Hej på er!

Hej!
Lovisa, har ni varit i Eiffeltornet?!!! Åh, vad roligt! Jag har med spänning följt dina blogg inlägg från Paris:) Jag kan meddela att Nisse mår fin, fint! Idag fick han lite sol på nosen också. Agnes, hoppas att ni får det trevligt uppe i Norrland! Och, Sylle hoppas att det är bra i Skåne!

Idag var det strålande vackert väder! Alla höst löv lyste så fint i solen.

Ha det bra!
Kram Ida


Paris dag 3

I dag så har vi varit i Eiffel tornet!!! Det var jätte coolt och häftigt!
Vi gick upp jätte tidigt på morgonen och åt frukost för att komma så tidigt som möjligt till Eiffeltornet (det är alltid så långa köer att man vill komma tidigt för att slippa det). Vi åkte tunnelbana dit, och ställde oss sen i den redan då ganska långa kön. Det tog ca 45 minuter innan det var våran tur att åka upp. Man fick åka upp i en jätte stor hiss där ca 40 personer fick plats. Det var ganska läskigt i allafall i början all åka upp. Först åkte man upp två våningar, och sen fick man byta hiss för att komma upp til toppen. Det var oxå ganska läskigt! Men sen när man kom upp och hade varit där ett tag så vande man sig. Jag fick några bra bilder som jag ska lägga upp när jag kommer hem! Sen så åkte vi ner i gen till andr våningen, för där fanns det några butiker och en restaurang. Jag köpte ett litet eiffel torn som satt fast på en nyckel ring. Sen så åkte vi ända ner. Efter Eiffeltornet så gick vi till en restaurang där dom hade jätte god mat. Och till efter rätt så åt jag som en stor macaron med jordgubbar och grädde i. Den var jätte god! Efter det så gick vi runt lite i några parker. Sen gick pappa och Hanna till hotellet, och mamma och jag gick till ett litet shoppingcenter. Vi tittade runt i lite olika affärer, men köpte inget. Sen gick vi till hotellet för att hämta pappa och Hanna och sen gick vi ut och åt middag. Efter det tog vi en liten promenad, och nu så ska jag snart gå och lägga mig, för vi ska upp tidigt i morgon för att ta flygplanet hem!
Det är lite trist, men ändå skönt att komma hem! :)
Kramar från Lovisa!

Paris dag 2

Idag så var det första vi gjorde att åka till Notre Dame. Vi ville komma tidigt för att det inte skulle vara så supermycket folk när vi kom. Inne i kyrkan var det vääldigt högtidligt, och nästan lite läskigt, man var tvungen att vara tyst, och så var det en gudstjänst där det var två kvinnor som sjöng väldigt vackert. Efter det så gick vi omkring lite bland butikerna vid Notre Dame. Jag hittade och köpte en jätte fin ring, som jag blev super nöjd med! Efter det så gick vi och fikade och sen så gick vi till en jäte fin och mysig park där det i mitten av parken fanns en damm som man fick sätta i små båtar och segla med. Sen så fortsatte vi vidare till Cuartier Latin, där gick vi en bit längs med vattnet till som en liten bok affär som var jätte fin, men det är väldigt svårt att förklara den, men den var i alla fall väldigt mysig!. Sen åkte vi tillbaka till hotellet med metron och vilade en stund. Efter det så gick vi till en jätte mysig liten restaurang. Jag åt supergod spaghetti Bolonese (stavning?). Efter det så bestämmde vi oss för att åka och titta på Eiffeltornet i mörkret, för det lyser jätte fint då. När vi kom fram till platsen där man kan se och fotta Eiffeltornet bra ifrån så var det väldigt mysig och nästan lite mystiskt (haha) för det var några som spelade lite typ mystisk/mysig musik och så där. Det är svårt att förlklara men jag ska visa bilder sen.
Sen så åkte vi hem :)

P.S Förlåt för att det blev ett lite rörigt inlägg!

Höst lov...

Hej!
Hoppas att ni har ett bra höst lov! Vad spännande det låter allt med Paris, Lovisa!! Nisse mår bra, imorse fick han mat, vatten och en bit pinne! Jag ska släppa ut honom en stund sen! Idag ska jag sjunga i kyrkan med kören,det blir skoj! Ha det så bra!
Kram från Ida
P.s här kommer en bild på Tasse och nallarna


några saker ni kanske inte viste om mig!

