New

På förmiddagen idag så började vi måla lite i rummet. Mest längs fönsterna och dörren och så, och så har vi spacklat över en del små hål i väggarna. Det behövde torka i 24 timmar innan man kunde måla över det så imorgon ska jag börja måla själva väggarna. Sen på eftermiddagen åkte jag och mamma in till stan för att kolla på lite saker till rummet. Vi tittade mest, men vi hittade ett jättefint lila överkast och en kudde till sängen. Jag hoppas att allt kommer bli fint när det är klart!
 
 
Färgen som ska vara i rummet heter "modevit". Den är åt det lite mer grå hållet, men ändå vit liksom... ;)
 
 
Jag drack iste när vi fikade på PUB huset, där vi också köpte överkastet.
 
 
Detta är kudden som vi köpte. Den är egentligen mer vit, men det dåliga ljuset får den att se lite gul ut... Den är från H&M Home.
 
♥Lovisa

Måla om

Ska måla om mitt rumm nu på lovet. Idag så har vi flyttat ut alla saker ur rummet, och imorgon ska vi börja måla. 
 
 
 
Lite inspiration till hur jag skulle vilja ha det...
♥Lovisa

Little things

 
Älskar låten!
♥Lovisa

Hola!

Sorry för jag inte har bloggat, var väldigt mycket igår!
Igår så hade vi backluckeloppis i liljeholmen! Det var jätteroligt! Fast väldigt mycket folk så det var lite rörigt och så. Jag fyndade en jättefin nyckelring där det står I Love You om man snurrar på den! Det syns jättedåligt så det är ingen idé att jag visar. Sedan på kvällen så åkte vi hem och åt tacos och kollade på Rosa pantern! 
Just nu så försöker jag göra lite på min musikuppsats och senare så ska jag åka och lära mig och åka skateboard! Hahah! Det kommer att bli väldigt kul, men det kommer att vara jättesvårt för jag har jätte dålig balans! Sen kanske jag bakar macarons men vi får se om jag hinner
Nu måste jag fortsätta, hejdå! 
//Agnes


Igår och idag

Det var jättemysigt igår hos Linnea. Vi bakade kladdkaka, kollade på film (The vow, superbra film!), gick promenad i mörkret och hade det allmänt mysigt bara. 
 
På efterrmiddagen så åkte jag med la familia till Sickla, köpte bland annat tröjan och pannbandet som jag har på mig i bilden här under. 
 
 
Varför kommer bilderna på sne!!
♥Lovisa

27 oktober

Första dagen på höstlovet! Har inga speciella planer för dagen förutom att jag kanske ska åka och byta en tröja på Nacka Forum... Ska också försöka att börja planera inför att jag ska måla om mitt rum. Jag har tänkt mig att jag ska ha tre vita väggar, och en i någon annan färg. Jag har funderat på lite ljusare lila eller turkos, men är inte helt säker än... Ikväll så ska jag sova hos Linnea med Bea (och Linnea såklart!), det kommer säkert att bli jättemysigt! Kolla gärna in Linneas blogg som hon startade för ett tag sen, så blir hon glad!
 
 
Bild som jag tog efter konserten (som förresten var jättebra!) i torsdags. Utsikten över Stockholm var mycket finare i verkligheten med alla lampor i mörkret.

 
♥Lovisa

Några saker ni inte visste om mig!

1. Jag har en fanblogg om Cher Lloyd, haha! Om ni vill kika in: cherlloydsweden.blogspot.com
Och ja, jag ska ändra namnet, det är så töntigt!
2. Jag är ganska bra på att göra maränger! 
3. Jag och Linnea ska åka till England nästa sommar, jippie!
4. Jag älskar 50 - tals stil! Jag älskar alla klänningar och prickar!
5. Jag tycker inte om när någon röker, det är så hemskt!
6. Jag gillar bananmackor!
7. Jag har fastnat i Pretty Little Liars
8. Jag gillar barnprogram! Jag brukar kolla på det med mina småsyskon! Det bästa är fem myror än fler än fyra elefanter! Hahha!
//Agnes

Lite bilder!

