Plugga so på Artipelag....

Nu ska jag plugga so. Imorgon ska vi åka skidor för sista gången! Wehoooo!


Åka båt...

Har packat hela morgonen och är nu helt klar! Sitter typ och väntar på att tiden ska gå tills vi ska åka till båten haha... Inte för att jag är ett så stort fan av Finlands båtar... Här under kan ni se min outfit för dagen!


"Be yourself, do what you want to do, say what you want to say, feel what you want to feel and screw the haters!"

Nu är det ÄNTLIGEN påsklov!! Har haft en rätt så bra dag idag. I skolan så bakade kanelbullar på hemkunskapen, de  blev supergoda och på idrotten åkte vi till Body Joy med klassen och körde spinning. Det var väldigt jobbigt men samtidigt kul, kommer säkert ha grymt ont i benen imorgon. 
Imorgon på eftermiddagen åker jag till Helsingfors över helgen med min familj, har aldrig varit där förut och det blir säkert kul! Så vi får se om jag bloggar något i helgen. 
 
Hoppas att alla får ett jätteskönt påsklov och äter mycket godis!
 
Åhh sommar kom nu!!
♥Lovisa

Spring

Spring 2013
 
Spring 2013 by lovisa-snickars featuring a h & m
 
Köpte linnet i collaget idag och tänkte visa hur jag skulle vilja matcha det i vår/sommar. What do you think? :)
♥Lovisa
 

Ombré

Gud så snyggt det är med ombré hår! Önskar nästan att jag hade mörkt hår så att man kunde färga det så...
 
 
♥Lovisa

Hej Hej!

Idag har jag och Tilda varigt inne i stan. Det var mycket roligt för de hade uttagningar till olika filmer, så det var roligt! Men vi får se hur det går med det haha! Det var lite segt i början för det var världens längsta kö och jag och Tilda stod ute i 2,5 h. Men vi överlevde och det var fint väder så det var helt ok!
 
Och imorgon är det skola igen, helgerna går så snabbt...
 
 
Skåda min underbara dubbelhaka. 
Hejdå! 
//Agnes
 

Fredag!

Nu är det äntligen fredag! Denna vecka känner jag att jag verkligen har behövt en helg, jag vet inte varför men har kännt mig ganska så trött hela veckan. Efter skolan när jag kom hem hade VeckoRevyn kommit och jag gjorde våfflor till mellis. Supergott! När jag hade hunnit bläddra igenom tidningen och smält våfflorna så gav jag mig ut och sprang en rätt kort runda och körde lite styrkeövningar efter. Det var väldigt skönt att träna lite!
 
 
Bilden är från igår när jag skulle sälja tulpaner så att min klass kan få in lite pengar till en klassresa i nian...
♥Lovisa

Svar på fråga!

 
Svar: Först och främst, tack så jättemycket! Blir superglad av sådanahär kommentarer! Jag gillar massor med olika klädbutiker! Den jag handlar oftast på är H&M det är så billigt där och de har superfina kläder. Men jag gillar också Zara, Topshop och Monki väldigt mycket! :) 
 
♥Lovisa

🌹🌹Rosor🌹🌹

Idag ska jag min lillasyster och hennes kompis sälja rosor till klassresan! Det ska bli helt ok faktiskt för jag brukar alltid gå själv och det är roligt med sällskap! Och snart är det fredag! Wehoooo!
Nu måste jag gå! Hejdå!


Åh Hanna!

😂😂 Det stämmer ganska bra in på mig haha! 😉


Deltar i en tävling, då skulle man lägga ut på sin blogg....

http://boosha.blogg.se/2013/march/if-music-be-the-food-of-love-play-on-2.html#comment


Mitt rum!

 
Förlåt för den usla kvaliteten, nästa video ska jag filma med min kamera istället för med mobilen.
♥Lovisa

Tja!

i helgen har jag inte gjort någonting speciellt. Bara varit dödsorolig för vi har mattediagnos på onsdag som jag inte kan någinting av. Och att vi har 38432 andra läxor som jag försöker göra just nu. Detta är våra lärare. 
 