1. jag har velat ha glösögon sedan jag var typ 5-6 år.
2. jag älskar att klättra i träd
3. jag gillar makor med banan på ;)
4. jag lyssnar helst på selena gomez, christina perri och ibland demi lovato
5. jag älskar att titta på film hehe
6. min favorit årstid är sommar
7. jag har jätte svårt för matte
8. jag har en dröm om att få åka till new york
9. jag har jätte mycket scen skräck
det var allt för mig! //Agnes

Paris dag 1

Heeeeej!
Nu så har vi äntligen internet här på vårat hotell rum! Vi bor på ett superbra och fint hotell som heter Saint James Albany. I morse när vi vaknade så gick vi ner och åt världens godaste frulle! Man  kunde äta typ wiener bröd och brownies med fruktsallad till frukost! Efter det så har vi gjort ganska mycket, först så åkte vi med metron till Museé d´Orsay och kollade på massor av berömda tavlor av tex Claude Monet. I affären som fanns där så köpte jag ett super coolt IPhone skal (till min ännsålänge obefintliga IPhone) med én av Monets tavlor på. Efter det så åkte vi vidare mot Sacré-Cour och Montmartre. Sacré Cour är en jätte berömd kyrka, och nedanför den så är det typ världens vackraste utsikt! Man kunde se ut över hela stan! Montmartre är området/stadsdelen som ligger runt om kring Sacré-Cour. Där gick vi omkring lite och tittade lite i affärer. Sen så åt vi lunch på ett Creperi. Där kunde man äta superstora och goda pannkakor! :) Sen så tog vi metron och åkte vidare till en annan del av staden för att promenera mot Triumph-bågen. På vägen så låg det massa fina affärer som tex Chanell mm. Men jag gick bara in på Zara. Men jag köpte inget. Sen när vi hade sett Triumph-bågen så åkte vi tillbaka till hotellet.
I morgon så ska vi åka til Notre- Dame. Och på måndag till Eiffeltornet!
Jag kan tyvär inte lägga upp några bilder nu, men när jag kommer hem så ska jag göra det!
Kramar/ Lovisa!

A Thousand Years

började precis lyssna på den och kan inte sluta lyssna på den. låten är med i breaking dawn ;) älskar låten och christina perri som sjunger! sjunger så himla bra!!!

heej igen!

sitter och lyssnar på selena gomez och fryser om fötterna. funderar på att möblera om mitt rume men det är så svårt att göra själv ;)
jag har inget att skriva...
Lovisa, hoppas du har det bra i Paris. Akta dig för alla vilda skator som ville ära upp våran lunch när vi var där ;) Det var rätt läskigt!
Hejdå! //AGNES


Heeej!

jag har inget att skriva just nu, kände att jag måste bli bättre på att blogga! Idag städar jag mitt rum och just nu ser det värre ut en vad det gjorde innan, haha. Alla kläder ligger på glovet och så där. På måndag bär det av till norrland. Ida kunde inte följa med, mycket tråkigt men sådant är livet. Som sagt jag har inget att skriva så jag skriver kanske senare! Hejdå!! //Agnes

HÖSTLOV!

nu är det äntligen höstlov och jag är så glad! jag har varit trött hela veckan så nu ska jag hem och sova!
här kommer en bild på en pumpa eftersom det är snart haloween (stavning)
ha en bra helg! //Agnes

Tjola hoppsan!

Hej!
Nu var det ett tag sen jag la upp ett inlägg, men det har varit mycket nu den senaste veckan. Idag hade jag Agnes och Sylle sånggrupp och jag fiol. Det var kul!
Snart vrider vi tillbaks klockan en timme, det får man inte glömma. Nu tycker jag att vi tar lite lov! Ellerhur? Imorgon blir det sista dagen innan lovet.  Ha ett trevligt höst lov allihopa!

Höst kram från Ida En höst cupcakes kanske? Tänkte att jag skulle lägga upp några goda höst recept under lovet. Håll utkik!

I morgon.... Paris!

Hejsan!
Nu så är jag väldigt glad! :D För jag ska åka till Paris i mogon! Jag vet inte riktigt om jag ska ta med mig datorn dit, så om jag inte gör det så kommer jag inte blogga för ens på tisdag, bara så att ni vet! :)
Men sen när jag kommer tillbaka så ska jag skriva massor!
Kramar!

