Konfirmation

Från och med imorgon och en och en halv vecka framåt kommer jag att åka på konfirmationsläger på gotland! Det blir förhoppningsvis superkul men jag är ändå lite nervös på något sätt... Som tur är så har jag med mig fyra av mina närmsta vänner på lägret och det är en garanti för att det blir kul haha. Vi kommer att lära oss om Gud och så såklart men också göra roliga aktiviteter tillsammans med gruppen. :) Därför kan ni inte vänta er särskilt mycket blogginlägg från mig dehär dagarna. Hoppas att ni har det bra!
 
♥Lovisa
 

Do not know

Hej nu är det ju rätt länge sen Agnes eller jag skrev något inlägg här på bloggen. För min del är det helt enkelt så att jag inte har kännt någon lust till att skriva här. Jag kommer inte på något som jag har någon lust med att skriva om här. Det skulle blir tråkigt för både mig och er som läser med inlägg som beskriver om vad jag gör på dagarna  , vem bryr sig lixom?! Jag tänker inte skriva något här förens jag verkligen vill det. Varför skulle jag annars göra det förresten? Bloggen är faktiskt mest ett sätt för mig och Agnes att hålla kontakten även när vi inte kan ses irl. 
 
 
Hahah good times ;)
♥Lovisa
 
P.S. För er som inte kan få nog av mig kan ni följa min Tumblr som jag uppdaterar nästan varje dag fashionloxo.tumblr.com

Smultron muffins

 
Vi har supermycket smultron i vår trädgärd just nu så jag bakade muffins med en del av dem. Det var superenkelt att göra, bara en helt vanlig muffinssmet och sen la jag i bären. Om du inte har just smultron hemma så går det ju bra att göra med något annat bär om du känner för att baka! 
♥Lovisa

Kesha

 
♥Lovisa
 

Konfirmation!

Nu är vi hemma från england sedan i torsdags och jag har haft en helt underbar upplevelse! Träffat så många härliga och underbara människor som kommer sitta kvar mycket länge, haha!
Idag har vi övat hur vi ska göra imorgon och jag tror det kommer bli toppen! Konfirmationen är imorgon i S:t Johannes kyrka och de säger att de kommer bli drygt 1000 pers! Ingen press, nej,nej!
Men det bli säkert bra! 
Nu måste jag gå och sova! 
Hejdå!
//Agnes  
P.s. jag lägger ut några bilder senare!

Bloggtips

 
Ida som bloggade på denna blogg förut och min och Agnes kompis Kimberly har precis startat en bokblogg och de vill gärna ha fler läsare. Ida har inte hunnit blogga så mycket än eftersom att hon har varit i Paris men Kimberly har hunnit skriva några fantastiska bokrecensioner! Ni måste kolla in den i alla fall en gång! Hela inlägget är en länk till bloggen :)
♥Lovisa

Mallorca

 
 
♥Lovisa
 

Hemma!

Nu är jag hemma från Malloca! Ni får se en bild från den fina stranden sålänge. Det kommer fler senare i veckan :)
 
 
♥Lovisa

RSS 2.0