I alla fall. Igår gick vi världens längsa prom
enad och det var skönt, då fick jag mina tankar på andra håll. Denna vecka har varigt ganska dålig så nästa vecka så ska jag bara leva livet. Ska försöka i alla fall. 
 
Nu måste jag fortsätta sörja över mina läxor. 
Hejdå. 

Du gör mig galen

Var på bio idag med Anna. Vi hade tänkt oss att se "Pitch perfect", men biljetterna till den tog slut precis när vi kom fram till kassan så det var lite otur... Istället såg vi "Du gör mig galen". Den var ganska bra men lite mer som en "vuxenfilm" kanske. Efteråt gick vi i några butiker och jag hittade ett superfint diadem inne på Accessorize. Brukar väldigt sällan använda någon sorts hårband (kanske för att jag inte har ägt några fina?) men tänkte att varför inte bli lite mer Blair Waldorf? 
 
♥Lovisa

Anna

 
Min kära vän Anna har nyligen blivit scoutad till modellagenturen MIKAS. Kolla hur snygg hon är! 
♥Lovisa

22

 
Åhh bästa videon! Kolla i 1080p!
♥Lovisa
 

Outfits of the week!

 
Förra veckans outfits i en video!
♥Lovisa

Vlogg

 
Ursäkta den dåliga kvaliteten på videon!
♥Lovisa

Flera bilder!

Vi åkte längdskidor. Som ni ser så har jag ingen större karriär.
Första dagen så var det jätte vackert väder. Och fin utsikt!
Sista dagen åkte vi kvällsåk. När man stod uppe på berget var det så fint med alla lampor!
Jag och Tilda hade tråkigt i bilen.
Jag försökte lära mig att åka snowboard. Det gick så där, kan man säga.


Lite bilder från sportlovet!

När vi kom fram efter 7 timmars bilkörning så hittade vi inte nyckeln så vi krossade en ruta och efter 3 timmar kom vi äntligen in i värmen! 
Men det var välldigt vackert!
 
På fredagen så sov vi över hos Linnea med film och prat långt in på natten! Mysigt, mysigt!
 
Vi lagade god mat!
Vi köpte ben & jerrys! 
Jag och Kimberly visade våra ögonbrynskills! 
//Agnes
 

Day

Dagen idag (haha) har varit bra! Fick tillbaka två prov, matteprov som hade gått sådär och NOprov som jag faktiskt blev positivt överraskad av! Har tre (!!) sovmornar i detta nya schema, tisdag, onsdag och torsdag så det är rätt skönt!
 
 
Kände mig lite som Carrie idag med lockigt hår! Hade inte solisarna i skolan hahah...
♥Lovisa

Vlogg

 
Haha...
♥Lovisa
 
 

3/3

Sista dagen på lovet nu då... Känns lite trist, vi kommer få ett nytt schema i skolan till nästa vecka och det är mycket "sämre" än det förra. Längre dagar och fler lektioner. Vi får i alla fall tillbaka hemkunskap och SO och slipper slöjd, pyttelite NO (en lektion i veckan) kommer vi också ha så det är najs! 
I torsdags gick mamma och jag på stan och kollade på kläder, i fredags gick Kimberly, Anna och jag på bio och så Beautiful Creatures. Den var ganska bra med den var 2 timmar lång och lite seg i mitten... Igår bakade jag och mamma macaroons. De blev rätt misslyckade om man tänker på utseendet... Vi hade glömt att köpa karamellfärg så själva macaroonena blev typ grå, haha. Men goda blev de i alla fall!
 
 
♥Lovisa

In the car

Just nu håller vi på att åka hem från Norrland. Det är jättemörkt och min stol är väldigt hård, haha!
Jag har börjat titta på serien The Carrie Diaries och den är riktigt bra! Jag har själv inte sätt den serien den är baserad på Sex and the city men det kanske inte behövs, eller vad tror ni? Jag tycker också att det är så kul att se hur det var förr på 80- talet! Jag älskar kläderna, haha!


Mars...


RSS 2.0