Jag har massa bilder från melodifestivalen men jag vill inte lägga upp dom för att jag känner inte dem människorna osv! Men här kommer andra bilder! 

//Agnes
 

Höstlov!

Nu är det höstlov! Äntligen! Snart kommer bilder från de senaste dagarna! 
Här får ni en annan blir så länge! 
 
//Agnes

Höstlov!

Nu är det äntligen lov! Så himla skönt! Firade med fika på Dellan med tjejorna! Vart jättemysigt med varm choklad nu när det är så himla kallt och snö (!).
Hoppas att ni också har haft en skön dag, men om det nu är så att ni inte har haft det kolla på det här! Dagen kommer säkert att bli i alla fall liite bättre! 
 
 
♥Lovisa

Mellis

 
Kom hem lite tidigar än vanligt idag, och passade då på att göra ett lite extra gott mellis! Youghurt med bananbitar ocg flingor, och en smörgås med äpple och kanel. Båda är perfekta smakkombinationer! 
Nu ska jag strax iväg med Agnes och Sylvia på konsert på Skeppsholmen. Det är Idas klass som ska sjunga, de är säkert jättebra!
♥Lovisa

Instagram is the answer

 
Höstig gata
 
 
Dark shadows och choklad
 
 
I väntan på bussen
♥Lovisa

Begin again

 
Idag har varit en rätt trist dag, inget speciellt har direkt hänt... Och, nej jag sitter inte och kollar på Halloween avsnittet av Pretty Little Liars. Jag är i princip den enda i åttan på min skola som INTE kollar på det haha. Men då har jag något bra kvar att kolla på medans alla väntar på nästa säsong. Funderar på att börja kolla på det på höstlovet. Ska bli så himla skönt med lov, även fast än det bara är i en vecka!
Har inga bestämda planer för lovet än. Ska nog mest ta sovmornar, vara med kompisar och bara ta det lugnt. Det kommer säkert bli najs, även fast jag är grymt avundsjuk på alla som ska till London mm... Eller på Anna som ska till Florida! Vad ska ni göra på lovet?
♥Lovisa

Bra dag!

Idag så har jag haft en jättenajs dag! Vi hade livskunskap vid kyrkan med klassen idag, och det var kul som vanligt. Vi pratade om livet och ritade Bamse. Haha, det låter jättekonstigt, men vi skulle prata om typ karaktärerna i Bamse och vad de har för personligheter med mera... Sen nu när ag kom hem så hade Vecko Revyn kommit med posten, så jag har legat och läst den fram tills nu. I kväll så har jag ridning också så det kommer att bli kul!
 
 
Om någon på bilden vill att jag tar bort den så är det bara att kommentera det! 
♥Lovisa
 
P.S. Agnes skrev ju i förra inlägget att Taylor Swifts nya album har kommit ut (Agnes och jag hade ett litet glädjeanfall på matten när vi såg det hehe...), men de har typ tagit bort skivan från Spotify nu! Så himla dåligt och jag har ingen aning om varför!!

OMG!!!! Reeeed!!

 
Den är så bra! Fast jag har bara lyssnat på typ 4 låtar! Men ändå, den är så bra! Plus i kanten att omslaget är så snyggt! ;)
//Agnes 

Deer

 
Idag så har jag tränat matte hela dagen. Jag känner faktiskt att det går frammåt med ekvationerna! Äntligen!
Nu ska jag äta min choklad som jag cyklade i regnet till Hemköp för att köpa... Kul liv man har!
Hoppas att det inte regnar hos er andra om läser!
♥Lovisa

Igår och Idag

Igår efter skolan åkte vi till badhuset. Vi var där jättelänge men det var ganska kul faktiskt, eftersom att jag inte varigt där på jättelänge! 
Idag har jag räknat matte hela dagen och mitt på dagen gick jag på en långpromenad. Det var jätteskönt! Idag så ska jag vara barnvakt med Elina! Roligt! 
Nu måste jag skynda mig! Hejdå!
//Agnes

