Vlogg

 
♥Lovisa
 

30 Januari

 
Dagens outfit
 
 
Dagens mellis
♥Lovisa

Lovisa- Sovmorgon

 
Idag har jag ännu längre sovmorgon än vanligt på tisdagar. Orkar inte riktigt förklara varför, för det är en lång historia haha... Men går typ inte i skolan idag förutom från halv ett till ca två då vi ska se en bio med klassen, fett soft dag haha! Gick upp rätt så tidigt ändå eftersom att jag gillar att typ njuta av sovmorgonen utan att sova bort den... Så gick upp, dushade lite snabbt och gjorde sen en god frukost som jag åt tittandes på Gossipgirl. Gud var länge sen det var jag kollade på det! Har vart helt inne på Pretty Little Liars nu ett tag, men kännde för att kolla på något lite mer lättsammt nu när jag var själv hemma. Har saknat Blair, Serena och de andra hihi...
 

Idag är det en speciell dag....


 
Det här är ett ganska onödigt inlägg, för det här har inte alls med mig att göra, eller bara lite, men inte mycket. Ni behöver inte en läsa detta för vissa av er kommer att tycka att jag är helt knäpp men, detta är mycket viktigt, så därför väljer jag att skiva om det! 
 
Idag är det exakt 2 år sedan Demi Lovato kom ut från Rehab (jag vet inte vad man säger på svenska, säger man Rehab kanske??). Jag visste inte om så mycket om henne för två år sedan, bara att hon hade bra musik. Men en dag så sa min kära vän Linnea bara hennes namn, och jag gick hem och googlade, och så kom jag på att jag känner igen ansiktet en smula, men inte så mycket annat ( jag har vuxit upp ien hem med ingen disney channel och sådana kanaler, så ni kanske förstår varför?). Sen en dag så tror jag om jag inte minns fel att jag och Linnea pratade om lállt mellan himmel och jord, och så kom vi fram till Demi Lovato, och hon bärettade att hon hade fått veta om hennes problem. Demi är en mycket viktig person i mitt liv, även fast jag inte känner henne, haha! Demi har varit välldigt länge en insperation och en människa för så många pojkar och flickor ute i världen som kan se upp till henne, även för mig och kanske någon av er som läser detta! Demi har insperarat mig att om jag är ledsen eller bekymrad över någonting så ska jag alltid be om hjälp, "fakeit till you make it" och att jag alltid ska vara nöjd med mig själv, både utseende mässigt och om jag begår något misstag.
Nu vet ni kära läsare, det var roligt att dela mina tankar med era! :)
Har ni någon som ni ser upp till mycket? 
 
 
//Agnes
 

Läxor is blä

Åhh, vad jag ogillar läxor! Om det inte fanns skulle min värld vara ca 45% bättre. Enligt mig är det inget problem att gå i själva skolan, utan det är det att skolan fortsätter även när man kommer hem som är det jobbiga.
 
Här är en lista på alla läxor/prov/inlämingar jag har just nu:
 
Vecka 5 (denna vecka) 
Engelska glosor till fredag
Spanska glosor till torsdag
Spanska prov på onsdag
Skriva en vers till en låt till tisdag (imorgon)
 
Vecka 6 har jag prao!
 
och sen vecka 8...
Matteprov på måndagen
Inlämmningsuppgift i idrott till på måndagen
Prov i No+ inlämmningsuppgift i No till onsdagen
På fredagen ska en uppsats om praoen vara klar
 
Sen kommer det såklart komma fler läxor vecka sju, men detta är det jag vet nu...
 + Att jag måste räkna matte hemma för att hänga med på bråk och potenser till provet v. 8...
 
Känner att detta blev värsta klago inlägget, men måste ta ut mina känslor någon stanns haha...
 
