...

 
Detta är seriöst den perfekta outfiten haha! Hittade bilden på Tumblr och älskar varje plagg i bilden. Tänkte satsa på en mer preppy stil från och med nu tror jag. Ska försöka hitta en fin skjorta, kjol och bootcutjeans! Vad tror ni?
♥Lovisa

Sportlovet hittills

Har verkligen haft ett perfekt sportlov hittills. Detta har hänt (haha vad dramtiskt det lät):
 
Fredag- Lördag: Sov hos Linnea, vi kollade på kärleksfilmer och åt supergod mat!
 
 
Lördag: Fotbollsträning inför cupen.
Söndag: Tog det lugnt hemma hela dagen. Kollade på "The Perks Of Being A Wallflower" på kvällen. Filmtips!
Måndag: Fotbollscup innomhus. Vart jättekul även fast det inte gick superbra för mitt lag om man ska räkna poäng...
Tisdag: Tog livmoderhalscancer sprutan. Gjorde ganska ont, men hellre det än att få cancer! Ridning på kvällen.
Onsdag/idag: Var inne i stan på bokrean och fikade med pappa och Hanna ett tag mitt på dagen. Gud vilket fint väder det var! Hade min skinnjacka på mig för första gången för i år utan att frysa! Har kollat på serier resten av dagen! Ett tips på en serie som är ganska ny är "The Carrie Diaries", den är superbra!
 
♥Lovisa
 
 

To the skidbacke...


....

Nu är vi uppe i Norrland! Idag har vi åkt skidor hela dagen lång så jag har fått jättemycket benmuskler, haha! 
Här kommer lite bilder från idag! När jag kommer hem här ifrån ska ni få en bildbomb, från veckan i Norrland och lite bilder från våran tjejkväll! Vårat internet här uppe suger så det tar 758349048 år att ladda upp! Jag ska försöka att kasta in några små inlägg då ock då!
Ni får i alla fall en bild från idag, som gick att ladda upp, haha! Vi drack jättegod varm choklad! 
 
vi hörs!
//Agnes
 
 
 

24 feb

 
♥Lovisa

Vad skulle du göra om du visste att du inte kunde misslyckas?

 
♥Lovisa

Tusen gånger förlåt...

För att jag inte har bloggat på jättelänge. Jag har verkligen inte haft någonting att skriva om. Nu blir det en vändning!

Idag så ska vi ha filmkväll hos Linnea! Vi ska ha tjejfilm maraton! Det ska bli trevligt! På söndag ska vi också åka till Norrland och åka skidor! Kul!


21 Februari

NU börjar äntligen sportlovet närma sig, jag är helt klar med allt som har med skolan att göra denna vecka och det är verkligen så skönt. Hade NO- prov i onsdags som jag tror gick bra och tills imorrgon har jag två inlämningar som jag är klar med. Imorrn efter skolis så ska jag och mina kära vänner (haha vad ska man kalla dem? Mina bröder kanske hah) sova hos Linnea, vi kommer laga mat tillsammans och sen kolla på massa filmer är det tänkt. Brukar sluta med att vi ser typ en film och pratar resten av kvällen haha... 
 

Vlogg

 
♥Lovisa
 

Helgen....

Igår passade jag och Linnea världens sötaste barn! DE var så söta, hoppas vi får komma tillbaka snart, haha! 
 
Idag har jag bara pluggat hela dagen. Denna veckan är rena helvetes veckan, ursäkta uttrycket. 
Vi har typ läxor till varje dag nästa vecka, men man ska inte klaga, nästa vecka är det sportlov! Nu ska jag plugga lite matte sen så hörs vi!
 
Hejdå! 
//Agnes

Sööndag

Sov hos Anna igår. Vi kollade på Mello (varför går bara dåliga vidare?!) och pll (vi tittade på Halloween avsnittet, såå läskigt!)  och typ pratade om allt möjligt. Resten av idag har jag gjort matte, vi har prov imorrgon så jag hoppas att det går bra! Längtar verkligen till sportlovet nu! 
 
 
♥Lovisa
 

Gossip Girl

 
♥Lovisa

Friday night…


Glad alla hjärtansdag!


Kungsberget!

Kungsberget igår var superkul! Vi äkte massa och jag var hur trött som helst på kvällen. Dock tycker jag att Romme är lite bättre. De har lite fler och längre backar där. Men det var fortfarande ett väldigt bra ställe!
 
 
Agnes chillar i backen haha!
 
Jag...
♥Lovisa

Kungsberget!

Som ni säkert redan har sätt ska vi till kungsberget imorgon (se lovisa jag stavade inte imorgon fel!) ! Det ska bli mycket roligt, speciellt när vi inte ska åka till romme som förra året. Det är roligt med varriation! Jag har i alla fall pakat hela kvällen och jag är snart färdig, men jag får inte hålla på för länge, imårgon ska jag gå upp, 5.30 så det blir tidigt! 
Vi hörs imorgon! 
 
Hejdå! 
//Agnes

Tagga!

Imorrn ska jag upp tidigt, för då ska jag och Agnes med klassen till Kungsberget! Vi ska samlas 20 i 7 på morgonen så det blir att gå upp tidigt...
Det blir säkert superkul i alla fall! Förra året var vi i Romme och det var superkul så hoppas att detta blir lika lyckat! Har aldrig varit i Kungsberget förut så det blir något nytt haha... Här kommer en bild från Romme. :)


Spring

Upper CHIC
 
Upper CHIC by lovisa-snickars featuring platform boots
♥Lovisa
 

Prao dag 4&5

I torsdags var jag på plats på redaktionen redan klockan sju på morgonen! Det var sjuukt jobbigt att gå upp, höll typ på att sommna på bussen haha! Det var helt okej att vara med på inspelningen. Jag hjälpte till att klistra upp alla löpsedlar som de hade i bakgrunden av inspelningen och sen fick jag sitta och titta på när de spelade in. Ni kan se klippet här.
Sen på eftermiddagen så fick jag skriva om intevjun med Fredrik Reinfeldt till en artikel.
 
