31/12-12

 
Åt lunch med familjen på Delselius idag. Jag åt en kycklingsallad och drack citron- och limelemonad. Det var supergott, jag åt så mycket att jag knappt kunde gå ut från kaféet haha... Efter det hyrde vi en film att se ikväll. Det blev Hugo (med Chloe Moretz!) förhoppningsvis är den bra! Det är sällan min familj (eller jag och Hanna typ hehe) kan enas om en film, men denna gång var nog alla hyffsat nöjda. :)
 
Vet inte om jag lägger upp något mer inlägg idag, om jag inte gör det så blir det nästa år! 
Hoppas att ni får en bra nyårsafton!
♥Lovisa

2012

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Inget stort direkt, men: Åkt en massa saker på grönan, fotat jättemycket, varit jätteledsen, lärt känna mina vänner bättre. Säkert fler saker, men inget jag kommer på nu!

Hur har ditt 2012 varit? Både bra och dåligt, men väldigt kort!

Största misstaget iår? Inget jag kommer att tänka på nu...

Tror du att år 2013 kommer blir bättre? Förhoppnings vis.

Blev du kär i år? Nja.

Vilket datum från 2012 kommer du aldrig glömma? Tror inte att det är något speciellt datum faktiskt! 24 december kanske?!

Vad är din största framgång 2012? Att jag klarade första terminen i åttan med bra betyg typ... Kommer inte på något annat riktigt.

Bästa köpet? Tror inte att det är någon speciell sak riktigt.

Vad spenderade du mest pengar på? Fika och kläder!

Vilka sånger kommer påminna dig om 2012? Gangam style (haha), We are young, Call me maybe, Flytta på dig och såklart Euforia!

Vem har du umgåts med mest? Alla mina vänner och min familj.

Bästa minnet från 2012? Hmm... Har flera! Veronica Maggio konserten, Romme med klassen, när Alva och jag planerade Kungsangrejjen, resan till cypern mm. 

Har du haft ett förhållande under 2012? Nope!

Vart reste du nånstans? Cypern, Dannmark och några olika ställen i Sverige!

Är det något du saknade år 2012 och vill ha 2013? Ja.

Vad önskar du att du gjort mer 2012? I do not know!

Vad önskar du att du gjort mindre? Tänkt så mycket på vad andra ska tycka om mig! 

Favoritprogram på tv? Tror inte direkt att jag har något...

Största musikaliska upptäckten? Har verkligen börjat lyssna på typ 1000 olika nya artister detta år, så helt ärligt vet jag inte.

Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Kameraväska och musikgrej till mobilen.

Vad gjorde du på din födelsedag? Var inne i stan, shoppade, kollade på körsbärsblommorna i Kungsträdgården. 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Ja.

Vad fick dig att må bra? Mina vänner och min familj.  Jag själv också kanske?

Vem saknade du? -

 
♥Lovisa

Fashion

Out and about
 
Out and about by lovisa-snickars featuring slim leg pants
 
Jag har "kommit på" att jag verkligen tycker om allt som har med kläder/mode att göra, förutom att shoppa. Jag tycker om att läsa modebloggar, gå in på style.com och kolla på alla designers nya kollektioner, läsa om mode i tidningar, titta på olika butikers hemsidor mm. Men att shoppa tycker jag faktiskt inte är så jättekul! Det kan ju vara kul att göra det med kompisar, eftersom att jag då liksom är med dem också. Annars tycker jag att det mest är stressigt och jobbigt, speciellt om man letar efter något speciellt man måste köpa. Jag blir också typ deprimerad av att spendera mina pengar haha. 
 
Jag har också märkt att jag ofta tänker att jag skulle bli gladare/lyckligare om jag hade t.ex. ett visst klädesplagg. Men det blir sällan så. Om jag köper något är jag glad för det i någon vecka (såklart är det inte såhär hela tiden för mig, men ibland) och sen ser jag något annat jag vill ha ännu mer. Jag tror att man verkligen måste "lära sig" att vara glad för det man har. Annars kommer man aldrig kunna bli riktigt glad för det man får. 
 ♥Lovisa
 

Hej hej!

Förlåt att jag inte bloggat på åendligt länge men jag har varigt väldigt upptagen de senaste dagarna! 
 
Måndag var det ju julafton! Vi firade julkvällen hos våra kusiner en litenstund och sen åkte vi hem till oss för att dela ut våra julklappar! Det var jättemysigt och jag var väldigt glad över mina paket! Jag hade bakat chokladkaka med hallon, den var mycket god! 
 