Nästan inga läxor!!!

hejsan!
Just nu är jag mycket glad för jag har nästan inga läxor, bara spanska som man ska typ reflektera en rext om och någon orienterings utvärdering eller något. imårgon är det HÖSTLOV! så himla skönt!!!
Men nu sitter jag och väntar på att no:n ska börja! Har inget och skriva men här kommer en liten bild på min nyckelring. Inte så kul kanske men, men...
hehe, en liten giraff!
Hej då //Agnes

Orientering!

Hej, nu har vi kommit tillbaka från orienteringen för en stund sen. Alva var sjuk, men jag fick orientera med Filippa, för Bea som hon skulle ha orienterat med var också sjuk. Men det gick bra ändå!
Här kommer en bild från när jag var jätte glad för att vi hade hittat den sista kontrollen!
Haha, snygg ;)

Orientering...

Hej, idag så börjar vi skolan lite senare än vanligt för vi ska ha orienterings dag idag. Jag skulle egentligen ha sprungitt med Alva men nu så är hon sjuk, så jag vet inte riktigt hur jag ska göra... Men jag får hoppas att de löser sig...  Förlåt för lite dålig uppdatering av bloggen, men jag har inte hunnit! Men jag slänger in ett inlägg när jag kommer hem!
Ha det bäst!
Haha, snygg bild på mig och Agnes från igår! :)

Svenska...

hejsan!
nu väntar jag på att svenska ska börja. Här kommer några roliga bilder på mig när jag en dag hade jättetråkigt.
hehe
som sagt jag hade jätte tråkigt en dag!
ha en bra dag nu då så hörs vi snart!
//Agnes

Bilderna från fotto rundan...


















Haha ;) Det vart ganska många bilder men, men..
Ha en bra dag!

Väntar...

På att slöjden ska börja... Sorry för att jag inte laddade upp några bilder igår,  men det var för att jag var hemma hos Ida på Höstmys med Agnes och Sylvia. Det var jätte mysigt och kul. Lägger upp bilder från det sen! ;)
Gammal bild...

Tjaba!

Nu är jag hemma, och har super ont i fötterna! ;)
Hittade det mesta jag behövde. En jacka, två lång ärmade tröjar plus ett par lackleggings. Är nöjd :)
Men en sak som var lite dåligt var att inne på Monki så såg jag väääärldens finaste halsduk! Den var den finaste jag har sett ever! Tyvär så fick jag inte köpa den för jag har typ redan så många halsdukar, och jag ville inte köpa den för egna pengar pga att jag sparar dem till en system kamera. Så det var ju lite trist, men annars så var det bra!
kramisar!
P.S Jag lägger upp bilderna från min och Idas fottorunda imorgon!

Gammla bilder...

Halloj!
jag satt och tittade i min bildmapp och hittade några roliga gamla bilder! Här kommer dom!

åt fel håll, men, men

söt!

<3



snygga tilda...



 

Hejdå! //Agnes

Hejsan alla fina människor!

Idag så ska mamma och jag åka in till stan. Ska kolla på typ en jacka. Och en present till Ida (hehe). :)
Men sen så får vi se. Skriver mer senare.
Kram!

Love...

Vet inte varför jag älskar denna tröja från HM. It`s just so beutiful!

Väntar....

sitter och väntar på att dom andra ska sluta. Idag har vi haft so prov och sprungit som galningar på gympan. Idag fyller mina kusiner år! Jag skulle igentligen åka och hälsa på dom men jag är så trött så jag orkar inte...
Jag och Kimberly kanske ska planetra våran tidning idag! Här kommer dagens låt!
hejdå! //Agnes

Fikat...

Hejsan!
Idag efter skolan så åkte jag Ida, Agnes och Sylvia ner till Dellan i hammnen och fikade! Det var jätte mysigt!
Här kommer lite bilder!



















Önskar mig....

Alla kläder som jag visar upp nu är från Monki!
Hejdå! //Agnes

Gårdagen i ord

Hej!
Nu har jag tänkt berätta om min gårdag, inte i skolan utan efter skolan! Det började med att jag åkte och hämtade Edvin och Tilda på deras skola. Sen så åkte vi till Sikla och tittade på tyg som jag skulle köpa men jag hittade inte något. Sen så besökte vi Elinas skola! Det var jättefint där och jag blev jätte avensjuk på alla som sjöng så himla bra! Efter det gick vi och åt middag på en restaurang i Sickla galleria. Jag åt pasta och kyckling och det var sååå gott! Det var så gott så man kunde typ inte sluta äta ;) Sen åkte vi hem och jag pluggade till typ kl 22.00. Så imårse så höll jag på att dö av trötthet!
Idag så ska jag och sylle träffa Ida ;) Jag och sylle ska fika med henne!
Ha det bra! //Agnes

Gammal bild...

