31 Augusti

Har verkligen inte gjort något särskilt sen jag bloggade i onsdags. Bara varit i skolan och så. Inte idag heller haha, men jag kände att jag borde göra ett inlägg!
 
Eftersom att jag inte har något annat att skriva om, så tänkte jag att jag skulle tipsa er om lite saker:
 
Låtarna jag har lyssnat mest på de senaste veckorna:
(Drop Dead) Beautiful- Britney Spears
I love you, Ono- Stereo total
As long as you love me- Justin Bieber
I love it- Icona Pop
Lykligare nu- Linnea Henriksson
Both of us- B.o.B feat Taylor Swift
 



Appar:
LINE Camera "upptäckte" jag faktiskt igår. Så jag har inte hunnit använda den så mycket än. Men hitintills så verkar den bra. Det är en gratis fottoapp där man kan lägga till en massa olika effekter och "klistermärken" på sina bilder. Den är verkligen värd att testa!
 
 
 
Youtube videos:
Det är genom denna video som jag upptäckte låten, I love you, Ono med Stereo total som jag tipsade om här över. Videon är egentligen en reklamfilm för Diors parfym, Dior Addict. Men det är verkligen inte som en reklam. Den är verkligen så glad och sommrig (kan vara kul att kolla på nu när vädret inte visar sig från sin bästa sida). Min favorit del i videon är när Daphne Groeneveld som är "huvudperson" i videon sitter på ett cafe och har en katt på huvudet. Jag vet att det låter konstigt haha, men kolla på videon så fattar ni!
 
 
Det var allt för denna gång!
♥Lovisa

Good Morning!

Idag har jag sovmorgon! Så jag gick upp 1 h senare än vad jag brukar ( jag gick upp halv 8) och nu så är det typ 45 min kvar tills jag måste gå till bussen! Najs! 
Efter skolan när ja har slutat så ska jag följa med Linnea till Gustavsbergs badat och gymma! Haha vad cool jag lät där ;). Så vi får de hur det går. Nu ska jag öva lite Spanska och sen får vi se vad jag hinner mer.
 
Gammal bild haha!
♥Lovisa

Hipp, Hipp hurra!

Ja, vad ska man säga? 
Bloggen fyller 1 år idag! Det tycker jag vi firar med en tårta! 
 
 
Grattis bloggen! 
När fyller era bloggar år?
//Agnes

Grattis bloggen!

Idag så har vi haft bloggen i 1 år! Visst är det lite coolt!
 
 
♥Lovisa

Skola

Idag så var det min första "riktiga" skoldag. Alltså vi följde schemat med lektioner och så. Jag har redan fått tre läxor! De är inte så jättesvåra/ jobbiga, men ändå. Lärarna kunde ju ta det liite lugnt i början haha!
 
Ser verkligen jättekort ut på denna bild haha! Jag får skylla på Linnea som tog bilden. ;)
 
Dagens snea outfit:
Jacka- H&M
Tröja- Hilfiger Denim
Jeans- Gina Tricot
Stövlar- Tretorn
Ryggsäck- Accesorize
 
♥Lovisa

Äppelpaj

 
Hemma så hade vi köpt en massa äpplen som var jätte mjöliga, och inte alls speciellt goda. Så mamma och jag bestämmde oss för att göra en äppelpaj av de äpplena och några från vårat egna träd. Det blev faktiskt jättebra tycker jag med glass till, och man kände inte alls att äpplena var mjöliga när de var i en paj! Så det är ett tips om ni har äpplen som inte är så goda/ lite övermogna hemma! 
♥Lovisa

Teenager posts

 
Jag vet att det är störande när folk lägger upp långa listor med sådana här på sina bloggar. Men jag ville ändå lägga upp dessa för de stämmer så himla bra in på mig haha... 
 
Nu på morgonen/ förmiddagen så har jag sprungit en runda med mamma och sen duchat. Älskar verkligen känslan när man precis har duchat, man känner sig så himla ren liksom haha! 
♥Lovisa

Lovisadagen!

Idag så vaknade jag så sent som kvart i elva! Brukar aldrig sova så länge annars, men jag gissar att det var på grund av att vi sov så lite när vi var på Hällen. 
 