På tisdagen så gjorde vi inte så mycket, vi var bara hemma och vilade efterjulaftonen. Men det var välldigt skönt att vila ut efter en lång julafton! På eftermiddagen skulle vi åka till tynnyngö för att "fira" juldagen (det är en tradition vi har att vi samlas dagen efter och äter kalkon) men där var det strömavbrott så då firade vi hos våra andra kusiner istället. Jag bjöd på god banankaka med hallon och grädde! Och sen så fick jag reda på att jag inte kunde följa med på one direction konserten! Jag blev så ledsen! Men sådant är livet. 
 
På onsdagen såinvigde Artipelag en skateboardrap i deras artbox! Jag åkte ingenting men det var mycket roligt att se! 
 
Sedan på torsdagen så gick vi också till skateboard rampen och då åkte jag litegrann! Det gick ganska bra och det var mycket roligt! Jag vill absolut fortsätta med det! 
 
Igår var vi också på skateboard rampen och åkte. Jag och Ida bestämmde att hon skulle sova hos mig så hon kom sen till Artipelag. När vi kom hem så gjorde vi pannkakor och chokladpankakor som var hjärtformade. Det var mycket gott! Sen så kollade vi på Nothing Hill! Den var mycket bra och romantisk! Typ min nya favoritfilm! Jag och Ida skulle också kolla på Love acutally med det gick inte som vi tängte oss, så vi såg inte den. 
 
Och nu idag fredag har jag, Ida och Sylvia gått på stan hela dagen och avslutade med den nya Sune filmen. Den var mycket rolig! Jag köpte 2 tröjor och Taylor Swifts nya skiva RED. Jag blev så glad över den! 
 
Nu så ska jag gå och äta chokladkaka! Imorgon kommer det kanske upp bilder på de nya kläderna! Sorry om det blev mycket text!
 
Hejdå vänner!
//Agnes

Peter Pan och Wendy

Var med min familj och såg på "Peter Pan och Wendy" idag på stadsteatern. Innan trodde jag att den skulle vara väldigt barnslig och tråkig, men deen var faktiskt bra! Lite barnslig var den allt, men den var liksom så att man kan uppskatta olika saker från den beroende på vilken ålder man är i. 
 
 
 
♥Lovisa

ootd

 
Kofta- Ginatricot
Linne- Lindex
Jeans- JC
 
Testade att fota med mitt nya stativ idag! Det fungerade faktiskt jättebra, om man bortser från problemen jag hade med ljussättningen. Vi får hoppas att det löser dig med tiden jag lär mig hur det fungerar. Så nu kommer ni säkert att få se fler dagens outfit inlägg här på bloggen!
♥Lovisa
 

Mellandagsrea

Var på stan med Anna ett tag idag. Jag bytte ett linne som jag fick i julklapp, men det gick sönder när jag skulle prova det...  Hade tänkt shoppa något för presentkorten jag fick i julklapp och på mellandagsrean med hittade faktiskt ingeneting som jag verkligen gillade. Men det var mysigt ändå, trots att det var mycket folk!
 
Bild från i lördags.

♥Lovisa

Julklappar

 
+kamerastativ som man kan ana i hörnet på första bilden! 
♥Lovisa

Julafton bilder

 
♥Lovisa

Julafton!

Hoppas att alla har en bra julafton! Det har jag haft! Jag har haft det jättebra/mysigt/ trevligt osv. men min familj och släkt som är här, ätit god mat och fått jättefina julklappar!
 
En speciell julklapp som jag bara MÅSTE berätta om är att jag har fått biljetter till One Direction konserten i maj nästa år! Jag fick dem tillsammans med Alva, vi ska liksom gå på den together om ni förstår! Kan inte beskriva min lycka! Tack mamma och pappa om ni läser detta!
 
 
♥Lovisa

God Jul!

 
hej!
Imårgon så är dte ju julafton som ni kanske vet! Då skulle jag bara säga att jag kanske inte kommer att skriva någonting efter som att det är julafton, ahah!
 
Idag har vi gjort en massa saker!
Jag och Edvin var i gustavsberg och delade ut en massa julklappar. Sen gick vi hem, vilket Edvin var mycket duktig! 
Sen så kom vi hem och då skulle vi klä granen. Det blev mycket fin! Vi åt pepparkakor och glögg (pepparkakorna hade vi gjort igår efter att vi hade åkt lite skridskor). Och sen bakade jag en jättegod kladdkaka som vi ska ha till imorgon, som äntligen är klar! Det tog välldigt lång tid! 
 
