Tumblr

En väldigt fin bild från min Tumblr! 
 
 
//Agnes

Gammla stan!

Hej!
Det var meningen att jag skulle publicera ett inlägg i typ förrgår, men då fungerade inte internet och blablabla. 
 
Idag var jag, Ida och Sylle i Gammla stan. Det var jättemysigt! Vi fikade världens största macka, Med te, varm vit (!) choklad, vilket var jättegott, men väldigt mättande så man mådde illa efter ett tag, och vatten! Sen gick vi på julmarknad och på stadsmissionen. Någon dag ska jag åka till den stora med mycket kläder! Det måste vi göra om snart Sylle och Ida! 
Imårgon smäller det! Då är det fotoutställning! Det är på Gurraberg i Gustavsberg åvanför coop konsum! Kom gära och titta!
Och imårgon börjar julkalendern! Kul!! Haha, alla tycker jag är ap töntig, men det ska bli så trevligt att det snart är jul, och julkalender!
Hejdå! 
 
//Agnes

Lista

Jag längtar till jullovet! Är supertrött på skolan just nu, speciellt matten!
Jag skulle vilja resa till New York tror jag! Verkar väldigt nice där!
Bästa maten pizza som jag ska äta i kväll kanske?
Jag läser Ondskan, som är en superhemsk bok vi läser på svenskan i skolan just nu...
Jag är beroende av Mina fina vänner! Och mat!
Bästa band/artist är Omöjligt att svara på jue!
Jag önskar att alla ska vara lyckliga, att alla krig ska sluta, att jag blir 1,67 och att det blir en vit jul. 
Mitt bästa ämne i skolan inte matte och NO i alla fall... 
I helgen ska jag spela fotboll, sova hos Kimberly och baka pepparkakor. Lite läxor måste det nog bli också...
Kvällar tillbringar jag helst hemma i min säng eller med kompisar kanske?
 
 
Det är frågan.

♥Lovisa

 


To much snow for the health...

Idag var bussen från skolan försenad med 20 minuter! Trodde busschafören att det var mysigt att stå i kylan och frysa kanske?? 
 
 
Linnea, Bea och Agnes var söta som socker!
 
Hoppas att ni får en bra helg!
♥Lovisa

29 november

 
Detta är bättre än regn iallafall...
♥Lovisa

Paradise Edition

 
De senaste veckorna har jag i princip bara lyssnat på Lana del Rey och Taylor Swift. Lana del Reys nya album "Born to die- The Paradise Edition" är verkligen min typ av musik. Älskar alla 23 (!) låtar. Några är dock gamla från hennes förra album, med det gör bara skivan bättre! Musiktips nummer ett från mig just nu. 
 
I denna nya trimester har min klass verkligen världens softaste schema! Vi har två sovmornar, och slutar relativt tidigt varje dag. Idag som är vår tidigaste dag slutade vi 13.40! 
♥Lovisa

Good morning

 
Haha, ursäkta att jag håller på med mitt hår genom hela videon...
♥Lovisa
 

Disco!

Igår hade åttorna på skolan maskerad disco för tvåorna, treorna och fyrorna. Det var faktskt jättekul, även fast det var lite kaos med alla små barn... Jag var utklädd till doktor (min mamma är läkare, så jag hade fått låna lite olika kläder av henne), kanske inte den roligaste utklädnaden men whatever...
 
 
Detta var jag då... På sne och kanske inte den bästa bildkvaliteten...
 
 
Anna, Alva, Moa, Linnea och Agnes hade klätt ut sig till tjejerna i PLL. Visst var de lika, kan ni gissa vem som är vem? 
 
På kvällen sov Anna över hos mig och på eftermiddagen idag så har jag varit på stan med familjen. Vi har som typ tradition att vi varje år (detta började alltså när jag och Hanna var små...) åker och kollar på julskyltningen vid NK, och sen får vi välja ut en varsin ny julkula. Som ni förstår så har vi samlat på oss en hel del julkulor genom åren...
 
 
Granen som de alltid har på NK vid jul.
♥Lovisa

Min favoritlåt!

 
Den är så fin!
//Agnes
 

Hola!