Idag sista dagen var ÄNTLIGEN Alva frisk! Vi fick tillsammans göra en enkät, med frågan "Vad är du beredd att betala för en lunch?" och "Tycker du att snittpriset på lunch i Stockholm (81,30 som är det dyraste i landet) är rimligt?". Det var lite pinsammt i början att börja fråga folk, men det gick ändå bra och vi lyckades att få 6 personer att ställa upp på ca en halvtimme tror jag... Enkäten kommer faktiskt att publiceras i dn.sthlm på tisdag! Så det är kul! På eftermiddagen intervjuade vi vår handledare Mats J Larsson om vad han tycker om att vara journalist och lite sådant. Den intervjun kommer vara en del av den uppsats som vi ska skriva om praoen på svenskan i skolan. Jag tycker att denhär praoveckanhar varit superkul och hade gärna praoat längre!
 
 
Den enda bild jag hann ta från inspelningen. Var tvungen att stänga av mobilen se.
♥Lovisa
 

Prao dag 2&3

Igår fick jag på förmiddagen följa med en reporter som skulle vara med på en presskonferans eller liknande på Friends Arena inför matchen mellan Sverige och Argentina idag. Jag och en annan kille som också praoar på DN fick titta på när Sverige hade träning på arenan. Det var jättekul att se! Iallafall tills vi blev omringade av typ en hel skola av dagisbarn haha. Det var visst fler än vi som ville se Zlatan...
Sen på eftermiddagen fick jag vara med Jenny Nordlander som är redaktör för dn.se. Hon visade mig lite hur det fungerar med hemsidan och hur de gör "puffarna" som artiklarna på startsidan kallas. Det var väldigt intressant att se. 
Bild från träningen på Friends Arena.
 
Idag har jag faktiskt tro det eller ej intervjuat Fredrik Reinfeldt! Mats och jag var med på något sorts möte med en massa olika politiker där de disskuterade olika saker om EU. Mötet var för mig iallafall vääldigt segt. De satt och pratade om olika saker i nästan en och en halv timma. Efter ett tag på mötet kändes det nästan som om jag skulle somna hehe. Men som tur var lyckades jag hålla mig vaken... Efteråt intervjuade massa journalister, däribland Mats, Fredrik Reinfeldt om olika saker de hade tagit upp på mötet. Allra sist fick jag ställa mina två frågor! Jag var rätt så nervös med det gick hyffsat bra tror jag. 
Haha det känns konstigt att se denna bild...
 
Imorrgon ska jag vara på redaktionen redan vid sju (!!) eftersom att jag ska hjälpa till med inspelningen av ett Webb- tv pogram som de lägger upp på dn.se sen. Av någon anledning spelar de in det mellan 7 och nio på morgonen. Det innebär att jag kommer behöva gå upp typ halv sex!! Puhh...
♥Lovisa

PRAO!!

Idag var det som Agnes skrev vår första praodag! Dagen började inte riktigt så bra eftersom att Alva som jag praoar tillsammans med var sjuk idag. Så jag fick lite panik imorse och tänkte att jag ville typ skolka från praoen haha... Sen när jag väl kom fram till busshållplatsen vid redaktionen så gick jag lite vilse också, typical me hehe. Men när jag väl hittade fram och Mats som är min handledare på praoen tog emot mig så blev resten av dagen bra! Jag fick blandannat följa med när Mats intervjuade miljöpartiets presssekreterare Anders Wallner. 
 
 
Det verkar dock så att Alva kommer vara sjuk imorgon också så jag får väll se hur det går för mig haha...
♥Lovisa

Första praodagen...

Idag var det första praodagen! Det var väldigt nervöst när jag skulle gå in där men det gick bra!  Det var mycket roligt, och jag fick göra en massor med saker, så det var mycket roligt! Men jag fick välldigt ont i fötterna men det får man leva med! =) Och imorgon så ska jag tillbaka, så det blir mycket roligt! Och imårgon är det dans också!
Nu ska jag kolla på Pretty little liars, hejdå! 
//Agnes 
 
(Agnes glömde tydligen att skriva det men hon praoar på ett café. Tänkte bara säga det haha. /Lovisa)

Inspiration/tumblr



♥Lovisa

:(

Idag var det tänkt att jag skulle sova hos Anna, men eftersom att jag imorse vaknade med ont i halsen och kände mig allmänt hänging så blev det tyvärr inget med det. Det passar liksom inte så bra om både hon och jag är sjuka nästa vecka när vi har prao... Aja vi får väll göra något nästa helg istället!
 
 
♥Lovisa

True!


Vår?

Idag kändes det faktiskt nästan som vår när jag gick hem från bussen. Solen sken och fåglarna kvittrade... Jag är verkligen trött på vinter och snö nu så våren får gärna komma snart! Men helst ska det inte vara helt slaskigt i alla fall när jag åker skidor i år (13 feb med skolan och efter sportlovet med familjen) så i några veckor till kan det få vara lite vinter. 
 
 
♥Lovisa

RSS 2.0