Fredag

 
Har inte mycket tid för bloggning just nu. Har prov, förhör och läxor så att man kan drunkna i dem haha... I dag har jag i klarat av ett So- prov men på måndag är det muntligt matteprov, så det är bara att fortsätta plugga. Ikväll har jag i alla fall gett mig själv ledigt. Sitter och läser bloggar och lyssnar på musik. Amanda Jenssen har släppt två nya låtar inför albumet som kommer den 14 november, så det är det jag lyssnar på just nu. Har ni några höstiga musiktips då får ni gärna kommentera dem.
♥Lovisa

Har typ gjort läxor hela kvällen!

Så här känner jag mig just nu:
 
Måste plugga lite till! Har Marina and the Diamonds i öronen, nu kööör vi igen! 
//Agnes

Portkod 1321

Har ett tips på en jättebra serie som började igår. Portkod 1321 heter den och är som Williams lista på svt play, och kommer ut med korta avsnitt en gång i veckan. Jag har kollat på de två första avsnitten som kom ut igår, och jag tycker att den verkar superbra! Ni kan kolla på den här om ni vill. 
 
 
♥Lovisa

14 oktober

 
Var med pappa på stan idag för att köpa en vinterjacka till mig. Hittade denna på Zara. Den är lite finare i verkligheten när man har den liksom knäppt. Jag gillar den jättemycket! 
 
 
Köpte också denna mössa från H&M. 
Nu kommer jag säkert att hålla mig varm i vinter!
♥Lovisa

Fotokurs!

Hej!
Idag har jag hela dagen varit på en fotograferingskurs! Oj långt ord!! Ivaifall, det var jättekul och nu ska jag vara med i en fotoutställning, kom och kolla. Vi var ute och fotograferade, gjorde bildanalyser och pratade om temat vi skulle ha på utställningen. Temat blev mellanrum. Det menas med mellanrum bland människor. JAg förstod inte först men sen gjorde jag det! Jag tror att det kommer bli jättekul! 
Jag har tyvärr inga bilder just nu, men men. 
Hejdå! 
//Agnes

Sleeapover

Hallå hallå ;)
Inatt så sov Anna hos moi. Vi har haft det jättenajs! ;) Vi har kollat på Hungergames, ätit pizza, fixat naglarna, ätit skitmycket godis, haha och bara pratat och haft det myysigt! På morgonen så gick vi upp vid elva och gjorde scones till frukost/ brunch. De blev suuperstora med goda. Efter det gick vi ut et tag eftersom att vi var helt övermätta. Vi hade en liten photoshoot haha!
 

 
 
På eftermiddagen cyklade jag med la familia till Artipelag och fikade! Det är så himla fint där ute!
 
Omg, vad irriterande att vissa bilder kommer på sne!
♥Lovisa
 
P.s. Till dig som frågade om min Tumblr: Den finns länkad i menyn! :)
 

x factor usa

 
Omg, den här tjejen är 13 år och hon sjunger sjuukt bra! Ni måste kolla på klippet! Jag har kollat på det typ 100 gånger!
♥Lovisa

Sweather

 
Idag så hade jag på mig min supermysiga tröja från GinaTricot som jag köpte för kanske två veckor sen. Jag har fått en del komplimanger för den och jag tror att det kan vara min nya favorit tröja! Den passar till jeans som är det jag har på mig nästan varje dag så det är ju en fördel...
Jag har också sett att båda Kenza och Angelica Blick har en likadan fast i en annan färg. De har ju rätt bra koll på kläder och så så jag känner mig väldigt trendig hihi ;). Har ni något favorit höstplagg? 
♥Lovisa

Orientering

Idag så hade sjuorna, åttorna och niorna från skolan orientering i Hellasgåden. Det gick faktiskt jättebra! Jag orienterade med Bea och vi kom i mål på ca 1 timme och 10 min efter att ha hittat 10 st kontroller. Det var kul, men eftersom att jag fortfarande är lite förskyld så var det lite jobbigt. Det var också superkallt och blåsigt så efteråt när vi skulle äta lunch (matsäck) så höll vi på att typ frysa ihjäl haha... 
 
