Måndag

Lovisa: Det jag önskar mig mest nu är en studiedag. Alltså please. En dag mitt i veckan att sova ut och plugga ikapp på. Herregud vad behövligt det skulle vara. Tyvärr verkar inte sådana existera på södra latin... Men nu ska vi inte deppa över skolan för SNART ÄR DET HÖSTLOV!!! Åh vad skönt det ska bli! Ska åka till Rom med familjen och ser verkligen fram emot det. Förhoppningsvis är det bra väder där också så man kan klara av den svenska vintern sen... 
 
 

09:31

Lovisa: Nu vart det verkligen fruktansvärt länge sedan någon uppdaterade denna blogg. Livet har väl kommit emellan för både mig och Agnes. Men för mig är i alla fall livet rätt så bra just nu. Går inte längre på trygga gamla lemshaga akademi utan en många gånger större skola i stan. Trivs bra hittills, klassen är bra och har inte brutit ihop över skolarbetet allt för många gånger. 

Idag är det fredag och börjar inte förens 11, och då med morgonsamling som enda "lektion" innan lunch. Försöker skapa en lugn helg framför mig men vi får väl se hur det går med det. Hoppas alla som möjligtvis läser har det bra!


Bild på fina Rebecka utanför skolan. 

Make it pop lika pink champagne in the purple rain


RSS 2.0