Barcelona dag 3

Idag är vår sista hela dag här i Barcelona. Imorgon klockan 11 går flyget hemåt igen. Idag har var varit på konstmuseum, åkt bergbana och mest promenerat runt i staden. Ska faktiskt bli skönt att komma hem imorrn även fast det är så fint här!


<3 Lovisa

Cheerleading!

Hej! 
Igår och idag har jag varigt och tränat 3 timmar cheerleading i sickla. Jag går inte på det egentligen men det va sådanhär prova på oxh jag skulle vilja börja, så det är en bra början! Jag är ju väldigt ovan med dessa aktiviteter om man säker så, så igår när jag skulle göra någon brygga stående så knakade och knäcktes min rygg på så många ställen och så myclet och högt så det hördes till Kina typ. Men det beror nog på för att jag brukar inte börja min rygg på det sättet. Idag och säkert imorgon kommer/har jag jättemycket träningsverk mest i ryggen och bakre delarna men det känns även konstigt nog träningsverk i halsen på något konstigt sätt haha, höjden av ov vighet och otränad Hahah. Ja nu ska Jag inte störa längre! 
Å appropå ingenting längtar så tillbaka till Selena Goemz konserten! 

Godnatt! 
/Agnes

Barcelona dag 2!

Idag började vi dagen med att gå upp rätt tidigt för att hinna med så mycket som möjligt. Vi åt en jättegod hotellfrukost och sen tog vi en taxi mot den berömda Sagrada Familia. När vi kom dit var kön till att gå in i kyrkan superlång så vi gav upp efter ett tag men det var kul att få se utsidan i alla fall! Sen promenerade vi runt lite i Barcelonas gamla del av stan som var rätt mysig tills det började spöregna. Så vi tog skydd på en glassbar ett tag. Inget fel med det haha! Vi har också hunnit med att se Christopher Columbus monumentet nere i hamnen, ätit tapas och shoppat en del! Nu är jag helt slut så vi hörs kanske imorrn, som är vår sista dag här. 
Sagrada Familia

Christopher Columbus monumentet

Utanför vårt hotell 
<3 Lovisa

Barcelona dag ett!

Nu ligger jag i sängen på hotellrummet och är typ död av trötthet. Vi har gått rätt mycket och jag hade nya skor så har antagligen skavsår nu... Anledningen till de nya skorna är vädret. Det är sjukt varmt, typ svensk sommar här så vi var inte alls beredda på det och har med oss typ tjocktröjor i bagaget... Aja det blir ju en till anledning att shoppa lite imorrgon haha. Vi kom hit vid tolv tiden och har mest gått runt lite. Vi var och kollade på en väldigt häftig byggnad idag som jag faktiskt inte kommer på namnet på men ska lägga till en bild. Nu orkar jag faktiskt inte skriva mer för jag är sjukt trött men lägger kanske upp ett inlägg imorrn!

<3 Lovisa


Följ min bloppis på instagram!


💕 /Agnes 

Barcelona

Tidigt imorrgon åker jag med min familj till Barcelona! Vi stannar till torsdag och det ska bli sjukt kul! Har inte direkt några förväntningar alls så vi får väl se vad staden har att erbjuda haha. Tar med mig kameran så när jag kommer hem har jag förhoppningsvis många bilder att visa.
 
 
♥Lovisa

Tja!

Nu är prao veckan över och höst lovet börjar! Jag har haft en bra praovecka och nu ska det bli skönt med ledighet! Nu åket vi till Tilda och hennes kompisars kalas och jag ville egentligen inte följa med men mamma ville att jag skulle komma så hahahha. 
😂😂👌👌 
Kram! 


#cooltjej98


Weekend!

Ääntligen är det helg efter denna sjukt jobbiga skolvecka! Två prov och två förhör samma vecka är too much... Aja nu har jag två, förhoppningsvis softa veckor framför mig med prao (ja vi hittade prao på en blomsterhandel tillslut) och sen höstlov då jag åker till Barcelona med familjen! Ska bli så sjukt najs att inte behöva tänka på läxor och prov. I kväll ska jag till Sylvia för myskväll med några andra tjejer också. Blir säkert jättekul! 
 
 
 
 
Några bilder från den senaste tiden. Har verkligen blivit dålig på att fota med kameran den senaste tiden. Ska försöka göra det lite då och då i alla fall!
♥Lovisa
 

FREDAG

Det ska bli så skönt med 2 veckors ledighet! Nästa veka prao och veckan efter höstlov! Jag ska åka iväg till Göteborg och praktisera och för att vara ärlig är jag lite närvös faktiskt. Men det ska nog hå bra! Nu början lektionen snart hejdå! 
Kram! 


