Bootcut

 
Tröja från Zara och jeans från Lindex.
 
Gillar verkligen mina bootcut jeans. Får kläderna att se lixom smart uttänkta ut även fast de inte direkt var det. Ett säkert kort liksom. Det är väldigt bra att ha sådana om man hellre sover än lägger ner tid på att tänka ut den perfekta outfiten på morgonen. 
♥Lovisa
 
P.s. Vad betyder bootcut egentligen? Fattar ju att det betyder att byxan går ut öven "booten", men stövelklipp liksom haha?

Prao...

Det är seriöst omöjligt att få praojobb... Vår klass har prao vecka 43. och Kimberly och jag har har frågat på typ 30 ställen i Mölnvik, Nacka och stan. Svaren vi har fått är ungefär: Nej vi tar inte emot praoelever, man måste vara över 16, vi har fullt, maila oss, chefen är inte här kom tillbaks på måndag eller chefen är på semester kom tillbaka om två veckor. Som ni märker är detta inte det lättaste uppdrag... Ah och tiden börjar rinna ut! Aja vi ska väl maila några och i värsta fall får det väll bli typ coop. Har någon tips på bra ställen att fråga runt om Stockholm så uppskattas det!
 
 
Jag och Kimberly i somras, något gladare än vad vi är nu...
♥Lovisa
 

Ida Sjöstedt

Jag har gått och blivit helt kär i Ida Sjöstedts klänningar. Så fint med all spets och vitt och blommor osv. Såå fiint! Jag skulle söka på lite insperation till en klänning jag syr i sy slöjden! 

//Agnes 

Höst??

Nu känns det verkligen som höst. Det är skitkallt ute och jag plockade faktiskt fram vinterjackan idag! Gud så jag frös imorrse och sen när jag väl kom till skolan fick vi stå och vänta ute ett tag eftersom att läraren som skulle låsa upp var försenad... Så det var ju en asbra morgon med tanke på att jag också försov mig med 45 min, men som tur hann jag göra mig i ordning på 20 min och jag kunde få skjuts till skolan. Dagen fortsatte i samma anda med mina abslouta favoritämnen (eller inte) matte, no och spanska..
 
Känner också att det är ett tydligt hösttecken när läxor och prov börjar hopa sig. Spanska glosor, presentationer, kemi och matteprov är trevliga saker som ligger framför mig de närmaste veckorna... Borde kanske återgå till det nu men vill ge er ett fett musiktips först.... LORDE!! Hon är seriöst bäst. Älskar alla låtar och åh! 
 
 
♥Lovisa

Du och jag Ida
Azum


Av dom jag har sätt var det den bästa!

JA, som ni redan vet så var vi på Selena Gomez konsert och det var en av de bästa och roligaste jag har sätt. Minus den arga mamman som skällde ut oss framför alla för att hon tyckte att vi hade för brottom och att jag fick ont i halsen efteråt, men det var det värt haha! Selena Gomez hade jag hört att hon inte var så bra att sjunga live, men denna gång tyckte jag verkligen det! Dock hörde man inte så mycket för alla skrek och sjöng med så mycket hahah, så det kanske var därför? Men i alla fall, jag har velat se henne i snart tror jag 2 år, och nu blev det äntligen av! Vill verkligen tillbaka nu på en gång! Hoppas hon kommer tillbaka på en av sina kommade turneér!
 
//Agnes

Mer konfabilder

 
Snygga på tåg i Visby
 
Detta var så sjukt mysigt
 
 
Bevis på att man aldrig bör fota med blixt... Vår inre skönhet lyser igenom
 
 
Anna och jag delar på allt...
 
Sociala gänget...
 
Bästa ledarna hahah
 
 
Haha var så sjukt trött på färjan hem. Hade ingen aning om att denna bild togs...
 
Saknar konfan och alla som var med så sjukt mycket!
♥Lovisa
 

Selena Gomez konsert!

 
 
Var på Selena Gomez konsert i Fryshuset igår med Anna, Agnes och Linnea. Det var verkligen superkul även fast vi köade i ca 4 timmar och det var sjukt varmt inne i lokalen! Vi fick hyffsat bra platser nästan längst fram på "icke VIP sektionen" så en del bra bilder fick vi. Och som ett plus fick vi ju också se Anton Ewald som var för"band"!
 
Under 2013 har jag hittills gått på sex konserter (One Direction, FUN, Adrian Lux, Kesha, Miss Li och Selena Gomez) om man räknar med dem på grönan. Jag köper mycket hellre konsertbiljetter än en tröja lixom, det ger så mycket mer! Dock var både One Direction och Selena biljetterna presenter men ni fattar. :)
♥Lovisa
 
 

RSS 2.0