New in! ☀

Vitt linne: top shop
Blått linne: bershka


Mallorca

Imorrn tidigt på morgonen åker jag iväg till Mallorca så antagligen blir det inga inlägg här på bloggen ett tag framöver! :) Men när jag kommer hem blir det många bilder...
 
 
♥Lovisa

Summer playlist

 
På lördag åker jag med min familj till Mallorca! Detta är vad jag på ett ungefär kommer att lyssna på under resan. 
♥Lovisa

En bild när det blåste igår!


I England!

Hej!
Det var längesedan! Jag lovade Lovisa att jag skulle skriva innan jag åkte men så glömde jag helt bort det!
Just nu i alla fall är jag och Linnea i Eastbourne/England! Vi kom hit igår och ska vara här i 3 veckor! Idag har vi varigt på en väldigt lång och engelsk gudstjänst och tittat runt här i Eastbourne! Vi bor i en familj med 2 små söner på 2 och 4 år och en fågel! Haha! 🐥
Med detta inlägg skulle jag säga att jag inte kommer uppdatera så mycket för vi har endast internet i huset där vi bor, så ni får mest inlägg från Lovisa nu framöver, (ni är ju vana vid det, det är ju mest Lovisa som skrivet).
Ha det så jättebra!


Jag har fyra myggbett på ena armen

Min arm är helt röd pga myggbett... Jag HATAR myggor. Ja, visst de har säkert någon viktig del i ekosystemet men USCH. Sov hos Linnea i onsdags och vi hade ett fönster öppet på kvällen eftersom att det var så varmt. Ingen bra idé... 
 
Agnes, Linnea, Ida och Wilma. Bilden är från i onsdags innan vi blev myggbitna. Btw så badade jag för första gången för i år då också. Vattnet var faktiskt ganska skönt och då badade vi ändå på stranden där vi bor som är "känd" för att ha kallt vatten. 
 
♥Lovisa
 

:)

 
Vi red ner till vattnet och badade med hästarna igår. Supermysigt! Här över är jag och Trocadero! Den duktiga fotografen är Ella Dahlström.
♥Lovisa

En dag kvar!

Imorrn är det sommarlov! 
 
Det känns som om man har så mycket förväntningar på lovet att det antagligen inte kommer bli så härligt som man har tänkt sig med sovmornar, bad och sol. Ofta är det snarare mygg, regn och bortresta kompisar man kommer att "mötas av". Såklart kommer det bli bra och roligt också men man kanske inte ska ha för stora förhoppningar om allt kul man kommer ha. Då blir man nog bara besviken. 
Jag tänkte också på att det finns många som tycker att det långa lovet bara innebär jobbiga saker. De kanske känner sig utanför när alla andra åker utomlands, eller har föräldrar som har något typ av problem. Eller tillochmed  behöva vara rädd för att bli bortgift med någon man aldrig har träffat innan. Såg en affish från polisen om det på bussen hem och tänkte på hur hemskt det skulle vara. Hoppas att ingen av er som läser kommer behöva ha ett jobbigt lov, att ni får ett superbra lov istället!
 
 
♥Lovisa
 

Reeeeegn

Hej idag regnar det som rubriken säger. Agnes och jag hade idag tänkt gå på loppisen vid gärdet där bland annat Kenza Zouiten, Angelica Blick och Fanny Lyckman skulle sälja sina "gamla" kläder. Dock kom vi inte iväg eftersom att vi kom på det så pass "sent" (klockan ett) på dagen. Men de öppnade 10 så allt var typ slutsålt då. Fast det hadde vart väldans nice med en kjol eller något som man har sett i inläggen på Kezas blogg...
 
Haha gud vilket ointressant inlägg. Jag har tydligen börjat blogga om saker jag skulle ha gjort men inte gjorde på dagarna. Mycket intressant alltså. Tur att detta är min och Agnes blogg så vi får skriva precis vad vi vill mohaha! Nej men hade tänkt försöka sluta att bara skriva inlägg om vad jag har gjort på dagarna (vem bryr sig lixom??) och skriva inlägg som kanske är mer intressanta för er. Eller roliga för mig att skriva hehe. Aja vi får se. Nu måste jag fortsätta städa, suck. 
 

Soon summer!

Hej, hej! Nu är sommarlovet nära!! Idag hade vi stadsorientering med skolan. Vi skulle i lag med sjuor, åttor och nior orientera oss fram i gamla stan och svara på frågor på vägen. Det gick väl sådär för mitt lag men det var kul ändå. Om man bortser från att jag hade valt att ha på mig byxor på morgonen och det blev jättevarmt på dagen. Så efter att vi slutade vid 12 så gick Alva och jag på stan ett tag och jag köpte ett par superfina shorts! 
 
 
Var inte en så superbra bild på shortsen. De är finare i verkligheten!
♥Lovisa
 

RSS 2.0