Shopping

Idag var jag på stan med familjen. Här är bilder på det som  jag köpte/ fick. Bilderna blev verkligen hemskt dåliga, eftersom att ljuset inte var så bra. Men ni får stå ut...
 
 
 
Dessa höstskor, som på denna bild kanske ser lite tantiga ut... Men de är i alla fall från skopunkten och jättefina i verkligheten.
 
 
Stickad tröja från Gina Tricot
 
 
Haha, denna tröja ser verkligen inte speciellt vacker ut på bild! Mycket finare när man har den på sig och den är verkligen sjukt mjuk och skön!
 
 
Boken Foxfire- en tjejligas bekännelser. Försöker just nu att inte köpa några böcker alls, eftersom att de tar upp så mycket plats. Men det går sådär.... Höstnummret av Teen Vogue med Selena Gomez på framsidan. 
 
Köpte även ett par svarta jeans, men jag tror att alla vet hur ett par sådana ser ut, så det blev ingen bild på dem.
♥Lovisa

Klädbytning!

Igår så var vi i gustavsberg för det var början på den är framtidsveckan! Då var det klädbytardag, man fick lämmna in 5 styken plagg och så fick man ta 5 andra plagg. Jag hittade en väst och ett par jättesnygga 70 tals brallor. Sen så hittade jag också en jättefin gul långklänning. Bilder kommer snart!
Sen så fick man kolla på Tottorofilem om man ville. Så det gjorde vi, typ mitt i filmen så började brandlarmet. Vi satt själva i ett mörkt littet rum och jag fick typ panik för jag blir alltid så rädd när brandlarmet börjar! Och så var det värsta rösten : en brand har utlöst i byggnaden, vänligen lämmna huset! Tilda och hennes kompis och Edvin satt kvar i det där rummet och jag bara: vad gör ni! haha Sen så kom brandkåren, fast det visade sig attnågon hade glömt att stänga av en platta på spisen! haha, sådan dramatik!
Det var allt för mig!
//Agnes

Vandringen

Vandringen på 13 km är nog det längsta jag har gått någonsin! Dessutom med en ryggsäck som vägde typ 10 kilo, blev det verkligen jättejobbigt. Fast vi har ändå haft det kul, iallafall när vi kom fram... Det var jättemysigt att laga mat på ett stormkök, och sen sova i tältet. Jag har alldrig förut sovit i tält någon annan stans än i våran trädgård, så det var en ny upplevelse haha... Jag fottade inte alls mycket, men här kommer några mobilbilder.
 
Centralen i väntan på pendeln...
 
 
Det var sörmlandsleden vi vandrade
 
 
Vi tältade precis bredvid en fin sjö, här är den i solnedgången.
♥Lovisa

Vlogg

 
Haha, jag ska alltid göra något konstigt på startbilden...
♥Lovisa
 

Övernattning med Linneá!

Hej!
I natt så sov Linnea över hos mig. På kvällen kollade vi på första avsnittet av Pretty Little Liars och nu är jag fast. Sen åt vi tacos och till efträtt blev det fruktsallad och glass. Idag så kollade vi på ett till Pretty Little Liars avsnitt och har försökt lära oss en sång. Nu sitter jag här och pluggar och lyssnar på Lalehs vårens första dag. 
Nu så måste jag göra spenska!
hejdå!
 
//Agnes
Här får ni en massa bilder från i sommras och från i våras! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Be your shoeself

 
Den här videon är bara föör gullig! Ni måste se den! De som har gjort den har gjort ett fantastiskt arbete med den!
♥Lovisa

Fototävling

 
 
 
Jag är med i en fototävling  på bloggen fotogeniquee.blogg.se. Temat på tävlingen är en bild som man är väldigt nöjd med. Jag valde den här bilden som jag tog när jag var på Cypern. Jag tycker både att fotot är väldigt fint, med solen som lyser på de rosa blommorna och palmen i bakgrunden, men jag får också många minnen när jag tittar på den. 
Priserna i tävlingen är antingen ett presentkort på kamda.se , som säljer fottotilbehör. Om jag vann så skulle jag nog välja det här stativet till kameran. Man kan också vinna presentkort på sheinside.com som säljer jättefina kläder. Om ni också vill vara med och tävla så kan ni göra det så kan ni göra det här.
Jag skulle bli jätteglad om jag vann!
♥Lovisa

True story

 
♥Lovisa

Pice of cake

 
♥Lovisa

Smile for a while...