På Agnes,mig och Ida är med lite på hörnet ;)
Saknar denna långhåriga tid...

Fottat med Ida!

Hejsan!
Nu så har jag precis vart ute och fottat lite med Ida. Det var jätte kul, förutom att det inte var så soligt och att Idas kamera laddade ur efter ett tag. Jag lägger upp lite bilder från det i morgon eller senare i veckan. :)
Här kommer några fina höstbilder från weheartit.com så länge!

Tja!

Sitter och väntar på att SOn ska börja!

HEJ I HÖSTREGNET


Hej!
Här är en liten dikt som jag skrivit!
En liten rolig sak: Boken Cirkeln som jag läst och även vet att Kimberly läst och Lovisa läser har fått något slags pris idag! Roligt va? För oss "Cirkeln" fan. Fast jag måste säga att jag tyckte den var lite läskig! Tasse är här bredvid mig och spinner så trevligt! Jag har nu gjort jätte många luftmaskor på min virkning, så att den är som ett långt snöre. Men, jag vet inte riktigt vad jag ska ha den till dessvärre. Kanske ett armband?
Ha det bra!
Kram IDA

Ändrad design!

Har ändrat till en lite höstigare. Gillar ni den?
Och till Agnes och Ida: Om ni inte gillar den så säg, det så ändrar jag den! :)

Bilden jag lovade!

hej!
nu ska jag äntligen lägga upp bilden jag har lovat lägga upp i typ 2 veckor nu så här kommer den! Plus några bilder från när jag, sylle och ida va ute och seglade!
Jag har en till bild men den här var den bästa ;)
från när vi seglade!
jag hade flera bilder från seglingen men det här var dom finaste typ;) det var allt för den här gången!
hejdå! //Agnes

Redovisat!

Nu så har jag precis haft Engelska. Och jag hade min redovisning om Tove Styrke. Jag var lite nervös, men det gick bra! :) Här ovanför är låten som jag spelade upp!

Dagens randiga outfit!

Haha, Agnes och jag hade typ likadana tröjor idag! Visst e vi snygga!?
Haha,ignorera mitt fula fejs! ;)

bild, bobloteket

hej!
nu sitter jag på bibloteket och gör inget alls! men jag lovade att jag skulle lägga ut bilden som jag lovade men jag har inte gjort det, men den kommer snart! ville bara säga det! hejdå! //Agnes

Önskar mig!

Denna jacka från Bik Bok är såå snygg! Hoppas att jag kan köpa den nån gång...
P.S Den är snyggare i verkligheten!

Ture Sventon i Paris

  Bokrecencion:
Ture Sventon i Paris
Författare: Åke Holmber
*****************************************************
Ett slott försvinner spårlöst i Frankrike. Ture Sventon är genast där och löser fallet, som alltid!

Jag gillar den här boken! Den har en bra handling, men samtidigt en smula humor!

HA DET GOTT IGELKOTT! /IDA<3

Söndags hälsning från Ida



Hej!
Eftersom Lovisa pratat så mycket om Picnic, så tänte jag ,att då får väll jag ta och prova det!
Och, jag måste säga att det är jätte kul!Jag håller med dig Lovisa! Den här bilden ovan fanns på hemsidan, men jag testade att lägga till lite text!

Idag har Sylle varit här! Det var roligt!   
Ha det så bra!
Kram Ida

Bakat Muffins!

I morse så bakade jag och mamma hallon och lime muffins!
Dom ser godare ut i verkligheten än på bild, men bilderna är tagna med webcam,så ni får ursäkta bildkvaliteten, som jag sedan har försökt snygga till i Picnick (haha,förlåt för att jag tjatar så mkt om Picninck, men jag äälskar det!).
/ Bye bye från Lovisa!

London,Paris,New York,Berlin...



Bild: Tagen av mig utanför Harrods i London. Redigerad I Picnick.

Jag älskar verkligen storstäder,har bara varit i Stockholm och London,men på höstlovet så bär det av till Paris! Längtar i hjäl mig!