 
Bilderna hammnade på sned! 
God jul! 
//Agnes

23 december

 
God Jul!
♥Lovisa

Saker ni kanske inte visste om mig!

1. Jag tycker jättemycket om att baka, men det blir inte alltid så bra som jag har tänkt mig, alltså typ väldigt fult...
2. Jag heter Bodil och Matilda i mellannamn. 
3. Jag kan åka snowboard litegrann...
4. När jag blir stor skulle jag vilja blå sångerska eller dansare. 
5. Jag tycker mycket om Demi Lovatos, Ariana Grandes och tjejerna i Little Mix klädstil! De har väldigt bra smak! 
6. Jag kollar fortfarande ganska ofta på barnprogram! 
7. Just nu har jag godisförbut, ända till sommaren! 
8. Jag Lyssnar ganska ofta på Miss Li, Laleh och Taylor Swift!
9. Jag älskar rosetter och prickar på kläder och asesoarer! 
10. Jag tror att det alltid spökar på min skola...
Hejdå!
//Agnes

Jullov

Avlutningen igår var jättefin! Först gick alla fackeltåg från vårdcentralen till kyrkan och sen fick vi höra på rektorernas tal och körens sång. Några från min klass sjöng solo, de är verkligen superbra! Jag skulle aldrig våga sjunga inför hela högstadiet! Efteråt delades betyg, julklappar och kramar ut och alla önskade varandra god jul! Jag är jättenöjd med mina betyg faktiskt! 
 
 
Idag har jag och Alva färgat håret! Alva blev mörkhårig och jag blondin haha. För mig blev det inte så jättestor skillnad från tidigare, men ändå fint. Det blev liksom lite ljusare än förut... Lägger kanske upp en bild på resultatet imorrn om jag känner för det.
♥Lovisa
 
 

20/12-12

 
♥Lovisa
 

Bra dag!

Idag hade vi pysseldag på skolan. Jag och Anna hamnade i gruppen som skulle göra piñatas! Vi bestämmde oss för att göra en tomtepiñata. Den blev faktiskt jättefin haha! 
 
 
Vi skissade först...
 
Haha, jag och piñatan!
 
Efter skolan så åkte jag Agnes och Anna till Nacka Forum. Vi handlade de sista julklapparna och jag fyndade en jättefin klänning på rea. Tror att jag ska ha den på julafton!
 
♥Lovisa

Hejsan hoppsan!

I eftermiddags så var ju som sagt jag och ida och fikade. Det var verkligen så mysigt, vi pratade allt mellan himmel och jord, och vi åt cupcake och grischokladbolle. Dessutom fick ja dessa dösnygga örhängen av syggingen: 
 
Ursäckta bildkvalitén. 
Nu ska jag gå och ha viktigare saker för mig, hehe. 
Hejdå!
//Agnes

hej!

 Idag ska jag och Ida fika tilsammans! Det var mycket längesen så det ska bli mysigt! I helgen var vi och handlade julklappar, och jag kan tyvärr inte visa dem, hehe! 
Nu sitter jag här och väntar på att vi ska börja! Vi ska få reda på betygen, så det ska bli bra! 
Och snart är det jul afton! 
//Agnes

Vlogg

 
♥Lovisa
 

EN vecka till julafton

Julklapps shoppingen gick jättebra igår! Alva och jag bestämmde oss för att köpa gemensamma julklappar till alla våra gemensamma vänner (hehe konstig mening det blev...). Tror att vi hittade på bra saker, tycker verkligen att det är jättekul att köpa och ge presenter!
 
 
Såhär fint var det på Sergelstorg igår
 
 Idag så julpysslade vi med våra fadderbarn som går i trean på skolan. Det var faktiskt roligt, barnen var jättegulliga och bra på att pyssla hihi..
 
 
♥Lovisa

Tredje advent

 
Idag ska jag in till stan med Alva för att handla julklappar. Det blir säkert mysigt!
♥Lovisa

Lucia

 
Bild från igår
 
♥Lovisa

Lucia!