 
//Agnes

In love

 
Ginatricot 249 kr
♥Lovisa

Bio!

Hej!
Snart så ska jag åka till cikla med Ida och Sylle! 
Vi ska kolla på bio och fika på ett jättefint café! Nu måste jag skynda mig! 
hejdå! //Agnes
 

Dagens inspiration

 
 
♥Lovisa

Friday!

Nu är det äntligen helg! Hela dagen idag har jag varit supertrött, och haft träningsvärk från idrottsdagen och fotbollsträningen igår. Så det ska verkligen bli skönt med lite ledighet, även fast jag har läxor... 
 
 
Detta är Agnes och jag idag... Lika normala som vanligt!
 
Och här är en lite mer seriös bild... Är det fler än jag som gillar "trenden" att ha en skjorta under tröjor?
♥Lovisa

hola!

Som ni redan vet vi hade irtottstag Gick bra på 3 km men resten gick väl så där. 
Ursäckta bilden Lovisa la upp på mig, torr om ögonen och en massa finnaR Sådant är livet! 
 
Nu sitter jag här i mina favorit glajjer och försöker plugga spanska, det går inte så bra. 
Imårgon är det fredag, äntligen! 
hejdå, nu ska jag göra spanska glosor!
//Agnes

Idrottsdag

Idag så var det sjuorna, åttorna och niornas tur att ha idrottsdag! Det har faktiskt varit jättekul! Dagen började med att alla skulle springa 3 kilometer, och det gick faktiskt jättebra! Jag orkade springa hela vägen utan att stanna, och kom i mål på en helt okej tid. De andra grenarna jag var med i var höjdhopp, 60 meter och längdhopp. Alla gick helt okej. Sen som sista gren så har man en stafett. De två paralellklasserna i varje årskurs springer mot varandra med fyra stycken från varje klass. I år var jag en av dem som sprang! Innan när jag och Moa (hon går i andra klassen) som var nummer tre att springa, stod och väntade på att det skulle bli våran tur höll vi typ på att svimma för att vi var så nervösa (alla som går i sjuan till nian står och kollar när man springer så det var därför) , haha. Men det gick bra i alla fall. Jag klarade att springa de 100 metrarna, och överlämmningen av stafettpinnen som var det jag var mest orolig för att misslyckas med gick faktiskt bra. Min klass vann inte stafetten, men vi kom två totalt, så det var jättekul!
 
 
På morgonen innan grenarna hade börjat.
 
Alla kollar in schemat för dagen
 
 
Felicia hoppar längd!
 
Vi fyra som står längst ner på bilden var de som sprang stafetten.
 
I väntan på bussen hem...
♥Lovisa

19 september

Efter skolan idag åkte jag med Kimberly och Anna till bibblioteket efter skolan. Vi satt och fikade och pratade där ett tag. De gick ett lite före mig eftersom att de skulle gå till vårdcentralen för att ta en spruta. Jag satt kvar en tag och läste lite tidningar innan jag gick hem.
 
 
Såhär fin var Agnes idag 
 
På bussen...
 
Hoppas att alla har haft en bra dag!
♥Lovisa
 
 

God morgon!

 
Charmig start bild ;)
♥Lovisa
 

Topshop SS13

 
 
Cara Delevingne bar min absluta favoritoutfit på visningen. Älskar kjolen, kappan och väskan tillsammans med den randiga toppen! Skorna var dock inga favoriter...
 
 
Mönstret...
 
 
Såhär fin var Elle Fanning på frontrow!
 