 
♥Lovisa

8 oktober

Idag så har jag varit i skolan som vanligt. Jag har blandannat haft, spanska, matte och idrott. På idrotten så orienterade vi. Vi håller på att träna inför orienterings provet vi ska ha i Hellasgården på onsdag. Jag hoppas att det går bra, nu när vi har tränat så länge! Vi har också planerat inför hur vi ska samla in pengar till en klassresa i nian. Vi ska ha ett halloween disco för typ treorna i skolan, så nu håller vi på att förbereda inför det. 
Efter skolan åkte jag och Alva hem till mig. Vi gjorde fruktsallad som mellis, och sen så pluggade vi lite engelska och kollade på Wiliam Spetz videos. Nu har jag ätit middag, och pluggar Kemi, eftersom att vi har prov på joner, syror och baser på torsdag. 
 
 
Hihi, Alva i fredags när hon och hennes familj var och åt middag hos oss. 
♥Lovisa

Curly hair jao


Staden!

Igår var jag, mamma, Tilda och Edvin och Elina inne i stan. Vi gick till Beyond retro! Det var jättesnygga saker där men jag köpte ingenting. Sen så skulle mamma, tilda och Edvin på en hokey match och jag skulle vänt på ett ställe i stan och vänta på Elina som skulle komme efter att hon hade haft nollnig! När Elina kom så gick vi och drack världens godaste chai latte te med vaniljsmak! Det var så gott! Sen gick vi i lite affärer! Vi var inne på gina tricot och där köpte jag denna roliga lilla sak! 
HAhah! Kul va?
Hejdå! 
//Agnes

Jag har ju fortfarande inte visat kläderna!

obs!! inte tagna med kameran!!!
 
Från bytar dagen! 
 
 
Också från bytar dagen!
 
Jag fick ifrån mamma när hon kom hem från rom! Sen fick jag ett par dansbyxor och ett grått linne med volanger på! 
 
//Agnes

Fall leaves

 
Fotade lite löv idag. Med mobilen, men de blev väll rätt så fina ändå?
♥Lovisa
 
P.s. Vad vill ni läsa om här på bloggen? Mer outfits, bakning, collage, foto eller något annat? Har lite dåligt med blogginspiration just nu, så kommentera förslag! :)

Dagens Inspiration!

Alla bilder kommer från Lovisas tumblr! 
//Agnes

Instagram

Instagram bilder från de senaste dagarna/ veckorna:
 
   
 
1. Bild från när jag var i stan i söndags.
2. Jag innan orienteringen förra veckan.
3. Agnes och jag på skolfottot. 
4. På kvällen efter att jag hade varit och ätit på restaurang med familjen.
 
Klicka på bilderna så blir de större!
♥Lovisa

Sick

Idag så har jag stannat hemma från skolan eftersom att jag igår kände mig väldigt dålig, och idag så har jag varit snuvig, hostig och kännt mig allmänt trött. Men jag kommer nog kunna gå till skolan imorgon. Har haft det rätt så tråkigt idag, har gjort lite läxor kollat på The Notebook och faktiskt bakat också! Ingen annan i min familj kommer väll inte vilja äta dem, de är säkert nersmittade med förskylning haha... De blev kanske inte det vackraste jag har bakat med goda i alla fall! Filmade när jag bakar dem, så om jag orkar redigera så kanske filmen kommer upp på bloggen.
 
 
Såg denna roliga video på Fokis blogg, och tänkte att den passade ganska bra till inlägget. Får väll testa denna "ätteknik" på mina muffins. ;)
♥Lovisa

2 oktober

 
Dagens outfit
Tröja- GinaTricot
Jeans- JC
Skor- Skopunkten
Rygga- Accessorize 

Wings

 
Brukar inte gilla denna typ av musik, men man blir glad av denhär låten!
♥Lovisa

RSS 2.0