 
Denna bild har inte direkt något med inlägget att göra men det är i alla fall Anna och jag som på No lektionen i brist på annat kul satte ihop våra skjortor så vi kunde vara siamesiska tvillingar... Vi är så lättroade hehe!
♥Lovisa

Chanel ss2013

 
I vår och sommar ska vi tydligen satsa på spets och byxor som sitter ihop med skorna.
♥Lovisa

ootd

 
  
Leopard pants and grey shirt- H&M
♥Lovisa

Being as in love with you as I am

 
Tittade på Chanels ss2013 haute couture show igår, och tänkte på hur bra låten som spelades genom hela visningen var. Sen idag när jag letade efter en refereslåt (en låt man ska inspireras av) till låten som jag ska skriva till musiken i skolan hittade jag som av ett mirakel (haha vet inte hur jag ska uttrycka mig) den! Såå bra kan lyssna på den hur många gånger som helst! 
♥Lovisa
 

My big dreams...

1. Någon dag skulle jag vilja stå framför en stor publik och sjunga en sång som betyder mycket för mig, och att det skulle väldigt bra!
2. Jag skulle vilja åka till New York någon vacker dag!
3. Någon annan vacker dag så skulle jag vilja träffa Demi Lovato och tjejbandet Little Mix, de är stora insperationer!
4. Jag har en dröm om att dansa i ett stort Tv program typ melodifestivalen eller någonting! 👯👯💃💃


//Agnes


Under my shades

 
Freeedag!
♥Lovisa

Summer

 
Vill ha sommar nu!
♥Lovisa

Vlogg

 
♥Lovisa
 

21/1-13

Har haft hemstudiedag idag så hela min dag har bestått av att göra läxor... Förutom vid 12 när jag hade mitt utvecklingssamtal som gick jättebra! Nu har jag bara läst VeckoRevyn som kom idag och tagit det lugnt, men senare i kväll måste jag göra klart matten... Hata bråk och potenser!
 
 
 
Här kan ni se en del av min oändliga läxhög haaha...
♥Lovisa

Inspiration

A day in LA
 
A day in LA by lovisa-snickars featuring hollister co
 
Haha, vet att detta kanske inte skulle passa så bra att ha på sig i LA eftersom att det är så varmt där men texten la jag mest till för att vara lite snygg!
♥Lovisa
 

Helgen i Bilder!

Vi har gjort så mycket denna helg. Våra kusiner från Linköping kom och hälsade på och vi gick på vasa museet och ja, här får ni en massa bilder! Obs!! Jag tog bilderna med mobilkameran så vissa är upp och ner och vissa är på fel håll! 
 
 
Hoppas det inte gjorde någonting att vissa bilder var på fel håll!
Hejdå!
//Agnes 

Thrift shop

 
♥Lovisa

Waldemarsudde

 
Var med familjen på Waldemarsudde idag. Vi tittade på två olika konstutställningar. Det var väll kanske inte superkul men ändå helt okej. Ute har det varit suuuperkallt idag, tror att det var närmare -20° imorse. När jag tog bilden här över som är en utsikt över Stockholm från Waldemarsudde, höll min hand typ på att falla av för att det var så kallt!
♥Lovisa

Fredags myyys!

Åkte till Nacka Forum med Bea och Anna idag efter skolan. Det var kul! Vi fikade och kollade i lite butiker. Fast med regelbundna vilopauser eftersom att vi hade sveriges tyngsta väskor haha!
Hittade en jättefin peplumtop på New Yorker. Brukar inte gilla deras kläder så mycket men blev glatt överraskad när vi gick in där!
 
 
Vet inte varför den ser orange ut på bilderna, i verkligheten är den mer korallfärgad typ!
♥Lovisa

Träning

Kom hem från träning för ett tag sen. Jag och några andra från mitt fotbollslag var med på damlagets fysträning som varade i två timmar. Det var verkligen ett av de jobbigaste träningspass jag någonsin gjort! Först så sprang vi och tränade intervaller i ca 45 min, och efter det körde vi styrka i en timme. Det var seriöst plågsamt med styrkan i slutet, men jätteskönt ändå. I alla fall efteråt haha... Ska börja köra detta en gång i veckan nu så förhoppningsvis så märker man lite resultat efter ett par veckor. Att man blir starkare/ får bättre kondition alltså. 
 