Det var längesen! 
Den senaste veckan har jag inte gjort någonting speciellt, igår var jag på fotogrej och vi bästemmde mer till utställningen jag ska vara på. Sen så är det snart showtime för dansuppvisningen! 
Nu snart ska jag gå till coop och köpa ett äpple för jag dör av hunger sen ska jag gå till sångruppen. Imårgon ska vi ha maskerad för de yngre, det ska bli mycket roligt! Ni får inte veta vad vi ska klä ut oss till med jag säger väldigt snyggt och smutsigt! Ni får se outfit imårgon! 
Nu måste jag skynda mig för datorn har 4% batteri. 
Hejdå!
Jag kör en Lovisa. Denna outfiten tyckte jag var väldigt snygg!
//Agnes
 

Dagens outfit mm.

 
Såg denna bild av Chloe Moretz på tumblr, och tyckte att hennes kläder här var jättefina, så...
 
 
... jag gjorde min egen verision av outfiten! 
 
Kofta (som är mer röd irl) - Ginatricot
Blus/ skjorta- Kappahl
Tights (som är glansiga irl)- Cubus
 
Var det inte liite likt? :)
 
Vi hade klädsim med klassen idag, det var jättejobbigt! Man skulle ha typ mjukisbyxor och en långärmad tröja på sig i vattnet, så det var jättetungt när man skulle simma! Vi skulle också livrädda varandra med kläder på i vattnet... Men hursomhelst! Efteråt när vi hade badat satte jag upp håret i en knut. Det måste ha varit den mest perfekta jag någonsin gjort! 
 
 
Det syns kanske inte så bra på bilden men den blev fett snygg! Haha, jag förstår att ni är superintresserade!
♥Lovisa

Tävling

Är med och tävlar om att vinna ett jättefint mobilfodral på Chloe Shutermans blogg. Klicka på länken så kan ni också vara med och tävla!
 
 
 
♥Lovisa

Onsdag sovmorgon....

...time to watch: Portkod 1321 & Williams lista!
Kollar alltid på de serierna på onsdagmornar när jag har sovmorgon, veckans hökdpunkt haha!
 
 
♥Lovisa

Saffran och choklad

Det gick jättebra för oss med försäljningen! Vi har sålt allt nu (sex godisaskar och 10 saffrans burkar) på ca 2 timmar. Det var ganska många som inte var hemma eller inte hade några kontanter, men vi lyckades tillslut! 
 
 
♥Lovisa

Yo

Igår var i princip alla mina vänner och kollade på Breaking Dawn part 2. Själv var jag hemma helt 4everalone eftersom att vissa föräldrar är mer stränga än andra... 
Aja, får väl ta del av alla spännande detaljer i eftermiddag när jag och Bea ska sälja godis och saffran (alla i klassen ska sälja det till våran klasskassa) i området där vi bor. Hoppas att vi säljer något i alla fall!
 
 
Shool
 
Shool by lovisa-snickars featuring punk handbags
 
 
Chic

Chic by lovisa-snickars featuring round cat eye sunglasses

Dessa två collage gjorde jag igår i min ensamhet...
 ♥Lovisa

Red

Ett tips till alla er som vill lyssna på Taylor Swifts album "Red", men inte kan det är att lyssna på det här youtube klippet. Någon snäll person har lagt upp alla låtar i ett och samma klipp! Jag har inte hunnit lyssna på det så jättemånga gånger, men jag tror att min favoritlåt på albumet är "I knew you were trouble". 
  
 
♥Lovisa

Hola, Como estas amigos y amigas!

Idag kl 18.30 ska jag och sångruppen + ganska många andra ha en minikonsert på musikens hus! Det ska bli kul! Vi ska sjunga utan dina andetag av Kent! Den är väldigt fin!
Idag fyller även min fina syster Elina år! Grattis, Grattis! 
Här är mina dösnygga nya brillor! 
Haha, pratade med pappa!
Vi har väldigt många läxor så nu måste jag plugga!
Hej med er! 
//Agnes
 

14 November

Idag skulle jag gärna har varit med när Amanda Jenssen singerade sitt nya album som släpps idag, på NK. Men tyvärr så har jag en hel del läxor (som jag skrev i det förra inlägget...) så det blev inget med det. Lyssnar på albumet på Spotify istället. 
 