Hej!
Som ni säkert vet idag så är det ju lucia! Idag på morgonen gick jag upp halv 6 (!) för att jag skulle tvätta håret, så nu är jag som en vandrande zombie, nästan. Våran skolkör hade lucia tåg på Artipelag, och det var jätteroligt! Jag blev jättenärvös, för det var så mycket folk men det gick bra! Det var extra roligt att gå upp idag (jag brukar annars inte vilja gå upp så tidigt, hahah), för att Linnea, Wilma och Anna sov över hos mig igår natt, det var så kul! Det får vi göra om! 
Ikväll har Anna varit hemma hos mig, och vi tittade på Prett little liars, haha. Det var så spännande. 
(som vanligt har jag inga bilder, men Lovisa kanske har några och lägger upp? =) ) 
Nu ska jag kålla på julkalendern! 
Hejdå! 
//Agnes

12/12/12

Det är väll ingen som har missat att det är den 12/12-12 idag? På lunchen idag satt typ alla för att ta kort på mobilen när den blev 12 minuter över 12. Haha, jag erkänner att jag var en av dem...
 
Idag hade vi också terminens sista prov! Så himla skönt att inte behöva tänka på skolan 24/7 när skolan har slutat för dagen! Vi har inte heller några läxor, förutom att läsa i en bok men det är inte så jobbigt.
Nu tänker jag fortsätta att njuta av ledigheten haha...
 
 
Musiktips:
Wolf- First Aid Kit
Left to late- Florrie
Beauty and a beat- Justin Bieber, Nicki Minaj
How to be a heartbreaker- Marina and the diamonds
Locked out of heaven- Bruno Mars
Glitter & Gold- Rebecca Ferguson
 
♥Lovisa
 
 

Bekännelser

Har No- prov på elektricitet och magnetism på onsdag och känner faktiskt att det kommer gå bra!
 
Jag längtar sjuuukt mycket till skolavslutningen! 9 dagar kvar nu för mig!
 
Ett par UGGs skulle jag gärna vilja ha...
 
Jag kar kommit till avsnitt 11 på första säsongen av PLL. Det går frammåt!
 
Jag har världens bästa vänner! Ni vet vilka ni är!
 
Jag har fått en repa/ spricka på min iPhone. Jag är bara glad att det inte är fler, med tanke på hur många gånger jag har tappat den i golvet...
 
Jag går alltid och lägger mig vid 10 på vardagar. 
 
Florrie, Rebecca Ferguson, One Direction och Marina and the Diamonds är dem jag lyssnar på mest nu!
 
Idag fyller min fina vän Beatrice år! Grattis till dig om du läser dethär!
 
 
♥Lovisa
 
 
 

Önske- julaftons outfit?

Christmas outfit
 
Christmas outfit by lovisa-snickars featuring knit tops

 
Älskar verkligen både tröjan och jeansen! Detta skulle jag gärna ha på mig på julafton! Eller hitta under granen...
♥Lovisa

Konfirmation

Idag var jag på inskrivning för konfirmationen. Först gick var man med på gudstjänsten, det var ganska... ...inte direkt kul, men kanske mysigt? Man satt i kyrkan lyssnade på prästen och sjöng några psalmer. Efteråt så blev man "inskriven" och fikade risgrynsgröt, pepparkakor och skinkmackor. 
Det är sex personer som jag känner sen tidigare i gruppen, men det var kanske 10-15 (?) andra där också.
 
Jag är inte direkt troende kristen nu och jag vet inte heller om jag vill bli det. Men jag tror att det kommer vara både intressant och roligt att lära sig mer om var det innebär att vara kristen mm. 
 
 
♥Lovisa

Flygande huvuden jao!

Det är inte jag som har tagigt bilden. Detta var från dansföreställningen!
//Agnes

Moderna Muséet

Idag var vi med klassen på moderna museét. Där kan man se på konstverk från 1900 och frammåt. Först gick vi på en guidad visning bland konstverken och sen fick vi en uppgift man skulle göra. Det var ganska intressant faktiskt! Det var tänkt att vi skulle åka tillabaka till skolan och ha en sista lektion innan vi slutade, men vi blev lite sena så vi slapp det! Det var rätt många som stannade kvar på stan, men jag och Kimberly hade inga pengar (man kan liksom inte äta något då...) så vi åkte hem till mig.  
 
Det är verkligen superskönt att det är helg nu! Imorgon har jag fotbollsträning, och på söndag är det dags för det första konfirmations mötet för mig! 
 
 
Denna buss såg vi påväg till muséet...
 
 
♥Lovisa
 

Leaning towards solace

Leaning Towards Solace from Sigur Rós Valtari Mystery Films on Vimeo.

Detta måste vara den finaste musikvideon någonsin!