Det är också som rubriken säger Lovisadagen idag! Jag har namnsdag! I min familj brukar vi i princip alltid glömma bort när vi har namnsdag, men idag så kom vi på det när vi satt och åt middag! Jag tror att jag kommer bli "firad" med lite glass ( som vi skulle ha ätit ändå, men men...) till efterrätt så det blir nice!
 
 
 
Bild från Tumblr
♥Lovisa

Our last summer

Denna låt skulle jag vilja göra cover på. Alltså denna som dom sjunger på Mamma Mia! filmen. Jag tror ABBA har lite andra ord, jag tycker verklien om denna verision! Vad skulle ni tycka?
 
 
Tror ni att jag skulle kunna göra en cover på denna? Jag är inte så bra på Gitarr, jag kanske få ta hjälp av någon!
 
Kram! //Agnes

Hällen

På förmiddagen idag kom jag hem från Hällen, som stället vi var på hette. Vi har haft det jättekul. Vi har badat i ösregn, paddlat kanoter, grillat mashmallows och mycket annat! 
 
 
 
Min lunch som jag åt idag kommer på bild här nedanför. Jag gjorde en toast med ost och skinka, stekt ägg (som inte ser allt för aptitligt ut på bilden...) och vattenmelon. Blev en lättlagad men god lunch!
 
 
♥Lovisa

Shopping

Idag efter skolan så åkte jag in till Nacka Forum med Kimberly och Anna. Vi gick först och fikade på ett jättebra cafe som finns där. Allt är ekologiskt och det är jätte mysigt att sitta där för det är som fåtöljer och soffor i stället för stolar och så. Sen så gick vi till H&M för Kimberly skulle köpa jeans. Jag köpte också lite småsaker där. Sen så gick vi i lite olika affärer blandannat GinaTricot där jag köpte två saker för ett presentkort. Här under är en bild på allt som jag köpte.
 
 
Kofta- Gina Tricot
Halsduk- Gina Tricot
Mobilskal- Mediamarkt
Våtservetter- H&M
Örhängen- H&M
Ögonfrans böjare- H&M
BB creme- Maybelline
Hårolja- Proffs
 
Imorgon så ska vi till en typ lägergård med klasserna. Dit ska vi först "vandra" i 45 min, och sen när vi är där ska vi blandannat paddla kanot. På kvällen sen så ska vi sovaöver där tills på fredagen. Så varken Agnes eller jag kommer ha möjlighet till att blogga imorgon bara så att ni vet! 
♥Lovisa

Outfit

 
Gårdagens outfit:
Jacka och väska- H&M
Blus- Bershska
Jeans- Gina Tricot
Stövlar- Tretorn
 
Detta är vad jag hade på mig igår på skolfottot. Fast jag hade ju såklart inte jackan, väskan och stövlarna då, men ni kan ju föreställa er hur det såg ut hehe... 

Skolfotografering!

Idag var det skolfotografering i skolan! Det var kul!
När man skulle ta ensambilderna var det jättepinsamt för att jag var först och hela andra klassen var där samtidig som jag skulle ta kort. Sen så tog vi ett kompis kort, och ett kort med alla tjejerna i klassen fast alla var inte med. Det var synd. Jag längtar tills fotorna kommer! 
Kram kram! //Agnes 
 

Back to school

Nu så har jag kommit hem från min första skoldag efter sommarlovet. Det var helt okej, det känns kanske inte jätte kul att börja gå upp tidigt på morgonen och så igen. Men det är ändå kul att träffa alla i klassen igen!
Jag slutade också redan klockan halv ett efter luch idag, så det var inte så jobbigt direkt. 
 
Hela denna vecka ska vi ha "ovanliga" dagar, dvs att vi inte följer schemat och gör andra saker. 
Redan imorgon så har vi faktiskt skolfotto, vi brukar aldrig ha det så tidigt in på terminen med i år ska vi tydligen ha det. Så jag måste tvätta håret och bestämma vad jag ska ha på mig och så ikväll!
Har ni också börjat skolan, eller börjar ni senare i veckan?
 
 
Bildkälla
♥Lovisa

Caviar nails!

