Home sweet home

 
Hellu alla som läser! Nu är vi hemma igen från tre dagar i Fjällnora i Uppsala! Klassresan som jag hade väldigt låga förväntningar på blev faktiskt riktigt lyckad. Vi har blandannat gått höghöjdsbana upp till 14 meter över marken, byggt flottar och bara allmännt lärt känna varandra bättre. Det är ganska tråkigt egentligen när man tänker på att många av oss har gått i samma klass i nio år och vi känner ändå inte alla. Eller alltså man känner ju alla på ett sätt men det är inte riktigt så att alla hänger med alla. Aja hursomhelst får dehär två kassa mobilbilderna duga sålänge eftersom att de är de enda jag tog under hela resan. Några hade med sig sina systemkameror så jag kanske kan sno några bilder av någon och visa här.
♥Lovisa

Bloggen två år!

 
Grattis bloggen, idag är du två år gammal! Tänk vad mycket som har hänt sen första inlägget!
 
(Vi båda är på klassresa i Uppsala nu så detta är ett tidsinställt inlägg)
 

=)

Hej! 
I lördags så var jag och Ida och såg på filmen Känni ngen sorg. Mycket sevärd. Den rekomenderar jag starkt. Den handlar om Pål som lider av scenskräck och så försöker hans nära och kära att hjälpa honom och så händer det en massa saker. Och när han väl är där och ska framföra någonting så gör han bort sig som tex. häller en flaska champange över sig eller slår ner en vas. Filmen är baserad på Håkan Hällströms texter, vilket är välldigt fina och om man inte gillade han innan så kommer man att göra det lite mer när man har kollat på filmen. Så var det för mig i alla fall =)  
 
 
//Agnes
 

Skolfoto

I veckan tog jag mina sista skolfoton för grundskolan. Jag blev väl inte direkt jättenöjd med dem men det blir man ju väldigt sällan... Vi tog också spexfoto i år. Temat var typ morgon så alla hade på sig typ pyjamas, morgonrock, handuk mm. Skulle gärna visa det fotot här också men jag tror inte att de andra i min klass skulle uppskatta det så mycket hahah. Aja ni kan få se två av mina bilder iallafall!
 
 
Jag ser liksom inte ut som migsjälv haha.
♥Lovisa
 

Why?!

Åhh vad jobbigt!! Spanskagruppen hade tydligen sovmorgon  till tio idag och det hade jag ingen aning om! Blir så sjukt trött på migsjälv, om jag liksom hade tittat på shemat i en sekund på morgonen så hade jag vart hemma nu... Eller ännu bättre, igårkväll så hade jag kunnat sova en timme till! Aja då vet jag det till nästa vecka iallafall.
 
 
♥Lovisa

Outfit

Atumn
 
Atumn by lovisa-snickars featuring leather shoes
 
♥Lovisa
 

People help the people

 
♥Lovisa

Sista dagen

 
Idag är tråkigt nog den sista dagen på sommarlovet. Det ska väl ändå bli helt okej att komma tillbaka till skolan och träffa alla och så men ledigheten kommer jag verkligen sakna...
♥Lovisa

Sista sommarlovsdagen =(

Hej!
I fredagskväll var jag och lovisa på grönalund för att se miss li! Hon var helt underbart bra! Jag vill tillbaka, haha!
Om ni vill se en bild från konserten så gå in på min instagram @osnapitizagnes ! Fast det var bara en bild haha. Igår så var jag barnvakt till edvins klasskompis och hans syster, och vi gjorde våddlor åt godis och lekte en massa, så det var jätteroligt! Fast föreldrarna hade 40 års kalas så det blev ganska sent och mörkt och jag var jätte trött så jag höll på att sommna, vilket jag inte ville hahha. Och jag vågade inte gå ner på nedervåningen själv för jag är så mörkrädd. En positiv sak var att de hade deras hund och katt hemma, så jag var inte helt ensam vilket var bra. Men det var lite leskigt för de gjorde en massa ljud och jag trodde at de alltid varnågon på nedervåningen haha. 
Och idag då så är det sissta sommarlovs dagen! Lite sorligt faktiskt. Jag vill att det ska vara juni igen så har man ett helt sommarlov frammför sig! Men sådant ör livet och det kommer flera lov och jul lov och sommarlov! 
 