P.S Haha, lite fail att jag glömde stort L i London, på bilden. Men, men...

Lördag...



Idag har jag och Agnes som sagt varit iväg på amigurumi kurs! Det var jätte skojigt!
Och, vet ni vad? Nu kan jag gära maskor och ögglor!(Eller som vi kom på-maskar och ugglor) Är det inte fantstiskt?! 
Jag och Lovisa lekte även med Tasse idag och han fick tillochmed vädra nosen en stund i höstluften!
Här kommer ett litet recept:

Choklad Fondue 
Ingredienser:
3 dl vispgrädde
200 gram mörk choklad
1 1/2 tsk vaniljsocker
2 msk smör
Frukt och bär: Tex: Jordgubbar, kiwi, physalis, banan, päron, äpple. Ja, man kan helt enkelt välja vad man gillar!

Så här gör du:
1. Skölj,skala och dela frukten i mindre bitar. Lägg dem på ett fint fat.

2. Koka upp grädden i en kastrull. Lägg chokladen i bitar. Rör tills den har smält. Tillsätt vaniljsocker och smör.'

3. Häll såsen i en skål som tål värme. Ställ den i mittet på fatet med ett värme ljus under.

Ät och njut!! Ha en fortsatt trevlig helg! Hej från Ida!


min helg- hitills

hejsan!
Nu ska jag berätta om min helg! Igår så var det ju fredag och efter skolan så följde kimberly med mig hem! Vi skulle planera våran tidning men mamma hade hyrt water for elephants till oss och den var typ 2 timmar lång så då han vi inte planera våran tidning för kimberly åkte hem vid typ 5.
Sen idag på lördagen den 15 så var jag ocg Ida på amigurumi kurs! Det var jätte kul, men också väldigt klurigt. Sen efter amigurumi kursen så var jag och ida och fikade på delselius! Det var jätte mycket folk där, speciellt turister. När vi hade fikat så cyklade vi till ett kastanie (stavning) träd och plåckade kastanier. ;) Det känns värkligen som det håller på att bli höst nu. I torsdags så var jag och sylle och väntade på ida innan sång gruppen, och då tog jag en jätte fin ögonblicks bild som jag har lovat att lägga upp! Den kommer nog imårgon eller på måndag! Men nu har jag typ skrivigt världens längsta inlägg så nu ska jag sluta!
Hejdå! //Agnes

Virkat...

Idag så har jag virkat lte. Detta är resultatet!
Blev den snygg? Kommentera gärna! :)

Hahaha....

Sitter och kollar på klipp med "simos cat" på youtube. Om ni söker på "Simons cat" så kommer det upp massa roliga videos med dom. Ett tips om ni har tråkigt nån dag!

Trevlig helg!

HEJ!
Hoppas att ni får en trevlig helg!
Här kommer en lite kul bild som jag ritat på oss som bloggar!
Just  nu är Tasse väldigt gullig och kelig!
Jag måste bara tipsa om  ett program som heter:Google sketchup
Vi  har hållt på med det på tekniken i skolan och det är faktisk jätte roligt, man kan bygga hus och, tja, lite vad man vill.
Här är även en annan fin kattbild!
Hej från IDA<3

Tjenare!

Hejsan nu så sitter jag här och har inget att göra. Jag har försökt att virka lite. Tänkte göra en handledsvärmare, men vi får se hur det blir med den saken. Annars så fick vi idag ett brev där man kunde gå in och kolla på skolfottona (och sen beställa) jag blev ju inte diirekt asbra på varken klass fottot eller på dom enskilda bilderna. Visar karnske nån sen... I helgen så ska jag typ på lördag åka till stan och köpa en life mer varm jacka än den jag har nu (som den frusna person jag är har jag gått runt och frusit sedan slutet av augusti i min softshell jacka) hoppas att jag hittar någon som är både praktisk (det som mamma tycker är det viktigaste när man köper kläder) och snygg (som jag tycker är gaanska viktigt.
Vad ska ni göra i helgen?
/ Lovisa
P.S Sorry för bristen på bilder. Kommer snarast!

Musikskolan..

Hej!
Nu har jag, Agnes och Sylle varit och sjungit och fikat, det var mysigt!!
Jag måste bara berömma Lovisa för den jätte fina headern, hur har du kunnat göra den?!
Här kommer ett klipp från Youtube! Det är min klass och paralellklasen som sjunger på höstkonserten!
Ha det bra!
Kramar från IDA<3<3

Hejsan!