Såg en video på Youtube om hur man gör så kallade caviar nails. Jag vet inte riktigt varför de kallas så, kanske liknar själva strukturen kaviar lite?
Hur som helst så kom jag på att jag faktiskt har en massa små "pärlor" som liknade de hon använde i videon. Så jag bestämde mig för att prova!
Jag gjorde en nagel, först baslack, sen två lager silvrigt nagellack. Efter det så strödde jag på pärlorna och tryckte till dem lite. Sist så avslutade jag med ett topplack.

Är faktiskt ganska nöjd med resultatet. Nästa gång ska jag göra på alla naglar!


Chanel

 
Denna tavla/ fotto är av konstnären Clara Hallencreutz. Tycker att den verkligen är jättefin, och skulle gärna ha den på väggen i mitt rum.
♥Lovisa

Haul!

 
♥Lovisa
 

Summer

Idag har vårat internet hemma inte fungerat, eller det var någon som hade dragit ut internet sladden... Så det är därför jag inte har kunnat blogga något!
Håller på att ladda upp en video just nu, så den kommer upp om en liten stund!
 
♥Lovisa

Ung08

Idag så har jag varit på ung08 med Agnes, Sylvia och Alva. Det var rätt kul. Vi gick runt lite där, ritade på tygpåsar, åt glass mm. 
Sen vid halv tre tiden så åt vi lunch på Åhlens. Jag var jättehungrig så jag tog en spaghetti bolognese. När vi hade ätit klart så åkte de andra hem, men jag skulle stanna kvar i stan för att möta upp mamma och sen pappa. Mamma och jag gick lite på Åhlens och jag köpte en jättefin tröja som jag kan visa er en bild på någon dag! 
Efter det så mötte vi pappa och gick mot gammla stan där vi sen åt middag på en liten mysig restaurang. 
 
 
 
Bild 1: Agnes!
Bild 2: En parad som gick förbi Kungsan. 
Bild 3: Alva i tältet där man fick rita på tygpåsar.
Bild 4: Resultatet av min påse!
♥Lovisa

I made the dinner jao

 
//Agnes

Från igår till idag så var jag, Ida och Sylvia hos Agnes. Det var jättemysigt! Vi badade, hade picnick i solnedgången och tältade i Agnes trädgård!
 
 
♥Lovisa

This or that

Gossip Girl eller Sex and the City?

Glass eller Tårta?

Nyttig eller onyttigt? Beror på...

Shoppa eller fika? 

Bada eller sola?

London eller New York? Har aldrig varit i New York.

Sverige eller USA? 

Havet eller Pool?

Julafton eller Födelsedag? Gillar båda lika mycket!

Vinter eller sommar?

Sminkad eller Osminkad?

Pojkvän eller singel? Har ingen pojkvänn, men det verkar ju trevligt det med ;)

Smsa eller prata i telefon? Hatar att skriva sms det tar längre tid, och man får inte svar direkt!

Ful och rik eller Snygg och fattig? Dum fråga...

Hemmakväll eller utekväll? Det beror på vad man menar med utekväll haha...

Sova naken eller med pyjamas?

Rosa eller Blå? Gillar båda, men om jag var tvungen att bara ha kläder i den färgen skulle jag nog välja blå!

Sova eller Vaken

Blogg eller Facebook?

Känd eller okänd? Båda har sina fördelar!

Shoppa eller Blogga? Hahah

Listan är tagen från agnesmj.blogg.se

♥Lovisa


Youtube favoriter

 
 
 
 
 
♥Lovisa

Photoshoot

 
♥Lovisa

I will bring you flowera in the morning...


Out and runnig

Ut och springa en runda nurå. Är ni med? Så här kommer jag känna mig efter:

😱😲😂👍💩💩💩💩👎👌✌💪👣💀😜😝😰😰😰😰😰😰


Sickla

Idag var jag i Sickla. Hanna och pappa skulle se på Ice Age 4, så mamma och jag handlade lite saker.
Jag köpte: Ett par svarta jeans, till nu i höst när man kanske vill ha lite mörkare kläder på sig. Tränings kläder till skolgympan, fotbollen och när jag joggar/springer. Gummistövlar, det är ju risk att det kommer regna en del i höst. Almanacka och ett sudd till skolan. En bok om hur man blir bättre i skolan och så. Har börjat läsa lite i den och den verkar bra! 
 