♥Lovisa

 

Bilderna!

Hej Hej!
Här kommer mina bilder från fotoutställningen!
 
 
 
Hahah! Denna bilden glömde de att sätta upp! 
//Agnes

"Det är som att bo i ett kylskåp"

hej!
Som Lovisa skrev förut var det väldigt lite folk i skolan idag! Men det var väldigt roligt, vi ville gärna sova över på skolan men nej, det gick inte hahah!
Efter skolan åkte jag till dansen, ganska sen, menmen, och vi dansade jättelänge! Vi har nämnligen föreställning imårgon! Det ska bli så kul! Jag ska be mina kompanjoner ta en massa bilder så kan jag lägga upp här på bloggen!
Hejdå! 
//Agnes

It is snökaos

Idag har det (som ni säkert har märkt) varit värsta snökaoset runt Stockholm. Det har inte gått några bussar under princip hela dagen, och det är typ en halv meter snö! Jag fick skjuts till skolan idag, men det var jättemånga som inte kunde ta sig dit p.g.a snön. Det var typ 15 av 52 elever i åttan som kom till skolan. Under dagen var det många som åkte hem. Men det var ca 8 pers (inklusive mig) som inte kunde komma hem när vi hade slutat. Eftersom att inga bussar gick och inga föräldrar kunde hämta oss. Men till slut så löste det sig och jag fick skjuts med en lärare hem (min familj typ känner den läraren, så det var inte creepy...).
 
 
Medans vi väntade på att någon skulle kunna skjutsa hem oss, satt vi i skolan drack varm choklad och spelade Quizkampen haha... Men det var faktiskt ganska mysigt!
 
Såhär stor var snödrivan utanför mitt hus...
♥Lovisa
 

Cristmas TAG

 
Videon var längre egentligen, men på videofy.me går det inte att ha videosarna längre än 10 min så det klipptes av...
♥Lovisa
 

Önskelista julen 2012

 
Det är kanske lite tidigt att lägga upp detta, men whatever!
 
The Body Shop saker
Prenumeration på Teen Vogue
Wonderstruck
RED 
Kamerastativ
Kläder från Hollister
 
+ En del andra saker!
♥Lovisa

Kallt som is

 
Bilderna är från i torsdags
 
Idag är det verkligen sjukt kallt ute! Det var -15° imorse och runt -10° under dagen. Hade i princip ingen känsel i benen och ansiktet när jag kom in efter att har gått hem från busshållplatsen. Hur ska det gå för mig när det blir kallare?! 
♥Lovisa

1:a advent

Vi hade jättekul hos Kimberly igår! Vi bakade pizza, kollade på Harry Potter och pratade i typ 4 timmar innan vi somnade, väldigt sent (eller tidigt, det beror på hur man ser det)... Idag på eftermiddagen kom Ida över, vi bakade pepparkakor, men degen som mamma hade gjort var väldigt kladdig (hon hade tagit i lite för lite mjöl) så det var ganska svårt att få dem bra... Men goda var de iallafall! Efteråt kollade vi på Sunes Jul, som måste vara den bästa julkalendern genom tiderna.
 
 
♥Lovisa

Fotoutställning!

Hej!
Idag hade vi fotoutställningen!  Det var jätteroligt! Vi bakade en massa till alla gäster så de kunde få lite fika! När jag kom hem så var jag så trött att jag sömnade i soffan i 2 h! Haha! 
Julkalandern var mycket bra imårse! Jag längtar till nästa avsnitt! 
Just nu sitter jag på mitt rum och ska snart kolla på pll! Elina har sina kompisar hemma idag och resten av familjen är hos grannen, och jag kände mig lite kraslig så jag stannade hemma! Just nu sitter jag på mitt rum, och jag hör jättefin sång nedifrån, (Elinas komisar är jättebra på att sjunga, haha!) Dom är så duktiga! 
Nu ska jag kolla på pll! 
Hejdå! 
//Agnes 

Såg på julkalendern imorse. Gjorde ni? ;)

Har tränat fotboll idag! Det var kul, men jag har typ jättedålig kondition (för att spela fotboll) så det var ganska jobbigt också... Nu ska jag strax till Kimberly. Fyra andra tjejer kommer också och vi ska har typ filmkväll hade vi tänkt. Det blir säkert jättemysigt! Imorgon är det första adevnt också! 
 
 
Saknar värmen i Cypern lite nu, även fast snö är mysigt!
♥Lovisa

RSS 2.0