Som ni ser så har jag fixat en ny header nu! Vad tycker ni om den? :)
Nu så ska jag alldeles strax iväg på träning!
Vi hörs! :)

Sitter på bibloteket med sylle!

hejsan!
just nu sitter jag på bibloteket med sylle! Vi sitter och väntar på att ida ska komma så ska vi sen gå till delselius och fika!! Mys! Imårgon då är det ju matte prov, och jag är lite nervös faktiskt för jag är inte så bra, hehe. Men lite kan jag så tumme upp för det! Här kommer en bild på mig och sylle!
ha en fortsatt trevlig dag!
Hejdå! //Agnes

Redigerade lite på picnick...

Hejsan, här är en bild som jag redigerade lite på picnick.
PS. Det blev något konstigt med designen, så ni kan tyvär inte se den. Men jag ska fixa det.

Lite design ändringar...

Jag har ändrar hur texten ser ut. Vad tycker ni? Är det svårt att läsa, eller blev det snyggt? :)
Kommentera gärna!

Mhmmhm...

Idag har inte mycket hänt.
Vad som händer i min dator nu.
Presentationen till Engelskan kommer nog ta ett tag att bli färdig med... Pust...

Bibloteket...

hej!
just nu sitter jag på bibloteket och försöker plugga med jag är ju så himla sämst på typ allt så jag gör inte så mycket. Men jag käpmar på! Förlåt att jag inte har bloggat på länge men jag har bara inte hunnit. jag har inte något att skriva så nu ska jag inte sitta här och tråka ut er! Vi hörs imårgon! här kommer några fina bilder från weheartit.com!
längtar efter sommaren ;)
hejdå!

Hellu! c:

Hejsan!
Sorry för att jag inte har skrivit så mycket. Men det är för att jag har haft typ 100000 läxor at göra mm.
Det ska i alla fall bli ändring på det nu! Lite senare så ska Jag lägga in lite bilder tror jag.
See ya!
Alva har precis klippt lugg så jag tänkte kolla om jag passade i det. Vad säger ni ska jag satsa på lugg eller inte nästa gång jag är hos frissan? :)

Hej på er!

Hej allesamans!

Ni får ursäkta att jag inte bloggat något alls denna vecka!
i torsdags och fredags hade vi konsert i Katarina kyrka. Det var en jätte fin konsert. Det kändes lite speciellt att stå där och sjunga för första gången, men det var en härlig känsla, även fast det var nervöst!
Vi sjöng b.la. "Jesus christ Superstar" och "The phantoom of the opera"   
Hoppas att ni får en trevlig helg!
- Det här var kyrkan vi sjöng i

Kram från Ida<3  

P.s Snart kommer ett nytt avsnitt av " En ovanlig eftermiddag"! Det missar ni väll inte?


Idol...

Kollar ni på Idol? Jag är en såndär liten Idol nörd som har sett typ varje avsnitt.
I går så åke ju Roshanna ut. Vad tyckte ni om henne? I går så tyckte jag att hon verkligen var jätte dålig, och hon har inte direkt varit min favorit innan det heller så det var helt ok för mig att det var hon som åkte ut.
Här är mina favriter i ordning:

1.Moa
2. Amanda F
3. Molly
4. Emil
5. Amanda P

Det var allt!

P.s här kommer en bild på min Ulrik Munther vägg hemma ;)



Den kom lite på sne, men visst är den snygg i allafall?! :)

Tja!

Nu så har jag kommit hem från skolan för en stund sen.
Det har varit en typ helt vanlig dag, och vi har inte direkt gjort något speciellt. Men det är i allafall sjukt skönt med helg!
Fast jag kommer ha ganska mycket att göra i helgen så jag kommer inte dirket ha så mycket tid till att typ bara slappa! I morgon så måste jag plugga på en massa läxor (SO,NO,matte,spanska,engelska...) och så måste jag köpa nya fotbolls/gympa kläder eftersom att jag har vuxit ur/ slarvat bort allt! Och sen på söndagen så är det fotbollscup. Vi ska samlas vi Ingarö redan klocka 7 på morgonen! Sjukt tidigt/jobbigt!
Men jag hoppas att det blir kul i alla fall! ;)
hahahahaha! Bilden med marsvinet (som kommer här ifrån) gjorde min dag!

läxor, läxor och mera läxor + Bibloteket - igen

hej!
just nu sitter jag på bibloteket- igen. tredje dagen den här veckan!! ivaifall, lärarna har typ fått fnatt eller nåt för vi har typ läxor i alla ämnen!!!! Jag dööööör! Så jag måste typ plugga hela helgen! Här är dagens låt!
ledsen över alla läxor....
hejdå! //Agnes

Hemma...