 
Ser nu att denna bild verkligen var jättedålig. Men men...
♥Lovisa

Vintage

 
Dessa bilder tog jag när jag var hos min morfar i Finland förra sommaren. Såg inte för ens nu att bilderna var rätt så bra faktiskt! De är helt oredigerade också.
♥Lovisa

Fika

Var och fikade med Linnea och Ida på Dellan idag. Vart mysigt, för jag har inte träffat Linnea sen skolan slutade! Jag fikade en brownie och en lemonad med hallon, päron och citron i. Det var verkligen jättegott! 
Vi pratade lite om skolan, vi ska ju få betyg och så i höst, så vi peppade varandra lite om det eftersom att vi är lite nervösa haha! 
Innan medans jag och Ida väntade på Linnea eftersom att vi var lite tidiga så gick vi till bokoutleten i hamnen och köpte lite saker inför skolan. Jag köpte en linjal, fina post- it lappar och 12 st bläckpennor (det var som ett paket). Allt kostade 30 kronor tillsammans så det var ju ett fynd! 
Fottade tyvärr inget men här får ni två fina bilder på Linnea och Ida!
 
 
♥Lovisa

Dream room!

 
Den här tjejens rum är verkligen såå fint! Det är precis såhär jag vill ha mitt rum! Jag vet att det alldrig skulle fungera eftersom att hennes rum nog är nästan dubbelt så stort som mitt, och jag har ju inte direkt två (inte så jättestora men ändå!) walk in closets heller... Men jag kan ju i alla fall inspireras av hennes rum och kanske ta några ideer som faktiskt är rimliga för mitt rum!
♥Lovisa

Flera saker ni inte visste om mig!

Ibland drömmer jag om att bli sångerska eller dansare. 
Eller typ ställa upp i idol eller sjunga på någon skolavslutning. Men det går tyvär inte för jag har världens scenskräck! 
Men dansa är kul! Då är jag inte lika närvös. 
 
Jag skulle vilja göra en cover på någon låt och jag skulle vilja lägga upp den här på bloggen men jag är lite osäker!
 
Jag gillar mode!
 
Jag älskar att ha städat rum men hatar o städa. 
 
Jag gillar barnbrogram. Typ som Olivia och Charlie och Lola på Barnkanalen. Jag och Ida brukar sitta och diskutera barnbrogram hahah! 
 
Jag blir väldigt glad när jag ser en gammal frabror och en gubba som fortfarande är gifta. Det är så vakert!
 
Puss på er!
//Agnes
 
 
 
 
 
 
 
 

Är jag påhittig eller vad?

Detta är min nya klänning som jag fick från kära kusin:
 
Men, om man har någonting som skaver på klänningen så kan man vara så påhittig och göra så här:
 
 
 
Fikor också!
 
Bra va?
 
igår fixade jag mina naglar! Så där rosa o fint!
 
 
Herå!
//Agnes
 
 
 
 

Eftersom Lovisa gjorde det...

så ville jag med. 
Saker som ni kanske inte visste om mig!
 
Jag är väldigt blyg. 
Jo, jag kan vara väldigt blyg i vissa stunder och tio min senare är jag typ inte det. När jag träffar nya människor så vågar jag ibland inte säga någonting och ibland kan jag lixom skratta med dom. Det varijerar väldigt mycket. Och ibland så kan jag vara blyg inför min familj. Jag är lite knäpp, jag vet. 
 
Jag är född exakt på den dagen det var bäreknat. 
Ja, det är sant! Fast tiden vet jag inte, tror det är typ 18.30 eller nåt. Alla mina syskon var försenade när de föddes, fast jag vet inte hur lång tid Haha. 
 
Min största förebild i livet är Demi Lovato. 
Ja, jag gillar hennes musik jätte mycket också! 
 
 
Jag läser jätteofta denna blogg: http://claraslife.devote.se/ 
Tycker den är jättebra! Och rolig!
 
Jag älskar banan mackor!
Det är jättegott! Smaka det! 
 
Min dröm skulle vara att få åka till New York! Och massa andra platser med helst New york!
 
Jag har velat ha glasögon sedan jag var liten! Och i födelsedagspresent fick jag ett par fake! Blev jate glad, haha!
 
 
Jag skulle vilja jobba som servitris men efter att vi gjorde café i finsvik är jag tveksam. 
 