 
Några av Elle Fannings senaste outfits. Älskar verkligen hennes lite udda klädstil, även fast jag nog inte skulle ta på mig en del av det hon bär. Som t.ex. Prada skorna på sista bilden. Men det kan vara för att jag inte direkt har några tillfällen att klä mig i något sådant. Det är kul att kolla på bilder i alla fall. :)
♥Lovisa

Pluggar

 
Fick från idag till på fredag att skriva två A4 sidor (1 och en halv på Svenska, och en halv sida sammanfattning på spanska) om Mexico på något sätt. Jag skriver om Mexico City, det finns ganska mycket fakta om det så det går helt okej... Men tycker ändå att vi fick väldigt kort tid på oss! Vi har faktiskt andra läxor och ett liv även fast lärarna inte verkar tro på det... Ed Sheeran gör det iallafall lite lättare. 
♥Lovisa
 

Lång helg!

Hejsan hejsan!
Hur har er helg varit? Min har varit mycket bra!
I helgen har vi haft fullt upp. På lördagen så var jag på planerings grej för venisage, jag ska vara med på en fotoutställning!! 
Sen så hade mamma och pappat årnat en överaskning till mig Tilda och Edvin, Elina hade tjejparty så vi skulle helst inte vara hemma. Ivaifall de hade årnat en överaskning, men först så skulle vi fika äppelkaka hos våra kompisar. Sen så efter det så åkte vi! Överaskningen var att vi skulle sova på Liljeholmens hotell/vandrarhem, som är ett gammalt fängelse. Det var lite läskig känsla att sova i en gamma cell som typ en mördare har varit i. Men det gick bra. På kvällen skulle mamma och pappa gå på teater, så jag, Tilda och Edvin skulle vara på hotellrummet själva på kvällen och ha myskväll! Mys! Sen på söndagen, idag, så skulle vi gå på liljeholmens badhus, fast det var stängt, så vi åkte till Eriksdalsbadet istället. Jag säger bara en sak, hysteriskt. Men det var roligt med, det fanns lixom hopptorn och folk hoppade lixom från 10:an och jag bara: OMG! DU KOMMER DÖ! typ. Men innan vi åkte dit så gick vi på deras museum och det var jätteintressant! Innan det var vi och åt världens godaste, storaste frukost. Efter badhuset så åkte vi till mormor och morfar för att fira farsdag! Trevligt, trevligt! 
Och nu sitter jag här med Miss Li verision av Pughs låt här kommer natten, så himlans bra!
Jag har tyvärr alla bilder på kameran, och jag orkar värkligen inte att ladda över alla bilder nu och lägga upp de här, hoppas ni inte hatar mig!
Nu måste jag gå och göra mig i ordning för imårgon!
Kram!
//Agnes  

2 changes

 
Jag är jättenöjd med min fottovägg! Jag beställde bilderna från nätet för ett tag sen och nu så har jag äntligen satt upp dem! De är uppsatta på en jättestor svart pappskiva som min pappa hade, jag gjorde så eftersom att det annars hade blivit så många märken på väggen. 
 
 
Har också målat en liten "byrå" som jag brukar ha på skrivbordet i samma färg som spegeln. Just nu står den på tork, men imorgon kan jag nog ställa tillbaks den på skrivbordet. 
 
Ida kom över vid tre, vi pratade och bakade kladdkakemuffins med vit choklad i. De blev supergoda!
♥Lovisa

Taylor Swift på Skavlan

 
 
Igår kollade jag på Skavlan med mina föräldrar (haha jag vet att jag är en pensionär...) och jag hade ingen aning om att hon skulle vara med men Taylor Swift var i alla fall där, blev intervjuad och sjöng WANEGB. Hon var jättebra som vanligt ääven fast hon var väldigt förskyld när hon sjöng. 
 
Ni kan se när hon var med här, spola fram till 44.40.
 
Idag har jag fixat lite mer saker i rummet, visar bilder imorgon!
♥Lovisa

Hahahhahaha jag svimmar!

 
//Agnes
 
 

Saknar sommaren

igår så var vi på badhuset med klassen. Vi skulle simma i 30 minuter fram och tillbaka i 25 meters bassängen. Det var enligt mig väldigt jobbigt! Efteråt när man fick gå upp ur vattnet så var jag helt slut, så jag och några andra gick och satte oss i bubbelpoolen typ resten av tiden vi var där hehe... Jag trodde att jag skulle ha sjukt mycket träningsverk, men imorse när jag vaknade så kände jag inte av någonting! 
 