Alva is with me after school today.
Vi håller på med läxor (låtsas vi) ;)
Alva tränar joga mellan Engelskan och matten...
Alva kollar fejsbook... Medans Lovisa försöker säga till henne på skarpen att "men hallå, vi måste börja med Engelskan nu faktiskt!"

Sitter i fönstret....

hejsan!
Nu sitter jag i fönstret i ladan och väntar på Kimberly, Sylle och Anna på att dom ska sluta sin Engelska lektion. Min mobil har fått fötter så om ni ser någon vit Aino (stavning) så är det min. Den har typ 4 stora sprickor på skärmen.
Ivaifall. Idag så var vi och orienterade (stavning) i gustavsberg och det var jätte jobbingt för vi fick jättebrottom i slutet. Här kommer en liten bild<3
från wehaertit.com <3
Hejdå! //Agnes

Hej på er!

Nu så har jag varit hos Ida (hon bor granne med mig så det är typ 10 meter från henne till mig ;)) och kollat på hennes suuuuper söta kattunge. Den var supergullig och väldigt lekful! Jag ska säga till Ida på skarpen att lägga in några nya bilder på den! ;) haha
Aja, nu så ska jag snart till ridningen, vi ska ha teori idag, så vi behöver inte komma så långt innan för att borsta hästen och så.
Hej då :)

hej!

igår var det skolfotto och då hade jag på mig det här!
Bruna byxor från Elinas gaderob
Vit tröja med mönster!
Hejdå! //Agnes

Tisdags videobloggen! :D

Denna veckas videoblogg med Alva och Lovisa! WOHO! Som vi alla har längtat! Äntligen är den härr! ;)


Innan engelskan...

Hej nu så ska vi snart gå på engelska lektion...
Vi ska typ ha förhör, så hoppas att det går bra :)
En inte så jätte snygg bild på mig, och snygga Alva (som alltid blir orättvis bra på bild) utanför L1. ;)
C ya!
/Lovisa

Skolfotto...

Hej,idag i skolan så tog vi skolfotto, jag vet inte dirkt om det blev så bra, men jaja. Lite senare så ska jag nog åka till bibblan för jag ska låna den senaste " ELLE" för att det står om Tove Styrke i den. Och det måste jag ju bara läsa! Bye bye äppelpaj är gott!

 Bild på omslaget :)

Hejsan!

Idag har jag gjort exakt ingenting som vanligt! Jag har lyssnat på en massa skön musik från Idol. Altså jag är helt beroende, jag kan verkligen inte sluta lyssna! det är helt sjukt!!!! Här kommer en av mina favoriter!


Hon är så himla bra att jag typ storgråter när jag lyssnar på henne. Men det är en av mina favoriter, jag har fler!
Hejdå! //Agnes

Boktips: Mycket mer än så

Hej på er!
Här kommer ett boktips från mig(Ida)

Namn: Mycket mer än så  

Författare: Sarah Dessen

Handling: Auden har ända sen hon varit liten varit lite olik andra barn, när dom har cyklat och  lekt lekar, har hon varit försjunken i sina böcker. Hon heller aldrig haft en riktig vänn som hon kunnat prata med om sånt som varit och är jobbigt för henne- att hon inte sover om nätterna.  Detta förändras när hon tillbrinngar sin sommar hos sin pappa och hans nya familj vid kusten. Där lär hon sig mycket om livet och hon träffar Eli.

Kommentar: Jag tyckte att den här boken var bra! Den hade ett tydligt och bra budskap som följde genom hela boken.

Poäng:  4/5 solar

Kattunge på väg!

Hej på er!

Vet ni vad, på söndag ska vi få en lite kattunge!!! Pappa och Emma kommer med den från Dalarna.
Här är två bilder...


Kram Ida

Villket ska jag välja?



Villket av dessa nagellack ska jag ha på skolfottot? Hjälp mig att välja genom att rösta på det ni tycker var finast i kommentarerna. Det som får flest röster tar jag! :)

RSS 2.0