Det var nog allt för mig! 
//Agnes
 

Torsten Flink, Mjukglass och söta barn

 
Hola!
Igår var jag, Ida, Elina, Tilda och Edvin inne på Skansen. Det var jättekul!
Vi kom till skansken och åt lunch det första vi gjorde för vi var aphungriga! Och när vi satt där så kom Torsten Fink och pratade i telefon. Hahah asroligt. Ha ba "ja, du det är svårt att vara rödhårig" Och vi ba "okej". det var jättekul! Sen gick vi och kollade på alla djuren. Det fanns jättesöta lemurer! Lite senare på dagen så åt vi glass och jag och Elina delade på en mjukglass och det var typ något speciellt med den glassen för den smakade inte som alla andra mjukglassar! Mycket godare! Och när vi skulle gå hem så såg jag han som lädde Allsång på skansken förut. Typ Anders Ludin eller vad han heter. Det var kul!! HAhah! Och på skansken så såg vi jättesöta bebisar! Dom såg ut som änglabarn!!! 
Ivaifall. Sen gick vi hem till mormor och morfar och lämnde Tilda och Edvin som skulle sova där. 
Nu blev detta ett väldigt långt inlägg. 
Hejdå! //Agnes
 
 
Två bilder från Café öppningen!

Saker ni kanske inte visste om mig...

Jag är född en kvart för tidigt (eller en dag, det beror på hur man tänker). Jag föddes klockan 23.45 den 29 april. Men det var tänkt att jag skulle födas den 30 april!
 
Jag har inte bäddat min säng på typ en vecka... Lovar att jag ska göra det idag.
 
Jag har gått på ridning i sju år.
 
Det kanske inte är så många som vet det, men Taylor Swift är en av mina absoluta favorit artister.
 
Jag har varit i åtta länder; Sverige, Finland, Dannmark, England, Frankrike, Spanien, Grekland och Cypern.
 
Jag längtar faktiskt liite tills att skolan börjar. Men bara lite ;)
 
Jag tycker att jag kan vara väldigt irriterande och jobbig som person ibland.
 
Jag tycker att det är jätteroligt att hålla på med smink och sånt. Jag tycker att det är jättekul att hålla på att sminka andra. Men jag äger själv väldigt lite sminkprodukter.
 
Jag vill jättegärna ha mitt rum städat, men jag hatar att städa. Jag blir helt ärligt typ yr i huvudet när jag städar mitt rum.
 
Mina favoritbloggar är losagnes.blogg.se och chloeschuterman.chic.se.
 
Jag längtar faktiskt liite tills att skolan börjar. Men bara lite ;)
 
Jag äger 20 st nagellack.
 
Jag skulle vilja ändra designen på våran blogg, men jag vet inte riktigt hur! 
 
♥Lovisa

I ♥ Tumblr

Sorry för de olika bildstorlekarna, det gick tyvärr inte att fixa! Ni hittar min tumblr här.
♥Lovisa

Back to school

Jackets for every moment
 
Jackets for every moment by lovisa-snickars featuring a striped jacket
 
 
 
Scarves for fall
 
Scarves for fall by lovisa-snickars featuring circle scarves
 
 
 
Shoes for a walk
 
Shoes for a walk by lovisa-snickars featuring slip on shoes
 
 
Bags to carry, purses to prefer
 
Bags to carry, purses to prefer by lovisa-snickars featuring tote bags
 
 
Här ovanför har jag gjort några collage med saker som man kan behöva nu i höst när skolan börjar (om man tänker i klädväg). Jag har gjort fyra stycken i kategorierna jackor, scarves/ halsdukar, skor och väskor. Hoppas att detta kan ge er inspiration, och att känna i alla fall liite glädje med att skolan börjar igen snart!
♥Lovisa
 
P.s. 
Jag vet att det ändå är ganska lång tid tills skolan börjar, och jag vill inte få er att tänka något annat med dessa collage. Det var mest en kul grej att göra, och man kan ju behöva förbereda sig ett tag innan... Jag lovar också att det inte kommer komma upp mer collage nu på ett tag, jag vet att jag har lagt upp rätt så många på senaste tiden hehe. ;)
 

Barnvakt

Idag ska jag vara barnvakt. Till mina småsyskon. 
 
