The way/ tatooed heart

Så himla fiint!
//Agnes
 

Sweather weather

 
Denna låt är kanske mer en sommarlåt för många men jag har inte börjat lyssna på den för ens några veckor sedan. Första gången jag hörde den fattade jag inte riktigt hypen över låten, men nu verkligen älskar jag den! Kan lyssna på den hur många gånger som helst!
 
♥Lovisa

No phone

Hade lite panik igår när min mobil var typ sönder i ett par timmar. Den gick liksom inte att låsa upp typ och skärmen var typ fryst. Såg framför mig hur jag skulle behöva gå mobillös ända fram till jul... Men sen imorse så funkade den som tur var! Hahah men gud vad bortskämd man är egentligen. Det är nog en rätt stor del av befolkningen som klarar sig jättebra utan mobil men det känns bara som en trygghet att ha den liksom. 
 
 
♥Lovisa

Intresseklubben antecknar

Satt och läste igenom lite gammla blogginlägg från förra året och det var faktiskt jättekul! Jag kanske borde skriva lite intressantare så att jag har något kul att läsa nästa år haha nejmen gud tror faktiskt inte att det blir bra inlägg om man bara tänker på vad andra (eller en själv om några år...) vill läsa. Känner att mina inlägg blir flummigare och flummigare haha men det är väl så det ska vara om de blir så, haha oklart men ja... 
 
Kan ju berätta lite om min sjukt intressanta skoldag! Började dagen med musik då vi spelade "Wake me up" med Avicii på piano. Det är faktiskt superkul när man inser att det inte är så svårt som det kan verka och man får spela en låt man faktiskt gillar. Sen hade vi lite typ betygssamtal med vår lärare en och en där han berättade lite om hur man ligger till och vad man kunde göra för att förbättra sig. Kommer nog ligga på ett C eller B om jag kämpar lite.
 
Efter det stog den fruktade mattelektionen med diagnos på schemat. Det gick faktiskt nästan onödigt bra för mig med tanke på hur lite jag hade pluggat, detta kanske uppmuntar mig till att fortsätta på den vägen haha... Lunch med flygande jacob gick väl ner men är inte så förtjust i mat med banan i.
 
 
Efter lunch hade vi engelska, vi fick titta på en kort intervju med Jimmie Åkesson och sen skulle vi göra en reflektion kring det. Min engelska- och svenskalärare är liiite för förtjust i att vi ska skriva reflektioner om allt möjligt. Vi gjorde en exakt likadan förra veckan fast temat var plastikoperatioer. Det är väl bra att vi får lära oss att se samband, perspektiv, att använda "linking words" och göra en bra styckeindelninar men efter ett tag kan det bli lite upprepande. Dock kommer jag vara sjukt bra på det i gymnasiet hahah!
 
 
Sista lektionen för dagen var so. Vi fortsatte med andra världskriget och i slutet av lektionen fick de som inte hade bråttom till bussen tillbaka sina prov. Alltså fick inte jag tillbaks mitt prov. Men det kanske var lika bra, kanske hade blivit en dålig start på helgen haha. 
 
Och nu sitter jag här hemma i min soffa och funderar på om det är för tidigt att lägga upp sin önskelista på bloggen. Såg att några andra bloggare hade gjort det men det är ju inte ens december... Väntar kanske lite till, eller vad tycker ni? Är ni intresserade? 
 
 
Känner att jag helt har gett upp idéen att ha en proffsig fotoblogg...
♥Lovisa

Schoooooool

Asså åh jag hatar att vara dålig på saker. Jag vill lixom vara bra på något direkt, gärna innan jag ens försökt. Hatar när matten är svår, det är jobbigt att springa 2 km och man inte kan finna en enda snygg outfit i sin garderob.
 
Har mattediagnos imorrn och var inte så smart och glömde mattehäftet i skåpet så nu kan jag inte se uträkningarna jag gjorde igår och jag har ingen lust eller ide om hur jag ska kunna komma vidare med uppgifterna. Har diagnos igen om två veckor så får försöka planera lite bättre till den så kanske jag kan kompensera för denna som antagligen inte kommer gå så bra... 
 
Aja ska göra lite spanska glosor och fixa till min no presention riktigt snygg istället så kanske jag känner mig lite bättre på något sätt. 
 
 
♥Lovisa

Kimmy och Jag

 

Hej!

I helgen har jag äntligen träffat konfirmations gruppen och det var så roligt! Några från gruppen hade fixat haloween part och det var jätte trevligt! Hoppas vi kan ses snart igen!
Just nu sitter jag på bibloteket och ska snart gå till sången jag och ida går på! Imorgon kanske jag och ida ska åka in till stan för att jag måste hadla lite saker och sedan ha filmkväll! 
Är det bara jag som längtar lite tills det snöar? Jag längtar till man går ut och man ser de fina små snöflingorna åka till marken och ljus och allt mys är på plats. Dock är det ju inte så mysigt när det blåser och snöar samtidigt haha. Nu måste jag gå, vi hörs! 
Kram! //Agnes

Hellu



Fett smart att man kan skriva inlägg från mobilen. 

...

Kaffe eller te
Svart eller vitt
Bok eller film
Havet eller pool
Sommar eller vinter 
Bad eller dusch
Katt eller hund
Stad eller landsbygd
Chips eller popcorn
Lyx eller budget
Potatis eller pasta
Guld eller silver
Biljard eller bowling
Morgon eller kväll
Choklad eller vanilj
Sola eller bada
Skidsemester eller solsemester
Julafton eller midsommarafton
Hemmakväll eller utekväll
Bärbar eller stationär dator
Glass eller godis
Jeans eller mjukisbyxor
Ringa eller sms:a
Enkel eller dubbelsäng
Blyerts eller bläck
Halsband eller armband
Halstabletter eller tuggummi
Tidning eller bok
Skridskor eller skidor
Varm eller kall o’boy
Höst eller vår
Födelsedag eller julafton
Harry Potter eller Sagan om ringen
Inga barn eller 10 barn
Skånska eller göteborgska
Rosa eller lila
Klänning eller kjol
Nagellack eller läppstift
Sanning eller konsekvens
Långt hår eller kort hår
Äpple eller apelsin
Hockey eller fotboll
Puss eller kram
Mac eller PC
Älskad eller framgångsrik
Superstark eller supersnabb
Ketchup eller senap
Konsert eller spa
Fota eller bli fotad
Skräckfilm eller romantisk komedi
Blind eller stum


/Agnes 


NONONO

Åh men hallå Sverige är ju bäst på musik ärligt talat haha. Min senaste upptäckt är NONONO och nu tänker jag inte skriva något i stil med att musiken är YESYESYES för det är redan gjort. Videon är ju också så himla skön med kaninen hahah. 
  
 
♥Lovisa

Home again

 
Är hemma igen. Känns nice med sin egna säng och så men skulle gärna tagit med mig vädret hit haha. 
 
Älskar Zara Larssons nya låt appropå ingenting. Hon är fett cool haha. 
 

RSS 2.0