 
♥Lovisa

Lite inspirerande ord...

 
 
//Agnes

Vlogg

 

Sleeapover

Tjaa, nu ska jag strax iväg till Anna! Jag och några andra tjejer ska har typ filmkväll och sen sova hos henne! Det blir säkert jättemysigt! Fast först ska jag till Hemköp och handla typ godis haha... Men ha det bra så hörs vi imorrn!
 
♥Lovisa

Hellooo!

I'ts fraiday! Jag har kollat på pretty little liars hela kvällen och jag funderar på att kolla mera! Vi har typ bara tråkiga kanaler hemma och nu står på spåret på och de är väldigt tråkigt. Jag tror jag ska kolla lite mer...
Jag är allmänt knäpp idag, bara så ni vet...


In my bag

 
Almancka
Handkräm
Läppbalsam
iPhone
Hörlurar som jag fixat fina med pärlor (önskar dock att jag hade bestämt mig för typ 2-3 olika färger...)
Neceser med diverse nödvändigheter
Plånbok
Pennskrin
Min (eller lånar den av skolan) MacBook Air
 
Brukar oftast också ha skolsaker med mig men kännde att det kanske inte var så intressant att se!
♥Lovisa

På biblioteket med Lovisa!

💪💪👍👍👍


Ho hey

 
Älskar denna låt! Kan lyssna på den hur många gånger som helst!
♥Lovisa

På väg hem igår...

Det var så vackert!
Jag hade på mig mina fina gummistövlar idag också!
Idag har jag också skaffat instagram! Jag heter agnesulen om någon vill följa, haha 😀


Skolaa

 
Bilder från skolan haha...
 
Dagen har vart helt okej, började så sent så det känndes inte som om dagen var så lång. Vi fick också rätt så god lunch (spaghetti & köttfärssås) så det var najs haha...
 Om ca en timme måste jag vara i stallet så ska nog äta middag snart.
Hoppas att alla som läser överlevde skoldagen!
♥Lovisa

Vlogg

 
♥Lovisa
 

Idag börjar skolan....

Jag trodde att den började imorgon, så det var tur att jag såg att den började idag, haha!


Lite bilder från Linköping!

 
Ni får vända på huvudet! Vi gick på en jättemysig lång promenad. Det var mycket kallt men väldigt mysigt! 
När vi fikade så kom solen fram så kom solen fram, vi hade riktigt tur!
Hej då på er! 
//Agnes

Magnetic nails

 
Såhär blev resultatet! Inte världens bästa bild men ni ser ju. Gillar det väldigt mycket! Mittt nyårslöfte för i år har varit att sluta bita på naglarna (jag vet att det är jätteäckligt med det är som en vana...). Det har faktiskt gått bra hittills! Det går bättre om jag har nagellack så ska försöka att ha det oftare nu! 
♥Lovisa

Sista lovdagen

Idag är det som rubriken säger, den sista dagen på mitt jullov. Visst ska det bli liiiiite kul att skolan börjar, men inte speciellt mycket. Det jag minst ser fram emot är att behöva gå upp tidigt och alla läxor som antagligen kommer att bli många. 
Ska i alla fall försöka att ta vara på denna dagen genom att bara ta det lugn och göra roliga saker. Ska kolla på några PLL avsnitt och måla naglarna strax. Ska testa magnetnagellacket jag fick av Alva i julklapp! Lägger kanske upp en bild på hur det blev sen. 
 
 
♥Lovisa

Tumblr

 
Hittde denna bild på Tumblr. Så sjukt haha! Tänk om jag just nu lever i de där sju minuterna! Lite läskigt. 
♥Lovisa

To Linköping tomorrow...

Hej!
Imorgon så ska jag och min familj åka till linköping. Vi kommer hem på söndag, men jag tror jag inte kommer ha så stora möjligheter att blogga. Men jag tror jag ska ta med mig kameran så jag kan visa vad vi har gjort! Men som ni vet är jag så dålig på att ladda upp bilder här på bloggen. 
 
