop oss till Kimberly! Hon ska ha som en tjejmiddag där idag! Vi har ganska brottom för hon bor någonstans ute i shotahejti och det är ganska långt dit! Så nu måste jag dra!
Vänta! Innan vi går så tänker jag lägga ut dagens party look! Lite 50-talsaktigt!
OBS! Sämsta bilderna någonsin!
Klänning från H&M och svarta strumpbyxor till!
Blev galen när jag såg att det var hål i foten!
Nu måste jag rusa! //Agnes

En hälsning till Kimberly!

Jag och Ida har gjort en liten video till Kimberly! Hoppas du gillar denna ärofyllda film Kimberly! Kram <3


Haha!

claraslife.devote.se är nog min personliga favoritblogg just nu. Älskar verkligen hennes videos, hon är ju bara såå rolig!
♥Lovisa

BONNE NUIT! (Godnatt på franska)

Hej på er!
Ida som skriver. Nu närmar sig veckan sitt slut. Idag var det sånggrupp på Musikskolan med Agnes och en annan medlem i vår sånggrupp vid namn Bella. Jag kom på tre mycket skojiga sång- namn till oss, nämligen Spettan (jag) , Ankan (Agnes) och Bettan (Bella).  Sylle, hoppas att du kryar på dig, (ditt skojiga sång-namn är Sillen förövrigt)
Ni måste se klippet nedan som Agnes la in!!!
Ha det bra och snart trevlig helg! Det är lite vår nu förresten känns det som.
P.s - Titta in på Idas bokylla, där jag har Boksnack  på gång! http://idasbokhylla.blogg.se/2012/march/boksnacket.html
Kram Ida♥

Humor på högsta nivå!

Haha så jävla roligt!
//Agnes

:)

/Ida♥

Nacka Forum

Idag så åkte Alva och jag (och Agnes kom lite senare) för vi skulle köpa en present till Kimberly (som jag tyvärr inte kan visa eftersom att jag vet att hon läser bloggen) och en bikini, eftersom att vi ska bada med klassen på onsdag nästa vecka och kanske på måndagen näst nästa vecka. :) Jag hittade en jätte fin turkos bikini. Sen så fikade vi cupcakes! De var jättegoda!
<3 Lovisa


inspiration

Här är en liten del av min bakgrundsbild på datorn, det är ett collage som jag har gjort i Picasa. Fint va?! :)
♥Lovisa

Dans, Nacka forum och plugg!

Ja, vad ska man säga rubriken säger allt! Idag har jag dansat, en ny för en gångs skull! Ganska kul men svårt! Sen imårgon så ska jag till nacka forum och köpa present till Kimberly och sen köpa Selena Gomez and the scene skivan om den finn, har hört ett rykte att om den finns där! Skoj!
Och nu sitter jag och pluggar! So och jag bara ligga i coma (stavning) tills något kul händer! Ne nu så ska jag plugga vidare här! Ha det bra! //Agnes

Tisdag 13 mars

Klänning och Jacka- H&M
♥Lovisa
P.s Sorry för att bilderna blev på snedden! :)

Familjen annorlunda!

Sitter och tittar på familjen annorlunda! Jobbigaste familjen någonsin, skriker och gormar och gnäller som om det var små bebisar (haha det är typ bara fyra åringar där och yngre!) Ja, nog om det.
Är det bara jag som längtar till sommaren! Fast man ska typ inte längta för att då är den så snabbt över ;(.
Ha det gött! //Agnes
<3

Call me maby

Hej, jag gissar att jag inte är den enda som verkligen är obsessed med låten call me maby! Kan lyssna på den hur många gånger som helst utan att tröttna! Den är verkligen superbra! Det här är den riktiga videon, slutet är ju bara såå roligt! Haha! Det här är en video till låten som Justin Bieber, Selena Gomes, Ashley Tisdale mfl har gjort. Det är lite roligt, för denhär har 20 miljoner fler visningar än den riktiga videon!
♥Lovisa

I skolan

En helt vanlig dag på skolan...


På väg hem!

Hej, nu sitter jag i bilen på väg hem igen. Idag har det varit ännu en dag med skidåkning och idag så provade Hanna att åka för första gången! Nu så är det " bara" 8 mil kvar, men det är tråkigt så det räcker!
<3 Lovisa


Första dagen i Säfsen!

Hej, idag har det varit väldigt kul! Det var väldigt fint väder, och bra backar. Idag så har jag också åkt min första svarta backe någonsin, den var inte så jättebrant, men ändå! :)
Hoppas att ni också har haft en bra dag!
<3 Lovisa


Fyra stycken fina sommar outfits!

Tyckte dessa klännningar och skor var otroligt fina!
//Agnes

Liljevalchs med Morfar!

Hej!!

Idag är det Fredag, åh så skönt! Hoppas att ni får en bra helg. Idag i eftermiddags var jag och Morfar på Liljevalch. Det är konstmuseum som ligger på Djurgården, just nu hade dom en utställning då alla möjliga männsikor fått skicka in bidrag och sedan visades de bästa bidragen upp i utställningen. Det var verkligen ett brett utbud av både lite knäppa saker, tex ett pepparkakshus och en jättestor lego modell, men även fina tavlor föreställande Stockholms tunnelbane system.

Här kommer lite bilder!   

  

     Tack för trevligt besök där med dig morfar! Jag rekomenderar denna utställning till alla som vill se något lite ovanligt, nytt och oväntat!

Kramar till alla från Ida!