Klaus Heidi

 
Hahah har ni sett denna reklam? Helt stört men ja om någon känner för att flytta till Berlin gratis, byt namn till Klaus Heidi! 
♥Lovisa
 

Första världskriget...

Detta låter kanske lite okänsligt med ärligt talat kunde inte folk låtit bli att kriga så himla mycket förr i tiden!! Det är sjukt jobbigt och tråkigt att lära sig om. Inte så kul för dem som var med i kriget heller. Win win för både mig och dem om de gjort något roligare istället! :(
 
♥Lovisa
 

Outfit

Floral sweather
 
Floral sweather by lovisa-snickars featuring stretch boyfriend jeans
 
♥Lovisa
 

Kimmy


Kim är alltid lika snygg som vanligt, så sitter jag brevid och liknar ett kissnödig giraff 🐗🐘  
Idag äre fredag, wohoooo! 

(Nej det gör hon inte! Kram Kim)

Har ni tänkt på detta?

Att du alltid är älskad av någon? Även fast det alltid inte känns som det. Om det inte är någon från klassen som gillar dig, så ska man ju ite tänka att alla hatar en. Du har ju alltid fin familj och om av någon anledning så kan det vara lixom en som du inte ens vet vem det är. Det kan vara en kille eller tjej på bussen som såg dig och blev stört kär, eller han eller hon som alltid är på biblioteket samtidigt som dig och det behöver inte alltid vara kärlek kärlek utan även fast man inte känner den personen har man även något sorts band, någon form av vänskap. Även fast man bara sitter brevid varandra på bussen eller sitter mitt emot varandra och läser på biblioteket. Även om man känner att alla är emot en så finns det alltid någon som inte är det, så du är lixom aldrig ensam vare sig du vill eller inte 


Take A moment...




Hej!


Trött som ett as efter att vi har simmat med skolan. Det var ganska svårt men också ganska kul! Och nästa väcka är det massor med inlämmingar, suck 
Det ska bli så skönt med höst lov och snart är det prao, woooop! 
Kram Agnes 

Sitter och försöker skriva min novell klar!


Eftersom att jag har turban


Slöjd...

 
Trodde att jag var bra på slöjd men börjar tvivla när detta är det enda jag har åstadkommit på fyra lektioner på två timmar... Aja tur att jag har 10 timmar kvar. Det ska bli ett smyckesskrin om någon undrar.
♥Lovisa

Pluggeli, plugg

Tja!
Nu sitter jag på bibloteket och försöker plugga till imorgons matteprov. Jag har suttigt här ganska länge men inte riktigt kommigt igång. Men du kör vi haha!
Och imoegon var det fredag igen! Wohoo! Vad ska ni göra i helgen? Jag ska plugga och kanske träffa Idson, wehoo! Jag ska också sova länge, haha. 
Nu måste jag fortsätta här! 
 
 
 
2 bilder från Englandresan! Längtar tillbaka så. Dessa bilder är tagna av min fina vän Emma! På den andra bilden ser jag ungefär ut som en nöjd potatis, inte så vakert. 
 
Kram! 
Agnes

Skitdag

Tänk er att ni kommer hem från skolan vid halv fyra tiden efter en jobbig skoldag med två timmars orientering som sista lektion. Det gick skitdåligt för dig på orienteringen, din grupp sprang vilse och kom sist. När ni äntligen är klara är du skithungrig och vill hem och äta så snabbt som möjligt. När du kommer hem bestämmer du dig för att vara lite satsig och göra en smoothie till mellis. Du gör den och sätter dig vid bordet. När du väl har satt dig ner ska du sträcka dig efter något på andra sidan bordet och då stöter du till glaset med den goda smoothien så att innehållet rinner ut över hela dig, bordet och golvet. Du får  panik och reser dig upp för att hämta något att torka med men du kan inte röra dig utan att det blir ett litet spår av smootie efter dig vart du än rör dig. Till sist blir du ändå  tvungen att gå till tvättstugan för att försöka få bort det från kläderna så snabbt som möjligt. När du är klar och går tillbaka ut till köket inser du att det är smoothie ÖVERALLT. På riktigt. På golvet och mattorna, på toalettdörren, på väggen och typ resten av huset. Det tar typ 20 min att torka bort allt och då är du riktigt utmattad och vill bara börja gråta för att du är så trött efter orienteringen och att torka upp allt. Men då inser du att du måste ducha innan du kan göra något annat eftersom att hela du är täckt av smoothie. Du duchar, kommer ut ur duchen och gör ett snabbt mellanmål igen. Nu måste du städa din kanins bur och plugga till matteprovet imorrn. Du är sjukt trött och vill bara gå och lägga dig.
 
Detta hände mig idag haha. Det låter kanske inte så jobbigt men jag dog typ av utmattning... Nu måste jag bara börja plugga också...
 
 
♥Lovisa

RSS 2.0