Satt och kollade på en massa gamla fotton från i sommras, saknar detta!
 
 
 
 
Har ingen aning om vad varken jag eller Ida gör på denna bild! ;)
♥Lovisa

Favorit "beautygurus" på Youtube!

Jag känner att jag har lärt mig väldigt mycket bättre Engelska på den senate tiden (sen innan sommarlovet typ), och jag tror att en av anledningarna är att jag har börjat kolla på olika "beautygurus" på Youtube. Så jag tänker tipsa er om att göra det ni med! Det är kul och man lär sig mycket Engelska (och om smink mm...)  av att kolla på dem!  
 
 
Meganheartsmakeup
 
 
 
Beautybaby44
  
  
Beautycrush
  
  
 
Essiebutton
  
  
Stilababe09
 
 Lovisa

Måndag

Det var lite tungt att gå upp imorse efter höstlovet med sovmorgon varje dag... Men jag klarade det! ;) Skoldagen var väll helt okej, vi hade konditions- och styrketräning på gympan idag. Det var superjobbigt, men ändå skönt att röra på sig. Nu har jag pluggat på lite spanskaglosor och ska nog ta det lugnt resten av kvällen.
 
 
Har ni gjort något av detta idag?
♥Lovisa
 
P.s. Har ni hört att Sephora ska öppna i Nacka Forum i vår!? Hur bra?!

Snart klart!

Nu är rummet i princip färdigt! Har bara lite småsaker kvar... Ska måla min spegel i samma färg som överkastet nu ikväll, och sen är det bara att ta in det sista i rummet. Jag måste även köpa några nya lampor och en ny matta, men det får vi ta och göra lite senare...
 
 
Bild från i fredags! Vi gjorde Halloween cupcakes :)
♥Lovisa

Klar med målningen!

Igår så målade mamma och jag mitt rum hela dagen i princip. Det var lite svårt till en början, men resultatet blev jätte bra! Jag är verkligen supernöjd! Här under kan ni se lite bilder på hur det ser ut just nu. Vi har ställt alla möbler där de ska stå, men allt av liksom dekorationerna eller vad man ska säga (utom sängen, jag var bara tvungen att lägga på mitt nya överkast hehe...) är inte fixat. Ska försöka att få det mesta som att ta in alla saker gjort i helgen. Sen så kommer det ju ta ett tag innan allt är helt klart, men när det är det så lovar jag att lägga upp bilder! 
Min mamma som målar ;)
 
Här kan ni se den blå tapeten som jag hade innan, och det vita som jag har nu!
 
Såhär ser det ut i rummet nu.
 
Såhär blev sängen med det nya överkastet! Är supernöjd! Den blå "kudden" som är bakom sovkuddarna ska dock inte vara sådär blå i framtiden. Vi ska försöka sy något sorts fodral till den i typ vitt eller något. Den är där för att jag inte ska slå i huvudet i fönsterbrädan som är av sten, när jag sover. Har gjort det en gång tidigare, och fick sy i huvudet. Inte något jag vill göra om!
 
Nu ska jag snart gå till bussen, för jag ska åka in till Nacka Forum med Agnes och Linnea. Ska försöka att kolla på lite saker till rummet! Sen i kväll så ska vi sova hos Linnea, och kolla på X- Factor (som vi egentligen hade velat se live, men vi fick inga biljetter), det blir säkert jätte kul!
♥Lovisa

Hej!

Igår var vi på badhuset! Det var sådanhär "haloween bastu" på relaxen! Det var jättemysigt. Dagen innan sov min kusin Vendela över och vi gick bus eller godis! Sen efter relaxsaken så åkte vi hem till våra andra kusiner och sov där. På kvällen åt vi mat och ben ad jerrys och kollade på Sex and the city 2! Den var jätterolig! 
Idag så ska jag, Linnea och Lovisa åka in till Nacka forum och sen så ska jag och Lovisa sova över där, och vi ska kolla på x-factor och göra muffins, tror jag! 
Jag måste skyda mig lite nu! 
Hejdå! 
//Agnes
 

RSS 2.0