♥Lovisa

Planetspelen

Idag så hade årskurs 0-3 i skolan idrottsdag, och åttorna skulle vara lagledare och fuktionärer för dem. Det var faktiskt riktigt kul! På förmiddagen så gick jag, Agnes och My som var i en "ledargrupp" med våran grupp på 15 barn till de olika stationerna och hjälpte till, hejade och försökte hålla ordning på alla. Sen efter lunchen var vi fuktionärer. Stationen som vi hade ansvar över hette 36- leken, det var mer en samarbetes övning än sport, men det var i alla fall kul, och vi hoppas att barnen hade det också! 
 
 
Detta är den enda bild jag tog tyvärr, men här får ni se min outfit för dagen haha...
Nu ska jag kolla på Topshops SS13 modevisning. Lägger kanske upp bilder på mina favorit outfits därifrån sen.
♥Lovisa

Ny design!

Vad gillar ni den nya designen! Tycker att den absolut är den bästa vi har haft! Kommentera gärna vad ni tycker om den. 


Några instagram bilder från de senaste dagarna/ veckorna.
♥Lovisa

Inrednings inspiration




Alla bilder är från hemnet.se.
♥Lovisa

Fall into atumn

Fall into atumn
 
Fall into atumn by lovisa-snickars featuring h&m
 
♥Lovisa
P.S. Visst var rubriken  fyndig? ;)
 

Mitt rumm...

Det blir tyvärr ingen video men ni får bilder! 
 
 
 
 
 
//Agnes

Out in the sun

Sitter ute i solen nu och tränar spanska (visste ni att födelsedatum heter fecha de nacimiento, på spanska? ;)) med Lana Del Rey och Florence + The Machine i lurarna. Mitt enda är problem just nu är ett lite segt internet, men hur mycket kan man begära? Jag får gå i skolan, vara ledig på lördagar, lyssna på musik och äta godis! Vad mer vill man göra i sitt liv? Haha mycket mer, men i dag så räcker det här faktiskt!
 




Bjuder på cuatro muchos djupa bilder på mig själv...
♥Lovisa

Just be tro to how you are...

 
Så himlans vackert! 
 
//Agnes
 

(=



 
//Agnes

William Spetz

Jag lovade att jag inte skulle lägga upp mer videos nu på ett tag, men detta är ett absolut undantag! Har ni sett att Wiliam Spetz typ ska få en egnen humorserie på svt.se!? Det verkar som om den kommer bli superbra, här kommer trailern!
 
Update! Jag tog bort videon eftersom att den liksom gick på av sig själ när man gick in på bloggen, och det var ganska störande. Men ni kan gå in på svt.se/wiliamslista om ni vill se trailern!
 
♥Lovisa

New haircut

Före:
 
Efter: 

Så blev det! 
Kram på er!
//Agnes

Fredag!

Nu är det äntligen fredag! Denna skolvecka avlutades med fika på Delselius. Det var Sylvia som bjöd eftersom att hon fyllde år förra veckan grattis i efterskott och tack! Vi hade det jättemysigt och pratade om allt från läxor till dagisminnen! 


  
 
Den lilla bilden tog Anna, men jag tyckte att den var så fin att jag lånade den. Jag är uppe i högra hörnet :)
♥Lovisa
 
 

Jag vet att vi har lagt upp en hel del youtube klipp på senaste tiden, förlåt för det. Men det är bara det att det finns så många bra som vi vill visa er! Dessa lovar jag i alla fall för min del att det blir de sista på ett tag!
  
 
Denna låt är bara så asdfghjkl bra!! Ni måste höra den! Tyvär finns låten inte ute på Spotify ännu, men videon är jättebra så det är lugnt!
 
 
 
Detta är trailern till Elle Fannings (eller det är väll inte direkt hennes, men hon är i alla fall en utav huvudpersonerna i filmen) nya film. Den verkar verkligen jättebra! Hoppas att den kommer ut in Sverige! Men antagligen så gör den nog inte det... :/
♥Lovisa

Hola!