Igår så kom Tilda bara: 
Jag ska leka pippi. Har du sätt någon spunk?
Och ja bara:
 
Och hon bara: 
 
Så normala är vi. 
Hej hej! 
//Agnes

Classic with a twist

Classic with a twist
 
 
Detta är nog mitt favorit collage av de jag hittills gjort på polyvore (och mitt senaste vilket kanske betyder att jag blir bättre med tiden?). Gillar verkligen allt i det (utom möjligtvis den begia jackan, men jag hittade ingen annan finare i den färgen haha) och färgerna är några av mina favoriter. Tycker speciellt om den blå väskan! Visst är den söt! Ni får som vanligt klicka på collaget för att komma till sidan där ni kan se var allt kommer ifrån!
♥Lovisa
 

Ikea

Idag så har vi varit på ikea. Jag ska börja göra om mitt rum så vi kollade på lite saker till det. Vi köpte inte så jätte mycket saker  (till mitt rum) eftersom att jag inte har målat om än, vilket jag antagligen inte kommer göra för än sent i höst/ i vinter. Så då är det ju lite onödigt att börja möblera om/ sätta upp massa nya saker, innan det är gjort. Jag fick i alla fall med mig en ny skrivbordslampa, pennställ, papperskorg och några mappar som egentligen inte hör till rummet, men jag ska ha dem i skolan i höst! 
 
 
Bild från när vi åkte hem från min farmor, och hade turen att få se en fin regbåge!
♥Lovisa

You know you love me

Idag så har jag varit och badat me la familia. Det var inte så jätte varmt i vattnet så jag tog mest ett snabbt dopp för att svalka mig. Det var till skillnad från i vattnet ganska varmt i luften idag. 
 
Resaten av dagen har jag i princip bara tillbringat (känner att jag använde många "svåra" ord här haha...) tittandes på världens bästa serie: Gossip Girl. Jag tror att jag har kollat på minst fyra avsnitt idag! Crazy I know... Men är man obsessed så är man... 
Om ni inte är trogna gg tittare så rekomenderar jag er att se det här (det gick inte att ladda upp klippet på bloggen så ni får klicka på länken) det är enligt mig det bästa i hela säsong 1! I och för sig så kommer ni kanske inte riktigt förstå vad det hela handlar om men jag tror att ni kommer tycka att det är roligt i alla fall!
 
 
xoxo Lovisa... 

Sorry for party rocking

Jag vet att jag inte har bloggat på hela dagen idag så sorry för det. Jag har inte ens någon bra ursäkt för jag har ungefär bara läst och inte gjort något speciellt alls idag... Eller jo förresten jag var ute på en kort joggning runda, men det är väll inte heller direkt så spännande haha ;). Nu ska jag i alla fall sova så godnatt!


Cute with an edge

Cute with an edge

Klicka på collaget för att se var allt kommer ifrån!

♥Lovisa


Bullandö

Idag på eftermiddafen så åkte min familj, Ida, Idas lillasyster Emma och en av Hannas kompisar Nora ut till Bullandö för att äta glass där. De har jättegod glass och man får världens största portioner! Jag åt en bägare med hallon och hasselnöts glass (det var två olika smaker alltså). Efter att vi hade ätit upp våra glassar gick vi ut på några av bryggorna där för att kolla på alla fina båtar som ligger där.
 
Jag vet inte varför bilden blev sne, och jag har min mammas jeansjacka på mig i fall att ni tyckte den såg lite stor ut ;)
♥Lovisa

On the road to Ingarö

Hola!
Nu äntligen så är vi på väg hem till Ingarö! Tog oss hela dage att städa och vi kom iväg typ 20 över 9. Så vi lär vel sitta här ett tag. 
Tummen upp för det!
 
 
Hejdå! Skriver kanske senare!
//Agnes

Video

Denna video filmade jag ihop när jag var hos min farmor. Jag tycker att det varken är speciellt bra filmat eller så proffsigt ihop klippt, men jag hoppas att ni gillar den ändå!
  

Nacka

Åkte till Nacka Forum med Alva idag. Jag behövde köpa en present och lite andra små saker, och Alva skulle köpa en bikini. Här under kommer en bild på mitt fika och ett par jättefina skor som jag provade!


RSS 2.0