Idag var jag Ida och Lovisa inne i stan. Jag köpte en klocka på myrorna för 35 kr (vilket var ett ganska bra fynd) och ett ennu bättre fynd var ett linne från monki för 40 kr, som jag blev väldigt nöjd över! 
 
Och när vi ändå håller på: bla. denna fick jag i julklapp! 
 
De här med! 
 
När jag kommer tillbaka på söndag så ska jag ta bilder på de jag fick i julklapp! Men ni vet hur det är med bilder och mig, haha! 
 
Ni får ha en jättebra helg, så hörs vi kanske på söndag, men annars måndag! 
Ha det fint vänner!
//Agnes
 
 

Torsdag

Ska alldeles strax möta upp Ida för att gå till Agnes! Vi tänkte nog först vara hos Agnes ett tag och sen åka in en sväng till stan. Det blir säkert nice! 
 
Nu snöar det igen också. Kan inte vädret bestämma sig! 
 
 
♥Lovisa

Jag

 
Fotade ännu lite fler bilder med stativet. Börjar lära mig hur det fungerar och hur jag ska göra för att ta en så bra bild som möjligt! Men vill gärna ha tips om ni har några!
♥Lovisa
 

Kuddar

 
(Såg nu att bilderna var lite suddiga...)
 
Fick nya kuddfodral i julklapp av mamma. Testade dem idag och det blev verkligen superfint! Gillar hur de båda matchar med mitt överkast!
♥Lovisa

Försenat 2012 inlägg...

jag ville göra detta 2012 men jag hann inte så jag gör det nu istället!
 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Varit väldigt öppen och berättat mycket känsliga saker för min mamma, som jag alldrig annars brukar göra. 

Hur har ditt 2012 varit? Mycket bra, både med nedgångar och uppgångar. Jag har förendrats mycket som person och det är jag stolt över!

Största misstaget iår? Suttit för mycket framför datorn kanske...

Tror du att år 2013 kommer blir bättre? Jag hoppas det!

Blev du kär i år? Kanske det! 

Vilket datum från 2012 kommer du aldrig glömma? Oj, svårt. Kanske det här med norge, det var så hemskt. 

Vad är din största framgång 2012? Att jag har blivigt en starkare person och att jag inte bryr mig om så mycket om vad folk tycker om mig längre. Jag är ganska nöjd med mina betyg. Fått en massa nya vänner!

Bästa köpet? Gud så svårt, jag vet inte! 

Vad spenderade du mest pengar på? Haha, fika! 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2012? Euforia, Gagnam (stavning) style, Mean, Luckiest girl. 

Vem har du umgåts med mest? Mina kompisar och min familj. 

Bästa minnet från 2012? Dansföreställningen, Veronica Maggio konserten, när vi var i kungsträdgården och lyssnade på en massa bra artister mm. 

Har du haft ett förhållande under 2012? Nepp. 

Vart reste du nånstans? Norrland 

Är det något du saknade år 2012 och vill ha 2013? Ja. 

Vad önskar du att du gjort mer 2012? Jag vet inte. 

Vad önskar du att du gjort mindre? Inte varit så jobbig och kollat lite mindre på TV kanske 

Favoritprogram på tv? Pretty Little Liars!

Största musikaliska upptäckten? Vinsten och Mumford & sons, Ariana Grande, Little Mix!

Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ett par glasögon, Spotify premium. 

Vad gjorde du på din födelsedag? Åkte båt, såv länge, öppnade paket. 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Ja. 

Vad fick dig att må bra? Bra musik, mina vänner, familj, solen. 

Vem saknade du? Resan till teneriffa och La gomera!

 
//Agnes

True

 
2013 kommer med största sannolikhet inte bli bättre än vad vi gör det till!
♥Lovisa

New years eve!

 
Mitt första blogginlägg 2013! Hoppas att detta blir ett bra bloggår!
♥Lovisa

RSS 2.0