P.s- Lovisa, Nisse har fått sitt kvällsfoder, du kan vara lugn!:)

I´ts fraiday, fraiday

Idag så har jag tagigt ledigt från allt som heter läxor. Så himla skönt!!! Jag vet inte alls vad jag ska skriva om...
Jo ska ni titta på melodifestivalen imårgon! Jag håller på Ulrik Munther, Molly och Loreen! Mycket duktiga människor.
Så bra skulle man allt sjunga! Ne nu så ska jag titta vidare på världens mest jobbigaste program - Amigo! Yey!
Ha en trevlig helg! //Agnes
Bilderna är från http://weheartit.com/

On my way to Säffsen!

Hej, jag tror inte att jag har skrivit det, men denna helg så ska jag åka skidor i Säffsen. Det ligger typ ganska nära Dalarna. Så nu sitter jag i bilen och lyssnar på musik, Lana Del Rey och Avicii funkar alltid!
<3 Lovisa

 

 


Är det bara jag...

... som tror att denna jacka och klänning skulle vara väldigt snygga tillsammans? :)
♥Lovisa

Alla bloggar jag läser!

aaannaaas.blogspot.com
www.kimberlyss.blogspot.com
clarastyle.blogg.se
teltelvan.blogspot.com
flodhest.devote.se
hannaohedvig.blogg.se
ellenkaramelllen.blogg.se
fotogeniquee.blogg.se
bloondinens.blogg.se
oliviasandinpekka.blogg.se
rosetter.blogg.se
karinbylund.blogg.se
losagnes.blogg.se
agnesjanson.blogg.se
chloeschuterman.chic.se
poulines.se
keela.se
whitewhales.blogg.se
fellen.devote.se
lisaplace.devote.se
www.kimonas.devote.se
tinkerbella.blogg.se
claraslife.devote.se
fokis.se
kenzas.se
kompisbjornarna.blogg.se
zarish.blogg.se
andou.se
Hoppas att ni hittar någon ny favorit blogg bland dessa!
♥Lovisa
P.S Jag läser inte alla varje dag, men de flesta!

Titta och dela!

Jag vet att Lovisa redan har lagt upp den här men jag ville också det!

Idas bokylla tar nya tag!

Hej, hej!

Titta gärna in på: http://idasbokhylla.blogg.se/
Tjenixen från Ida

Kony 2012

Kolla på filmen, och sprid den vidare!

Tisdagshälsning!

Hej, hallå på er!

Ida här, nu har skolan börjat igen med tidiga mornar!  Skönt med lov,men ändå bra att vara tillbaka i rutinera. Hoppas att ni hade ett bra lov och fått vila lite och kanske  läsa en bok (vilket jag gjort- Hungerspelen!!), elr kanske gett er ut i skidspåret.
Just nu sitter jag på bibblan i Nacka o läser lite grann i  en bok o en tidning. Ska strax bege mig hemmåt. Änn är det ljust ute, men det börjar att skymma. Visst är det skönt att det inte blir så hemskt mörkt nu?! Nu behöver jag inte längre ha på mina blinkers när jag gå hem:)
HAVE A GOOD TUESDAY!
/Ida

Vår!

Hej, nu börjar det verkligen kännas som vår! Typ all snö har smält, och solen skiner! Här kommer en bild på Alva när hon inviger (haha) "vårat" sittställe på busshållplatsen, för i år.
<3 Lovisa


Promenad

Hej, idag så var vi (jag och resten av familjen på promenad. Här kommer lite bilder!
<3 Lovisa


Ingen rubrik...

Hej!
Vi tog med oss datorn hit till järvsö så då kunde jag ju skrivigt på bloggen men jag känner att jag har inte haft så mycket att skriva. Jaja nog om det...
Nu har jag entligen lärt mig och åka sonwboard. Det är så kul så att man alldrig vill sluta åka! Längtar redan till nästa år.
Jag har inte så mycket att skriva nu...
Ha det bra! //Agnes

Hahha! Från weheartit.com

Collage




Nu är jag färdig med mitt inspirations collage. Nu måste jag bara komma på var jag ska sätta upp det. Min mamma tycker nämligen inte att jag ska sätta upp saker på väggarna, för att det blir märken. Och på min garderob så får den inte plats. Kanske på dörren?
♥Lovisa


Frost









Imorse när jag vaknade så car det såhär fint utanför fönstret! Alldeles blå himmel, solsken och frost.
♥Lovisa

Tjenare!

Idag så har jag inte gjort något direkt speciellt. På förmiddagen så städade jag typ mitt rum. Och sen lite senare på eftermiddagen så var jag ett tag med Ida. Vi kollade på gammla brev som vi skrivit till varandra för typ 1000 år sen, haha det var rätt kul att se vad man hade skrivit... Jag lånade även Hungerspelen boken av henne, men jag kom på att jag glömde att ta med mig den hem, får väll hämta den imorgon eller något!
Nu ska jag äta fruktsallad, ha det bäst!
Haha, gammal bild från när jag fyllde typ 11 eller 12 :)
♥Lovisa

Vår i luften!

Tänka sig idag är det första Mars, det firar vi med några fina, våriga bilder från Weheartit!
/IDA

Lights

Älskar låten i denna video med Chloe Moretz, som förövrigt heter Lights. Sångerskan är Ellie Goulding.
♥Lovisa

På väg...

Till Järvsö. Vi är bara i stockholm ännu vi kom iväg lite sent som vanligt.
Ville bara hälsa alla ett fortsatt bra sportlov;)
Ha det gött! //Agnes

RSS 2.0