Man måste dö några gånger innan man kan leva

 
Såg filmen "känn ingen sorg" här om dagen. Helt crazy bananas film haha men ändå sjukt bra! Skulle speciellt vilja tipsa om den till er som lätt tappar intreset av filmer det inte händer så mycket i. Tempot är högt. Håkan Hellströms musik gör också filmen till en fempoängare! 
♥Lovisa

Xo




God jul alla! Har haft en jätte mysig julafton och sitter just nu och pausar från julmusiken i mina nya lurar. Så sjukt bra ljud och allt. Beyoncés nya låtar är det jag lyssnar på just nu! Hoppas att ni andra också har haft en god jul. 
<3 Lovisa

God jul allesammans!

God jul! 
Hoppas eran dag är bra även fast det inte är någon snö 😉 
God juul! 

Hahah mörk bild men det är vår julgran och Edvin! 
Kram! 🎅💕🎊🎉🎄🎁🎈

Dan före dan

Två dagar till julafton. Känns inte direkt juligt men det kanske kommer? Sågs med Ida ett litet tag idag och vi tog ett litet försprång till julafton i alla fall. Fick en jättefin julklapp av henne, supermysiga sockor och gott godis. Precis sånt man blir glad av att få! Kommer aldrig ta av mig strumporna haha. 
 
 
Blädrade igenom lite gamla fotoalbum igår och hittade denna bild. Ida och jag, kanske sju år gamla och påskkärringar. 
 ♥Lovisa

Kappa

WANG
 
WANG by lovisa-snickars featuring Alexander Wang
 
♥Lovisa
 

JUL!

Oj vad många läsare vi hade igår! Var kommer ni från haha? Sitter just nu och försöker njuta av jullovet som precis har börjat för några timmar sedan. Ska verkligen njuta av min sovmorgon imorrn!
 
 
 
Vill ni ha ett mysmusik tips lyssna på detta. Så sjukt bra och liksom avslappnande. Inte så juligt kanske men mellan Mistletoe och Nu tändas kanske ni kan klämma in denna?
♥Lovisa

JUL?

Nu är det verkligen snart jul! Imorgon har jag avslutning på kvällen och sen väntar ett väldigt behövligt julllov. Ska inte direkt göra något särskilt planerat på jullovet men vara med kompisar och äta julgodis är väl ungefär det jag hade tänkt mig haha.
 
Idag har jag nog haft världens slappaste dag i skolan. Först på morgonen hade jag yoga i två timmar, sen lunch och sen julpyssel i två timmar tills jag slutade vid två. Efter skolan åkte jag till nacka och mötte upp Ida. Vi fikade, köpte några julklappar och jag hittade en fin tröja att ha på julavslutningen och julafton. Kände för att ha på mig något lite finare i år då jag är med i kören! 
 
 
Bild på mig och Kimberly från Luciatåget förra veckan.
♥Lovisa
 

woop

Kom hem för ett litet tag sen och började i vanlig ordning fundera över vilka läxor jag har. Men sen kom jag på. JAG HAR INGA LÄXOR!!! Ja det är sant! Nu är jag helt fri från läxor ända tills skolan börjar igen efter lovet, vilket är typ aslänge! Väldigt konstig känsla, annars har man liksom alltid något arbete hängande över sig...
 
Så nu sitter jag här hemma i min soffa,  surfar runt lite (sägar någon ens så nu för tiden haha?) och äter på en pepparkaka. YOLO liksom! Hahah borde väl hitta på något men det får faktiskt vänta tills imorrn. Nu ska jag bara njuta av att vara läxfri! 
 
 
Såhär glad kan man va
♥Lovisa

~~~

Jag ramlar alltid på bussar eller typ fastnar i saker haha random

Jag ska vara med i ett luciatåg nästa vecka 

Jag sjunger som en kratta. Men hade A i musik i åttan! Kommer antagligen få ett B som utfångsbetyg. 

Känner mig alltid som fulast på morgonen och som snyggast när jag typ ska gå och lägga mig...

Jag äger på att svara på sms. Svarar nio av tio gånger innom en kvart. 

Jag får ångest när jag tänker på framtiden med gymnasiet och skaffa jobb och allt. Vill inte bli vuxen!

Jag suger på att köpa kläder. De plagg jag köper blir liksom alltid fel på nått sätt känns det som. 

Jag ångrar typ en sak jag gör varje dag vilket är joooobbigt. 

Antingen så fryser jag eller så är jag för varm. Min kropp har typ inget mittemellan känns det som. 

Har typ slutat fota med mobilen så har ingen fin bild att lägga upp :(

Nu ska jag sluta med detta och snart sova mig frisk!! 

<3 Lovisa




Sjuuuuuukt

Hej, hej. Ligger i min säng just nu och hostar som en galning. Orkar verkligen inte med att bli sjuk nu. Har sjukt mycket i skolan och man missar liksom jättemycket bara om man går på toa under en lektion... Spräckte baksidan på min mobil idag också, skitkul! 

Var på Värmdö gymnasiums öppna hus igår. Det verkade rätt bra tycker jag! Har verkligen jättesvårt att bestämma mig för både linje och gymnasium. Det finns ju så många som verkar bra... Aja ska gå på några fler öppna hus och så får jag väl se hur det blir. :) 

Bilden är från i söndags när jag var på kastellet i Vaxholm med konfan/ledarna. Var superkul även fast vi fick stå ute och frysa i typ en timme när vi skulle vänta på färjan...
<3 Lovisa


RSS 2.0