Just nu sitter jag i skolan. Roligt! Kanske inte.
Just nu är jag ganska glad för nästa sommar ska jag åka på konfirmandläger till England! Kul kul! 
Jag har absolut inget att skriva nu. Så det kommer bli väldans tråkigt om jag skriver mera nu! 
Hejdå!
//Agnes

Dagens inspiration



 
♥Lovisa

Konfirmation och språkresor

I princip det enda alla åttor i min skola pratar om just nu är om man ska åka på språkresa eller konfirmera sig, känns det som i alla fall. Jag ska konfirmera mig först genom att gå på möten en gång i månaden och sen i sommar åka på läger till Gotland i två veckor. Jag ska kanske också åka på språkresa, till Brighton eller Hastings i så fall. Men det är inte riktigt bestämmt ännu! Jag längtar i vilket fall till båda om de  nu blir av! 
  
 
♥Lovsa

Style insparation!

 
 


Detta tycker jag va jätte snyggt!
//Agnes

The house that built me

 
 
//Agnes

Favoritlåtar!

 
Ursäkta att jag ser jätteuttråkad ut genom hela videon, det var jag inte! Om ni undrar över vad någon låt heter, så kommentera! 
♥Lovisa
 

Birka!

Idag var vi på Birka! Här får ni massor med bilder!
 


Hejdå! 

//Agnes

We are never ever getting back together

 
♥Lovisa

Birka

Imårgon så ska vi åka till Birka! Det ska bli kul! 
Nu är jag alldeles strax klar med mitt rum! Äntligen! Så om jag inte kommer hem alltför sent hem imårgon så kommer jag göra en video och visa er runt i mitt rum! Nu måste jag förtsätta! Ska upp tidigt imårgon!
En gammal bild på mig! 
Ha det bra! //Agnes

5 september

Idag efter skolan åkte jag och Alva till Mölnvik. Vi fikade först med Ida och Signe som skulle ha dans där, och sen så fixade vi lite "hemliga" saker som ni kan få veta lite senare... Efter det så gick vi till Kicks och prövade typ alla parfymer de hade i hela butiken haha! Jag stinker parfym just nu... 


Bilder från skolan idag haha...

Musik tips
 
♥Lovisa

Skolfotton

Idag så fick vi våra skolfotton! Eller vi fick dem liksom på internet, sen så får an beställa hem dem om man vill. Jag blev hyfsat nöjd med mina. Men jag misstänker att de har typ retucherat fottona, för både mitt hår, mina ögonbryn och läppar ser verkligen jätteljusa ut om man jämför med verkligheten. Tycker jag in alla fall haha...
 
 
På detta fotto tyckte jag att det kändes jättekonstigt att stå i den där "posen", så det är därför det ser ut som om jag typ håller på att börja skratta... 
 


♥Lovisa

Style inspiration






 ♥Lovisa

Vlogg

 
♥Lovisa
 

Väntar...

Sitter just nu och väntar i skolan på att mitt utvecklingssamtal ska börja. I min skola så är det liksom eleven som ska hålla i samtalet, så jag hoppas att det går bra!

♥Lovisa


Hej!

Förlåt tt jag inte har skrivigt på 300 år men skolan har ju börjat ock så så jag har inte så mycket tid. 
 
 
 
Nu ska jag visa er världens roligaste klipp från TV - serien Victorius. Skrattar varje gång! 
 
 
Hahah, så jäkla kul! 
 
Här har ni en jätte fin bild på snygga Marlyn Monroe också, när jag har 0% att berätta. 
 

Days

Idag så har jag bakat muffins/ cupcakes. De blev verkligen superfula! Haha, jag skulle försöka att göra en frosting/ glasyr med vit choklad i. Men den blev rätt så misslyckad i konsistensen så de blev inte det vackraste jag har bakat kanske. Men fortfarande goda!
 
 
Här får ni se en sneeakpeek på dagens outfit:
 
♥Lovisa

Äntligen alla rätt!

//Agnes

1 September

 
♥Lovisa

RSS 2.0