//Agnes
 
 

Konfirmerad!

 
Fotograf: Elias Tobal
 
 
Nu är jag konfirmerad! Ni kan inte ana både hur kul vi har haft och hur tråkigt det är att det är över. Jag kommer få minnen för livet från detta och saknar (nästan) allt och alla. Funderar faktiskt på att gå ledarskolan men vi får väl se hur det blir med det... 
♥Lovisa
 
 
 

Skulle publicerats för typ jättelängesen...

Sedan jag skrev senast så har hänt en massor med saker! Jag har vampar med min familj i solsken och spöregn, varigt i norre (Norrland) och hunnit fylla 15. (Jag tror jag skrev på bloggen efter jag hade kommit från england, men om inte har jag blivigt konfirmerad med de finaste människorna och så har kag spenderat 3 veckor i england!) Vi har ju såklart gjort en massa saker i norre som att ha cafet öppet, åkt båt, badat, solat, ärtigt förskräcklig hos mat och glass och efterrätter! Men igår då kl 7 så kom vi hem till Stockholm efter att ha suttit i bilen hela natten vilket jag rycker suger för jag tycker det ör jäkligt obäkvämt, men man måste ju komma hem lixom haha. 
När jag har varigt i Norrland så har jag också kommit igång med träningen ganska bra, vilket jag tycker är bra. För jag har tyckt bara att det har varigt jobbigt att träna och inte alls kul, men efter att min kära mamma följde med mig ut på springtur och pepprade mig så känns det bara bättre och bättre för varje gång! Visste ni om man tycket att det är jobbigt att träna så ska man springa varje dag i tre veckor i ca 15-20 min för att komma över "tröskeln" det var det jag gjorde och nu fortsätter jag med det för att jag får sådan spratt i benen (och lite dåligt samvete...) om jag inte gör det, och varannan  dag kör jag också lite styrka! Förut gjorde jag varje dag men först är så tar det så lång tid, och sen är det lite jobbigt att göra ALLT samtidigt varje dag, så detta känns bättre! Min kära Vän Linnea var det som tipsade om övningar, (jättekonstigt fick ingen träningsvärk , är lite dåligt med det nu också dock) så tack så mycket! 
Kraam! 

Hemma igen

Nu är jag hemma igen från dagarna på Gotland som kan ha varit bland de bästa i mitt liv. Vi har verkligen haft det så himla kul! Vi har gjort allt från att leka lekar och bada till att diskutera feminism och om vad Gud egentligen är. Det jag kommer sakna mest ifrån lägret är nog det som var liksom typiskt bara för lägret. Så som att att bli väckt på morgonen av munspel, att sitta i bussen och spela vsracing2, lunchmeditationen, och alla internskämt.
 
Vi gjorde en lista över saker som var "typiska" för lägret under ett pass, här är den:
 
Åka båt i tre timmar
Bada med maneter
Titta på får... ööhh... lamm
Lyssna på Lasse Stefanz mitt i natten
Dusha i källaren
Sova mitt på dagen
Äta hela tiden
Sitta och vänta
Lyssna på Johans falsett
Ha dålig täckning
Anklaga Dampilari för fusk i vsracing2
Sno Elias godis
Höra smygreklam för Tim och Chrilles band (projekt 8)
Ta Marcus hatt
Storma Ica
Bli smygfotad av Elias
 
Denna lista (som har lite fler punkter egentligen) var det egentligen meningen att vi skulle läsa upp i en liten sketch på själva konfirmationsceremonin som är imorgon. Men det blev tyvärr inget av det så ni får exklusivt läsa den här. :) Nu när jag läser igenom den igen inser jag att det låter som att vi har haft ett rätt trist läger haha... Men det har vi verkligen inte!
 
Nu är det ju så att lägret faktiskt inte bara var för att ha roligt utan också för att lära sig om kristendomen och lite så. Jag tror inte att jag kommer bli stenhårt troende kristen bara för att jag har varit på detta läger och nu kommer konfirmera mig. Men jag vet inte... Ibland undrar man ju om det finns något större...
 
 
Imorgon eller senare i veckan kommer ett inlägg med fler bilder från veckan/konfirmationen.
♥Lovisa

RSS 2.0